Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי רף הבקשות שלך, יש רק רכב אחד בשבילך:

וולוו XC-60 החדש.

בלימת זעזועים טובה ואפילו מעולה - יש (גם רך וגם מרוסן)

בידוד רעשים - יש ובגדול.

נוחות מושבים? הצחקת אותי - בכל מבחן דרכים שתקרא, תמיד מתיחסים למושבים של הוולוו כנוחים ביותר ומרווחים.

בקיצור, זהו הרכב עם הכי הרבה תמורה למחיר שקיים במחירים האלו וגם במחיר גבוה יותר.

בתמורה אתה גם מקבל מנוע 2.0 טורבו עם 245 סוסים ותיבה בת 8 יחסי העברה מעולה.

ובלי שום קשר, גם בטיחות מהגבוהות בעולם.

חחח, אני מרגיש כמו מוכר בסוכנות של וולוו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

שנהגתי ב-S80 עם יחידת הנעה דומה בכל האצה חזקה (ואתה תראה איך שאתה עולה על רכב חזק כזה אתה מתפתה ללחוץ), במיוחד אם ההגה לא בדיוק ישר, ובגלל שההנעה קדמית בלבד, מתקבלת לוחמת הגה מאוד מורגשת (ועזוב את זה שההגה הרגיש לי קל מידי שנסעתי מהר וקצת כבד מהרצוי שהתרוצצתי ברחובות ת"א), אותי אישית זה הרגיז, בכל זאת בדוק את העניין אם זה יהיה הרכב שלך.

פורסם

קיה סורנטו דיזל. מבחינת נוחות מושבים, בידוד רעשים, מרחב ותנוחת נהיגה זה אחד הרכבים הכי מוצלחים שפגשתי. המתלים לא רכים, הם איפשהו באמצע. זה עדיין מאוד נוח, בלי להתנדנד.

תנסה גם את הפורד אקספלורר החדש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפאקים מאוד ברורים אצל וולוו- בעניין ההנעה הקדמית בן צודק בנוגע למלחמות עם ההגה (שיחסית מאוד מתון באינסיגניה למשל..) והעברות ההילוכים ממש לא עדינות ומתונות, לא ב-S60 ולא ב-S80. אלה רכבים שלא יודעים להתמודד יפה עם פניות מהירות יש לציין לעומת מספיק רכבים אחרים בסגמנטים הרלוונטים שכן יודעים.

וולוו מייצרים רכבים מאוד נוחים המשלבים בתוכם איכות חומרים טובה ותחושת נסיעה נעימה.

ככה שאם נוחות נסיעה היא במקום הראש, אז אני ממליץ מאוד לבדוק. כל וולוו אגב היא נוחה לנהיגה.

פורסם

אליה וקוץ בה, רכבים במחיר הזה חזקים, כבדים ומותאמים למהירויות גבוהות וזה אומר שהם ירגישו נוקשים בכבישי הארץ האטיים והמשובשים

פורסם

רוצה לציין משהו שלאור שרשורי עבר אולי לא כל כך ברור מאליו: כשנוחות היא הפרמטר המרכזי [והיחיד] חובה לבצע נסיעת מבחן.

גם אם רכב מאוד מומלץ, נוחות יכולה להיות דבר אינדיבידואלי.

S קלאס הרגישה לי, בתור נוסע, כאילו אני מרחף על עננים.

הסופרב נהדרת גם כן, ואלא אם אתה ממש רגיש היא תספיק [היא מאוד נוחה כן? אני פשוט מנסה להתאים אותה לסטנדרט של הרכב מעליה ותחתיה].

לקסוס RX הרגישה לי כמו ה-S קלאס כמעט, אבל היא לא בתקציב כחדשה לדעתי. מה שכן אולי היא מרמזת על הכיוון של היצרן ואז הוא שווה בדיקה.

בכולן למעט הלקסוס [שבה גם נהגתי קצת בעיר] הייתי נוסע בלבד הן מקדימה והן מאחור.

כולן מעולות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה נכון שזה אינדיבידואלי אבל קשה לי להאמין שאם מישהו פה יאמר שמכונית X יותר נוחה ממכונית Y, מישהו אחר ידרג אותן אחרת.

כן יכול להיות שאם באת מאס קלאס לסופרב אתה תאמר שהיא ראש לעומת מישהו שבא מ i10 ויאמר שהסופרב היא חלום בהיבט של נוחות.

פורסם

אבסולוטית וסטטיסטית סביר להניח שאתה צודק. בפועל, לא בטוח בכלל. תגיד לקסוס או E קלאס, אחד יגיד א' השני יגיד ב'.

וגם אם 100% יאמרו א' בסוף אתה תגיע ותשים לב שתנוחת הכניסה לרכב לא הכי נוחה אז אתה מעדיף רכב אחר.

נוחות זה פרמטר שכל כך קל לשנות בו דעה שאין מנוס מנסיעת מבחן, לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

וולוו v40. נהגתי על הרבה מכוניות, גם על s קלאס, סדרה 7, סופרב, rx, gs, is, וגם xc60 וxc90 בין היתר. כולן נוחות מאוד, חלקן מבודדות באופן מוחלט, בחלקן כן מרגישים את הכביש אבל לא ברמה של הפרעה, אבל כולן גדולות מאוד ויקרות מאוד, ודורשת תשלום של פרמיה גבוהה עבור דברים שלפות"שלא בהכרח חשובים.

ה-V40 נותנת נוחות מצוינת אבל בחבילה קומפקטית יותר. מעטות המכוניות שהייתי ממליץ עליהן כקרוזריות נעימות ונוחות לפניה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...