Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רכב מסוג יונדאי I35 שנת 2012.

התקנתי לפני כשנה בערך מערכת באוטו הכל עובד פיקס.

לא יודע אם קשור או לא קשור, אבל לפי דעתי זה בעיית חשמל שאני לא מצליח לעלות עליה באוטו.

התקנתי גם קסנון ברכב, והפנס השמאלי לפעמים עובד ולפעמים לא. החלפתי מגבר מספר פעמים וזאת לא הבעיה, ברכב אחר הכל עובד פיקס.

אם אני מדליק את האורות יכול להיות ששתיהם ידלקו ויכול להיות שרק הימני ידלק והשני לא יעבוד, או ששתיהם נדלקים ואחרי מס' דק' או אפילו חצי שעה נסיעה השמאלי פתאום מתכבה וכשאני מכבה ומדליק תאורות בזריזות זה נדלק בחזרה אבל מתכבה שוב.

אם אני מניע את האוטו ורק אחד מהם נדלק, השני מצית את עצמו אבל לא נדלק. או שלפעמים אני מוריד את החלון שלידי בלחיצה אחת והפנס השמאלי מהבהב היבהוב אחד ונדלק בחזרה.

משהו מוזר, מה יכולה להיות הבעיה? שאני אערך לה.

• תוכן חדש...