Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש חנייה ריק - מרכז הארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לך מה ללמד את ידידה שלך לנהוג, לוקח המון זמן לקלוט עם מורה נהיגה, אז בטח ובטח עם בחור צעיר ללא נסיון.

אני הייתי מציע משהו אחר, חפשו חניון ריק ותזדיינו בנעימות - זה עדיין חוקי.:wink:

לא חוקי ברכב ועלול לסבך אותם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעש על כלום, בהרבה מדינות אפשר להוציא רשיון למידה וללמוד עם הורה או לפחות ככה היה. זה שזה לא חוקי בארץ באמת מייקר את העניין ולעניין השרשור עצמו, אתם באמת צדקנים יותר מידי, אמרתם שיש חוקים והשלכות לעניין, יופי.

הוא בחור גדול שיחליט לבד.

פורסם

איני יודע מה המצב היום, בעבר היתה אפשרות להורים ללמד את ילדיהם. איני יודע מה היתה הדרישה מהמורה, אבל נדרשה התאמת הרכב (נדמה לי דוושות, לא יודע אם משהו נוסף), ובמקום שלטי "ל" כחול הרכב נשא שלט לבן עם שוליים אדומים ובו הכיתוב "ל הדרכה" (השלט היה מותקן על הפגוש, לא הכובע המוכר היום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה הקשר? ללמד ילד שלא יודע בכלל לנהוג, כשנוסעים על כביש ציבורי זה סיפור אחר לגמרי, שחררו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

Everybody needs to calm the fuck down.

חלק מהאנשים פה הציגו את זה כמתכון לאסון ממש, כאילו הוא לוקח עכשו ילדה בת 8 ומלמד אותה לנהוג על טנק במרכז ת״א.

הוא סה״כ לוקח בחורה שכבר יודעת לנהוג ומלמד אותה קצת הילוכים, במגרש ריק. זה הכל.

כן, זה עובר על החוק. אבל הוא מודע להשלכות האפשריות והוא מספיק בוגר כדי לחליט לבד. אז ההרצאות של הצדיקים התורנים לא ממש הכרחיות פה.

V5

פורסם

וואו, לא חשבתי שזה יפתח כזה שרשור עצום.

האמת היא שבתור אחד שגר כמה שנים בארה"ב ולימד כמה חברים לנהוג על ידני זה לא נראה לי כזה ביג דיל.

וכן, אנחנו באמת לא בארה"ב (בחיי ששמתי לב לזה מזמן). כן אני לא מורה לנהיגה מוסמך אז חבל על הדיבור.

וכן - ירדתי מהעניין ושלחתי אותה למורה מוסמך לנהיגה.

בכל מקרה, תודה לכל העונים - גם אלו שלא נתנו לי את התשובה שרציתי לשמוע, כי בתכלס כולכם מדברים בהגיון.

שיהיה לכולנו שבוע שקט!

פורסם
מה לא חוקי? אתה מסתלבט עליי ואני לא אוהב את זה.

אמנם זה היה קצת בצחוק אבל עדיין.:roll:

התערטלות בציבור

זה לא חוקי חביבי, תפס אותי פעם שוטר ואמר לי 'טוב גבר תמשיך ל"דגדג" אותה' וזה הכל, היה רגוע...

פורסם

יש אנשים שנולדים על ההגה.

יש לי חבר (אצל כולם זה 'חבר' וד"ל) שנהג בכבישים עירוניים ובין עירוניים עוד לפני שפגש בכלל את המורה, בלי שמעולם מישהו לימד אותו. לא מורה ולא חבר. יצא ונהג ברכב כשהנהג נרדם.

זה לא הסתיים בתאונה והוא אף נהג באותו זמן בצורה מקצועית לחלוטין, כולל מעבר ליד 2 תחנות משטרה בדרך.

אבל גם אותו אחד, עם כל הידע, הבין שזה לא נורמלי וחבל להיתפס, ויותר לא עשה זאת עד שקיבל את הרישיון האמיתי ביד.

בקיצור, הכל תלוי בטיב הקשר שיש לפציינט עם ההגה.

מי שנולד לזה, יקלוט את זה ב-2 שיעורים. מי שלא, גם אחרי 30 שיעורים לא יעבור את הטסט.

ולא נעים לומר (קפצו עלי, ווקשה), אבל קשה להאמין שבחורה תוכל ללמוד את הטכניקה שבידני כ"כ מהר, ועוד מחבר שלא מוסמך ללימוד נהיגה.

כך שחבל על הזמן בכל מקרה.

וכמובן שזה בלי קשר לחוקיות, ולהפסד האדיר שעלול להיגרם מזה.

פורסם

אני הייתי מתחיל מלהסביר לה איך כל העסק עובד מבחינה מכנית, ככה שהיא תבין מה בדיוק קורה כשלוחצים קלאץ׳ ומחליפים הילוך. יש המון סרטונים ביוטיוב שמסבירים יפה. כשמבינים ולא עובדים כמו רובוט, יותר קל למצוא בראש את הפעולה הנכונה שצריך לעשות בכל מצב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כן. מול משטרת הרצליה יש קטע כביש יחסית פנוי, עם רחבה בהמשך.

חחחח, הרגת אותי. בהחלט מיקום מצויין למשימה הזאת.

פורסם
אני חושב שאתם יכולים לשמור את הצדקנות לרגעים שבהם היא באמת יכולה לעזור במשהו.

הוא לא מלמד אותה לעשות דריפטים. אלא לתפעל קלאץ'. ולא בתוך גן ילדים, אלא במגרש חניה ריק מאדם ומרכב.

:-)

מגרש סגור ובנאדם מבוגר.

את מי אתם מצדיקים,את השיטה של המדינה לחלוב אתכם?

פורסם

השיטה אמורה להכניס סדר בברדק. לא עושים זאת מספיק טוב, אבל זו אינה סיבה לוותר על עקרונות בסיסיים של בטיחות.

הייתי שמח מאד אילו היתה בארץ אכיפה ראויה - בכבישים ובכל עניין אחר.

בעניינים מסויימים הייתי רוצה לראות גם תקנות מעודכנות - אבל השיטה של "הוראת נהיגה" על ידי "מדריך" חסר כישורים באמצעים שאינם מתאימים פסולה בעיני לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,

אתה (אולי)ואני (בטוח) עברנו את גיל 50.

אנחנו מדברים מנסיון.

חלק מהחברה הצעירים פה, כוונתי לאלו בני עשרים ו.., בטוחים שהם יודעים הכל ואי אפשר ללמד אותם כלום.

כל אחד "מחליט" אלו חוקים מתאימים לו, ועל אלו חוקים בא לו לעבור.

קשה להם לקבל שצריך לכבד את החוק, או, לחילופין, לשנות או לעדכן אותו.

בדרך כלל לא תצליח לשכנע אותם.

אני רק מקווה שזה לא ייגמר באסון עם פגיעה בנפש.

מעבר לזה, הם סתם שואלים כאן, ממילא הם יעשו מה שהם רוצים.

סלע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...