Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב.

יש לי מאזדה 323F שנה 93

רציתי בבקשה לדעת האם המצערת של הקרבורטור אמורה להיות פתוחה כל הזמן או סגורה?

למשל נותנים גז הוא נפתח, והאוטו כבוי הוא סגור?

עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי משהוא דומה.

ויש לציין שהמד דלק יורד כל פעם קצת בכל בוקר שאני מניע את הרכב, זה קשור לתריס של המצערת שהיא פתוחה כל הזמן?

IMG-20160905-WA0035.jpg

IMG-20160905-WA0037.jpg

זה במצב שהמנוע כבוי ומונע נמצא במצב פתוח והתריס לא מגיב גם בשני המצבים וגם לא בגז, בשום מצב לא מגיב האם זה תקין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התריס שאתה רואה שם זה לא הפרפר של המצערת. זה של הצ'וק האוטומטי.

בעיקרון, כשלוחצים על הדוושה הפרפר של המצערת נפתח בהתאם לכמות הלחיצה, אבל זה נמצא למטה ולא רואים את זה מלמעלה. תצלם את הקרבורטור מהצד, אתה תראה שיש שם ציר עם קפיץ שמחובר אליו כבל. הכבל הזה נמשך ע"י הדוושה כשאתה לוחץ גז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לך, עכשיו הכל מובן לי.

ובקשר לכיוון קרבורטור, איך עושים את זה? האם זה משפיע על הצריכת דלק ? אפשר לכוון איך שהוא שלא יצרוך כל כך הרבה דלק?

לפי החישובים שעשיתי במעשי על הכביש

בעיר = 1 ליטר ל9 ק"מ שזה לא טוב בכלל

איך אפשר לשפר את הצריכה למצב נורמלי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיר זה מצויין למנוע 1.6 עם קרבורטור. תקין לחלוטין. אפילו מאזדה 3 מודרנית עם הזרקת דלק צורכת בערך ככה בנסיעה עירונית. אם תבדוק צריכה מחוץ לעיר, תראה שהמצב משתפר בהרבה.

כיוון קרבורטור זו עבודה שדורשת מיומנות וידע ועדיף ללכת לבעל מקצוע שמתעסק בזה.

לא מומלץ להתעסק בקרבורטור בלי ידע כי זה יכול לגרום לכל מיני בעיות כמו צריכת דלק גבוהה, גמגומים וקירטועים ורכב יכול להיכבות באמצע נסיעה. שלא לדבר על נזילות דלק שעלולות לגרום לשריפה.

אם אתה מאזור נתניה יש את "צביקה קרבורטורים" שהוא מאד מומלץ בפורום. אישית לא הייתי אצלו אבל חבר שאני מכיר אישית (לא באינטרנט) המליץ עליו מניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לך, הורדת לי אבן מהלב.

חשבתי שזה מוגזם צריכה כזאת בעיר.

כן שמעתי על צביקה קרבורטורים מנתניה, הבעיה שאני מאילת.

בהזדמנות שאני יגיע לצפון אני יכנס אליו.

פורסם

התריס שצילמת אמור להיות סגור כשמנוע קר ופתוח כשמנוע חם. במצבי ביניים פתוח חלקית.

תבדוק שהוא פתוח לגמרי כשמנוע בטמפ' עבודה. אם הוא סגור חלקית, זה יעלה את צריכת הדלק.

פורסם

מה עושים במקרה שהוא לא נפתח טוב ?

אני משתמש בספרי לקרבורטורים. מרסס בלחיצות קצרותלתוך הצינורות נחושת(דיזות) וגם לכיוון של ממברנה תוך כדי שמנוע עובד ונותן גז על ידי משיכה של כבל.השאלה אם זה נכון וטוב לעשות ?

פורסם

תודה רבה לתשובות.

הבעיה שהצ'וק האוטומטי ברכב הפסיק לעבוד כבר כמה חודשים

ושמתי לב שיש כבל בצבע אדום שמחובר לאיזור של הצ'וק משוחרר ואין לי מושג מאיפה הוא השתחרר (מחר אני ישלח תמונה).

• תוכן חדש...