Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש חנייה ריק - מרכז הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק מהחברה הצעירים פה, כוונתי לאלו בני עשרים ו.., בטוחים שהם יודעים הכל ואי אפשר ללמד אותם כלום.

כל אחד "מחליט" אלו חוקים מתאימים לו, ועל אלו חוקים בא לו לעבור.

קשה להם לקבל שצריך לכבד את החוק, או, לחילופין, לשנות או לעדכן אותו.

בדרך כלל לא תצליח לשכנע אותם.

גם גנבה היא עברה על החוק,ואלה שקובעים את החוק עוברים עליו.

פורסם

לא הבנת אותי.

כוונתי הייתה שכל אחד מהצעירים כאן מחליט וכו'.

כתבו קודם- בנאדם מבוגר שמבין את ההשלכות.

אז זהו, לא בטוח שזה בנאדם מבוגר, ועוד פחות בטוח שמבינים את ההשלכות.

למה, לעזאזל, לעבור על החוק במתכוון וביודעין?

הרווח, אם בכלל קיים, הוא שולי לעומת ההפסד והנזק שעלולים להיגרם.

סלע

פורסם

איך אתה יודע?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כולם כאן מודאגים נורא מהחוקיות של מה שפות"ש רצה לעשות. נראה לי שפשוט אף אחד לא רוצה לגלות באיזה מגרש ריק הוא עושה דריפטים בלי שאף אחד ישים לב... :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הסכנה היא שהיא תעשה טעות ותגרום לתאונה, נכון?

בגלל זה הוא ביקש המלצות למקומות ריקים מתנועה.

אם יש לה רישיון וניסיון בנהיגה והיא בסך הכל רוצה לנסות ידני אני לא מבין מה הבעיה. מבחינת סיכון זה לא יותר חמור מלנסוע 110 בכביש של 90. עם ההשלכות החוקיות הם יאלצו להתמודד במידה ויתפסו. אנשים מבוגרים, Free will.

האבסורד הוא שמבחינת החוק, במידה והם יתפסו או יגרמו לנזק העונש שלהם יהיה גדול רק בגלל שלנהגת אין אישור לידני. הסיכוי שהיא תזיק למשהו נמוך מאד מאחר והיא מורגלת בנהיגה. מקסימום תשרוף את הקלאץ'. אבל אם המקרה היה שלנהגת יש רישיון לידני אך הפעם האחרונה שהיא עלתה על ההגה הייתה לפני 10 שנים, הסיכוי לעשות טעות שתגרום לנזק הרבה יותר גדול, אבל חוקי למהדרין.

מה המסקנה? כבדו את שלטון החוק, אבל אל תתנו לחוק לחשוב בשבילכם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה יודע כמה תנוחות אפשר לעשות בMPV ??

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

- הבחור ביקש עצה, והוסברו לו הסיכונים במה שהוא מבקש.

- אני כבר עברתי את גיל העצה (50), ו-כן כשהייתי בן-עשרה לפני שהיה רישיון נהיגה חבר נתן לי לנהוג, וכמעט גרמתי לתאונה - לא הייתי חוזר על כך, ולא אפשרתי זאת לילדיי גם אם הורים אחרים עושים זאת.

- יש אפשרות ללמד בני משפחה בלבד ברכב פרטי, זה מחייב מעבר קורס והתקנת דוושות נוספות - לא תופס לחברות.

- ברוב מדינות העולם ניתן ללמוד על רכב אוטומטי ורישיון הנהיגה שמקבלים תקף גם לרכב ידני, אפשר להתווכח אם זה נכון או לא - אבל זה החוק בישראל.

- להערכתי אם לחברתך יש קואורדינציה סבירה, לא צריך יותר מ-2-3 שיעורים כדי להשתלט על הנהיגה ברכב ידני כך שמדובר 250-400 ש"ח שמ-מ-ש לא שווים את הסיכון

מוצה וננעל

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסיכון הכי גדול פה זה שתבוא משטרה. הם מכירים את אלו שמלמדים עצמאית ובאים לבדוק רכבים שמסתובבים בחניונים. מניסיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...