Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב שני של המשפחה.

הרכב הראשון הוא טויוטה וורסו - ככה שכבר יש לי רכב אחד גדול ומרווח.

ברכב השני חשוב חשוב מאד שיהיה חסכוני, אוטומטי, ושאחרי 3 שנים אוכל לעשות טרייד אין במחיר מחירון

תקציב - 130K

פורסם

שלום,

תבדוק את הונדה ג'אז - כנראה יענה על כל הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם אתה רוצה שנכתוב לך טויוטה קורולה?

אתה בוודאי מכוון אליה.

אתה צריך לדעת מה יהיה המחירון, איזה הרפתקאות יעברו על הרכב, איך ישוקלל המחירון, והאם תקבל מחירון בסוף.

אפילו בתור מגדת עתידות הייתי חושש לענות על כזו שאלה...

בהצלחה!

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

תעשה עסקת ליסינג על פלואנס דיזל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ציינתי כבר שהכי חשוב שיהיה חסכוני בדלק

אולי רכב היברידי

ראיתי טויוטה יאריס היברידית - מה דעתכם?

אוריס היברידית

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

קשה להאמין,שטרייד אין כלשהו יתן לך מחירון.

גם אם הרכב פיקס על עמלת הטרייד אין (12%) לא יוותרו לך.

תראה כמה המחירון של הרכב שאתה מעוניין בו וכמה עולה היום רכב כזה בן 3 וזה בערך סדר גודל של ירידת ערך.

ממוצע לרכב סביר אחרי 3 שנים 30-35% לפחות ירידת ערך ואחר כך,תלוי כמה הרכב מבוקש בשוק.

מבוקש יותר- יתמקחו איתך פחות,מבוקש פחות- יחתכו לך הרבה מהמחירון,שהוא בכיוון של יותר המלצה ממציאות.

רכבים מבוקשים נמכרים במחירון ולעיתים במעלה,לא מבוקשים עלולים להישאר "על המדף" אם לא יחתכו חוזק.

למשל אין דין מאזדה 3 ספיריט,שתימכר בקלות כדין פורד פוקוס טורר עם גיר רובוטי מזעזע בשנתונים 2011/12,שם ההיצע גדול פי כמה מהביקוש. (באלבר מוכנים לתת לך הלוואה ב 0% ריבית,רק להיפטר מהשגץ).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה יהיה מצבו בעוד 3 שנים?

כמה ק״מ יעבור?

האם יהיו לו שריטות? שפשופים? תיקון מעיכת פגוש בחניה?

באיזה מצב יהיו הצמיגים?

טסט בתוקף לכמה זמן?

תוך כמה זמן פרסום תרצה לקבל עליו ״מחירון״? יום אחד? שבוע? קונה ממרכז הארץ או שגם תפרסם בלוח בצפון?

תן פרטים מדוייקים - זה יקל על הנביאים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עיסקת ליסינג כמו שדיסקו הציע באמת נשמעת מתאימה לפות"ש.

משלמים מקדמה + תשלום חודשי ששווים בערך לירידת הערך של הרכב. אחרי 3 שנים (בד"כ בין 30 ל-36 חודשים בעיסקאות האלה) מחזירים את הרכב ונפרדים לשלום מחברת הליסינג.

פורסם
עיסקת ליסינג כמו שדיסקו הציע באמת נשמעת מתאימה לפות"ש.

משלמים מקדמה + תשלום חודשי ששווים בערך לירידת הערך של הרכב. אחרי 3 שנים (בד"כ בין 30 ל-36 חודשים בעיסקאות האלה) מחזירים את הרכב ונפרדים לשלום מחברת הליסינג.

שכחת לציין שלפני ה"שלום" יש את השמאי , שמעריך כל שריטה , ומחייב אותך על ירידת ערך.

פורסם

מניסיון?

אני זוכר לפחות שני חברי פורום שהחזירו רכבים לאויס בסיום התקופה (מאזדה 2 אם אני זוכר נכון), לא חייבו אותם על שום דבר ובטח לא חיכה להם שמאי.

אציין שלי אין ניסיון אישי בעיסקאות כאלה אבל למי שרוצה לדעת את העלויות מראש ולא להתעסק בקניה/מכירה זאת עיסקה מתאימה.

• תוכן חדש...