Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש חנייה ריק - מרכז הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא תתאר לי סנריו סביר של בעיה שאתה מדמיין שתקרה בסיטואציה המדוברת. באמת לא ברור לי (באמת השווית עכשיו צניחה וירי לנהיגה איטית במגרש ריק ע״י בחורה שיש לה רישיון נהיגה על אוטומט?)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאר לך שמשהו משתבש, (כלב עובר שלא לאמר ילד עובר), הנהגת לוחצת בטעות על הגז במקום על הברקס,

ל"מדריך" שלידה אין ברקס כמו ברכב לימוד נהיגה-והשאר אללה יוסטור.

לא מבין, מה כל כך מסובך ללמוד כמו שצריך? המחיר?

מי שאין לו 500 שקל לכמה שעורי נהיגה, אולי עדיף שלא יעלה על הכביש בכלל.

סלע

פורסם

אחרי שלושים ושתיים הודעות ,

אף אחד לא שואל למה למי שיש רישיון על אוטומט ללמד אותו על ידני , הרי הוא יצטרך לעבור טסט מחדש, ולצורך כך יצטרך לגשת למורה נהיגה

אז היכן החסכון בדיוק ?

אם יש לה כבר רישיון על ידני אבל מעולם לא נהגה בכזה , אז אין בעיה להדריך במגרש נטוש.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מגיעים למורה כשכבר יודעים טכנית לתפעל, עושים שיעור שניים לפרוטוקול וזהו, במקום ללמוד מאפס עם המורה. באמת לא ברור לי מה הביג דיל פה, באמת נסחפתם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בוא תתאר לי סנריו סביר של בעיה שאתה מדמיין שתקרה בסיטואציה המדוברת. באמת לא ברור לי (באמת השווית עכשיו צניחה וירי לנהיגה איטית במגרש ריק ע״י בחורה שיש לה רישיון נהיגה על אוטומט?)

לפני כמה שנים טיפלתי בתאונה עצמית שהתרחשה במגרש ריק לחלוטין שבה אבא החליט ללמד את בנו בן ה-15 לנהוג.

זה נגמר ברכב בתוך עמוד ושני פצועים.

זה סנריו שחוזר על עצמו. רוב אירועי הלמידה העצמית נגמרים בטוב ובחלק מהמקרים או שנתפסים או שמתרסקים. בכל מקרה הסיכויים להתרסק גבוהים מאשר מי שנוהג עם רשיון ומיומן בהפעלת רכב.

פורסם

אבל כאן מדובר בבחורה שנוהגת בכביש על אוטומט! מה היא כבר תעשה רק בגלל תפעול לא נכון של קלאץ׳? מקסימום יכבה לה מנוע בזינוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

מצחיק אותי שכשיש שרשור כזה אז הרבה מתצדקים ושולחים את פותח השרשור למורי הנהיגה ה"מקצועיים" כשבפועל הרבה מהם כנראה לא ילמדו הרבה יותר טוב ממנו. מעניין אותי איפה כל אותם הצדקנים בנושאים על גלאי מכמונות מהירות - שכמובן ולא חוקיות, ומעודדות מעבר על חוקי המדינה.

מעניין אותי שדווקא לא מפריע לאף אחד שהכינוי שלו הוא "עיוור". לא בדיוק המורה המומלץ לנהיגה...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

אין לך מה ללמד את ידידה שלך לנהוג, לוקח המון זמן לקלוט עם מורה נהיגה, אז בטח ובטח עם בחור צעיר ללא נסיון.

אני הייתי מציע משהו אחר, חפשו חניון ריק ותזדיינו בנעימות - זה עדיין חוקי.:wink:

פורסם

אושריקו אני די בטוח שגם זה לא חוקי ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ישנו אבסורד בחסות המדינה בכל הנוגע לאופנועים.

כשהוצאתי רשיון על אופנוע, החלטתי שמספיק לי רשיון עד 125 סמ"ק גם בגלל שלמי שיש רשיון על רכב צריך לעבור רק מבחן שליטה.

הלימודים הם על קטנוע אוטומט אך הרשיון מאפשר לך לרכב גם על אופנוע ידני.

לאחר הוצאת הרשיון רכשתי קטנוע ושנה לאחר מכן השתדרגתי ורכשתי אופנוע ידני.

לפני הרכישה ניגשתי למורה נהיגה וביקשתי ממנו כמה שיעורים על אופנוע ידני כדי לתרגל את עניין ההילוכים. הוא סירב בתוקף ואמר לי שרק עם טופס ירוק הוא יכול לתת לי שיעור.

אז למדתי לבד. לא עברתי שום עבירה כי היה לי רשיון גם לידני אבל זה אבסורד ששולחים אנשים עם רשיון גם לידני כשהם למדו על אוטומט בלבד מה עוד שתפעול ההילוכים באופנוע הוא מורכב יותר מאשר ברכב.

פורסם

זה לא נראה לך נורא מוגזם ללמד נהיגה מישהו ללא רשיון ע"י מישהו שלא מוסמך לכך?

לא

כי זה לא ללמד נהיגה מישהו ללא רשיון

יש לו רשיון - לאוטומט

הבנאדם יודע לנהוג, יודע לשלוט בהגה, יודע לשלוט בגז ויודע לשלוט בברקס

מכאן ועד תאונה, ולהרוג הולכי רגל

הלוו, הגזמתם.

פורסם (נערך)

זה לא רק שהחברה תנהג ללא רשיון, אלא שפות"ש ילמד נהיגה ללא רשיון להוראת נהיגה.

שלא לדבר על מה שדובר עד כה.

בקיצור - מעשה מטופש, וזאת בלשון המעטה.

פות"ש - הרץ חיפוש בפורום המשפטי, תמצא כמה וכמה שרשורים על חבר'ה ש"נתנו סיבוב" או "לקחו סיבוב" במגרש נטוש - ואו שהיתה להם תאונה או נלכדו על ידי המשטרה, שד"א - יודעת בדיוק מה והיכן לחפש.

עדיף להשקיע עוד 500 או 1000 ש"ח וללמוד באופן מסודר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי אתם סתם מגזימים,לפני שהתחלתי את הרישיון קצת לפני גיל 17 אבא שלי לקח אותי למגרש ריק ונתן לי חצי שעה סתם לעשות סיבובים. זה נותן הרגשה ראשונית על נהיגה ברכב,לא הגעתי בשוק טוטאלי לשיעור הראשון שלי כתוצאה מכך. המורה בעצמו שאל והיה מרוצה שכבר יצא לי להרגיש רכב. חוץ מהפן החוקי,לדעתי זה אחלה להרגיש רכב לפני שמתחילים ללמוד נהיגה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...