Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש חנייה ריק - מרכז הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה ללמד ידידה עם רישיון נהיגה אוטומט לנהוג על הילוכים, כדי לחסוך כמה שיעורים ראשונים אצל מורה נהיגה.

מישהו מכיר איזה מגרש ריק במרכז הארץ (עדיף באזור תל אביב, חולון, בת ים, ראשון) שאפשר לעשות את זה בלי סכנה של התנגשות במכונית חונה או מכונית אחרת?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי רז, תודה רבה.

מת על הפוסטים של טיולי הנהיגה שלך!! :-)

זאת אופציה, אבל לא קצת בעייתי שזה מול המשטרה? בעיקרון אני מעדיף לא להתקרב אליהם - גם ככה יש ביטוח רק עלי באוטו

מישהו מכיר מקומות באזור ראשון-בת ים-חולון ?

פורסם

רז היה ציני למקרה שלא הבנת :-)

לא הייתי ממליץ היות ורשיון על אוט' אינו מקנה על ידני אולם ההפך כן.

בקיצור - לא חוקי.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

דווקא מול משטרת הרצליה זה מקום מצוין עבור זינוק בעליה..

אין לך מה לדאוג הם גם כה לא יוצאים החוצה כשחם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זאת אופציה, אבל לא קצת בעייתי שזה מול המשטרה? בעיקרון אני מעדיף לא להתקרב אליהם - גם ככה יש ביטוח רק עלי באוטו

מישהו מכיר מקומות באזור ראשון-בת ים-חולון ?

תגידו מה שתגידו אני עדיין נפעם שיש אנשים שמדברים מתוך תמימות.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

באמת לא הבנתי את הציניות של רז. וזה חבל, כי ביקשתי עזרה מהפורום.

מגרש ריק שלא מגיעים אליו רכבים הוא לא יספק לי מקום בטוח לחלוטין מפני המשטרה, אבל מספיק טוב כדי שאוכל ללמד אותה איך רכב ידני מתפקד ועל מה לשים דגש. במיוחד לאור זה שלא יהיו רכבים באזור.

מישהו מכיר מקום באזור שציינתי?

פורסם

עזרה למה?

לעבור על החוק?

אתה לא באמריקה, מה לא ברור?

תשאיר את זה למורה נהיגה, ואל תתנדב לעבור על החוק!

סלע

פורסם

תמימות בצד, אתה מחפש פתרון למעשה מסכן חיים, חסר אחריות ופשוט טפשי - די בטוח שהתשובה היחידה שתקבל בפורום היא "מול משטרת הרצליה, וכדאי בתאום מראש"

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

בדיוק השבוע יצא לי לבקר באזור המשתלה בצפון תל אביב וראיתי שם חניון ישן - כמו פעם בלי כל המדרכות באמצע, היה ריק לחלוטין והתחילו לי פנטזיות בראש.

נדמה לי שראיתי כניסה חופשית לשם מאיזו דרך צידית.

תבדוק את האזור

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
באמת לא הבנתי את הציניות של רז. וזה חבל, כי ביקשתי עזרה מהפורום.

העזרה הכי טובה שאני יכול להציע לך - רד מהרעיון.

אתה לא מורה מוסמך, אסור לה לנהוג ברכב עם גיר ידני.

אם חס וחלילה תקרה תאונה עם נזק או נפגעים - זה שווה את החסכון של שניים שלושה (חמשה-שה) שיעורי נהיגה? לא.

זו עבירה פלילית, ואסור לך לאפשר את זה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

אני חושב שאתם יכולים לשמור את הצדקנות לרגעים שבהם היא באמת יכולה לעזור במשהו.

הוא לא מלמד אותה לעשות דריפטים. אלא לתפעל קלאץ'. ולא בתוך גן ילדים, אלא במגרש חניה ריק מאדם ומרכב.

כולנו עוברים על החוק. לפחות הוא מספיק אחראי כדי: א. להבין שהוא צריך לעשות את זה במקום בטוח. ב. להבין שיכולה להיות לזה השלכה על הרשיון שלו.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...