Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג חדש - 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכב ליסינג חדש.

מצב משפחתי - 3 ילדים, בן 4 ותאומות בנות שנתיים. רכב פרטי נוסף - פוקוס 2009.

חשבתי על רכב בן 7 מקומות, כדי שיהיה מקום לשני כיסאות בטיחות, בוסטר,עגלת תאומים + מקום בבגאז'.

האופציות ששקלתי - טויוטה פריוס פלוס או מיצובישי אווטלנדר. מחירי ליסינג דומים, לפריוס עדיפות מבחינת מס.

אשמח לקבל חו"ד על שני הדגמים + לשמוע הצעות חילופיות בהתחשב בצרכים.

תודה

פורסם

תא המטען של הפריוס פלוס גדול כמעט פי שתים מזה של האאוטלנדר כשכל הכסאות פתוחים.

חווית הנהיגה מאד שונה בשתי המכוניות, כדאי שתעשה סיבוב לפני שתחליט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פריוס פלוס זה רכב שהולך להיכחד בעוד מספר חודשים בעידוד הממשלה עקב שינוי מדיניות מס וחבל.

אם הנהיגה שלך רגועה + זה רכב נפלא לשיוט נינוח עם סל"ד 0 בעמידה שזה מאוד נחמד, המזגן ממשיך כרגיל.

לאאוטלנדר יש פוזה של ג'יפון וגם גובה אך כמו שצבי כתב התא מטען מזערי כשכל המושבים פתוחים.

פורסם

תודה, אליהו.

מה זה אומר מבחינת רכבי הליסינג שנלקחים עכשיו? דירוג המס יעודכן?

מהיכן המידע הזה שאני אוכל לוודא?

פורסם
פריוס פלוס זה רכב שהולך להיכחד בעוד מספר חודשים בעידוד הממשלה עקב שינוי מדיניות מס וחבל.

אם הנהיגה שלך רגועה + זה רכב נפלא לשיוט נינוח עם סל"ד 0 בעמידה שזה מאוד נחמד, המזגן ממשיך כרגיל.

לאאוטלנדר יש פוזה של ג'יפון וגם גובה אך כמו שצבי כתב התא מטען מזערי כשכל המושבים פתוחים.

לא מאמין שזה יקרה, כל שנה זה מתחדש. זה ימשך כל עוד רכישת כלי רכב הברידי לא תהיה משמעותית מבחינת השוק.

מעבר לכך ללא הטבת המס ההפרש בין שווי השימוש של הפריוס+ והאאוטלנדר יהיה עשרות שקלים זניחים לטובת האאוטלנדר.

ההפרש כשלעצמו לא כל כך גדול (כ-200-300 בנטו) לא משהו ש"יכחיד" את הפריוס, אולי רק יוריד במעט את כמות הקונים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שלום צבי, לעניין הליסינג עצמו אכן לא אמור להיות הבדל, הבעיה שמחיר הרכב יעלה משמעותית מאוד ולכן יקפוץ לשווי שימוש יקר יותר, גם יונדאי סונטה היברידית עלולה להיכחד כמעט לגמרי, כעת הם חיים בזכות התמחור הנח. (הבנתי שיעלה בעשרות אלפי שקל)

אני ישמח שתחכים אותי אם אני טועה.

פורסם

אליהו - אתה מערבב בין שני דברים שונים שלא קשורים אחד לשני.

1) שווי השימוש: לכלי רכב הברידיים יש הטבה של 580 ש"ח בשווי שימוש שכל שנה מאיימים לבטל - ובסופו של דבר לא מבטלים.

2) המיסוי הירוק: יתכן שהשינוי בנוסחת המיסוי הירוק ישנה את המחיר לצרכן של כלי רכב הברידיים. אך דבר זה לא ישנה את שווי השימוש של כלי רכב שנלקחו בליסינג לפני ההעלאה, כי שווי השימוש של הרכב נקבע לפי שוויו בעת הרישום לתנועה בדרכים ואינו משתנה לכל אורך חיי הרכב למעט הצמדה למדד המחירים לצרכן.

בשולי הדברים אציין כי לגבי הנוסחה לא נאמרה המילה האחרונה, ועד קרוב מאד למועד העדכון (ינואר) לא ברור אם הוא יצא לפועל ובאיזה אופן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צבי תעשה לי סדר קטן, אני קצת לא בסדר ש"התעלקתי" על השרשור אבל מה שבאתי להגיד (ושווה פתיחת דיון חדש) זה שהרכבים הנפלאים שתומחרו די שפוי, כגון הפריוס + והסונטה הייבריד, הולכים להיכחד כי מחירם יעלה משמעותית מאוד.

לגבי ליסינג של פות"ש אכן מה שקובע זה מה שיהיה כעת וכנראה שלא יהיו שינויים משמעותיים בעתיד ללא התראה ארוכה מראש.

אני מהמר שימצאו את נוסחת הקסם שתעלה את מחיר BMW I8 משמעותית ותשאיר את הפריוס ברמת מחירה הנוכחי, אחרת המדינה מוציאה מההקשר את ה"חוק הירוק"

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שווי השימוש של הרכב שאתה מציע הוא 11450 ש"ח לחודש "בלבד" על עלות הליסינג אני לא חושב לחשוב אפילו, אבל 15000 ש"ח לחודש נראה לי די סביר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
+ לשמוע הצעות חילופיות בהתחשב בצרכים.

זו הצעה חלופית המתחשבת בצרכים ועונה על כולם בצורה הטובה ביותר.

עדיפה על שתי החלופות שהציע.

אדון טובלרון לא ציין מגבלת תקציב. רק צרכים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו הצעה חלופית המתחשבת בצרכים ועונה על כולם בצורה הטובה ביותר.

עדיפה על שתי החלופות שהציע.

אדון טובלרון לא ציין מגבלת תקציב. רק צרכים.

בעצם זה שהוא נתן שתי חלופות הוא רמז על מסגרת התקציב.

מצטרף להמלצה על הפיקאסו/סניק

• תוכן חדש...