Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש שמחירו נע בין 250-300 אלף ₪

איזה רכב נוח מבחינת בלימת זעזועים, בידוד רעשים, נוחות מושבים אתם מכירים וממליצים?

כאמור הפרמטר היחיד שאבקש להתייחס זה נוחות הנסיעה כנ"ל בלבד.

תודה ;)

פורסם

נסה שברולט אימפלה. נוחה ושקטה מאוד, סופגת מהמורות בצורה מרשימה. המושבים גדולים ודיי רכים, אמריקן סטייל, אבל יש כאלה שאוהבים את זה.

אם אתה מעדיף משהו מרוסן יותר ופחות רך, אתה יכול לנסות את הפסאט החדשה. אותי נוחות הנסיעה בה מאוד הרשימה ואני מעדיף רכבים שפחות סופגים אבל לא מתפרזים על כל מהמורה ופחות נוטים על הצד בפניות וסיבובים.

לקסוס IS תהיה שקטה מאוד בזכות היותה היברידית, היא פחות מרווחת מהאימפלה וגם מהפסאט אבל המושבים שלה מעולים.

פורסם
נסה שברולט אימפלה. נוחה ושקטה מאוד, סופגת מהמורות בצורה מרשימה. המושבים גדולים ודיי רכים, אמריקן סטייל, אבל יש כאלה שאוהבים את זה.

אם אתה מעדיף משהו מרוסן יותר ופחות רך, אתה יכול לנסות את הפסאט החדשה. אותי נוחות הנסיעה בה מאוד הרשימה ואני מעדיף רכבים שפחות סופגים אבל לא מתפרזים על כל מהמורה ופחות נוטים על הצד בפניות וסיבובים.

לקסוס IS תהיה שקטה מאוד בזכות היותה היברידית, היא פחות מרווחת מהאימפלה וגם מהפסאט אבל המושבים שלה מעולים.

הסתכלתי על האימפלה

אני יכול להשיג GS300H ב-300K

איך היא?

פורסם

לא שמעתי דברים טובים על המקסימה מבחינת נוחות

הגודל ממש לא חשוב לי, להיפך. רק הבלימת זעזועים כנל

לגבי האבלון אני יכול לעשות יבוא אבלשמעתי שהוא ממש גדול.

מה לגבי הנוחות שלו? (בידוד רעשיםובלימת זעזועים ורעידות)

למה לא העלתם את הסופרב? לקסוס?

מה הפער ביניהם בנוחות? (לקסוס GS) (שוב, לא מרווח(

פורסם

נשמע מעניין מאוד.

היא נוחה יותר ופחות נוקשה מה-IS אבל עדיין דיי מרוסנת. שילוב טוב בין נוחות וריסון לדעתי.

לי יש ניסיון קצר עם הדגם טרום מתיחת הפנים, הכיסא היה נוח מאוד, גם מלפנים וגם מאחור אבל המרווח לא ברמה של האימפלה.

יתרון נוסף ל-GS הוא בידוד רעשים פשוט מעולה, גם בכבישים גרועים מאוד ובמהירות גבוהה היא שקטה.

פורסם

לקסוס LS או מרצדס S-CLASS משומשות.

מבחן ל-GS (גם הגרסה הזולה יקרה במעט מתקציבך ואפשר בהחלט למצוא משומשת "נוצצת כחדשה").

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2269/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1--GS450--%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם משומש בא בחשבון, S קלאס עם מתלים פנאומטיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נהגתי על ה IS ועל ה GS. מן הסתם ה GS נוחה יותר אבל לא נפלתי. מה שכן, בידוד רעשים מטורף ברכבים האלה.

לא יודע בהשוואה לאחרות ששאלת.

• תוכן חדש...