Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

אתמול אישתי נוהגת בפביה מתארת שנורת חום מהנוע נדלקת בעודה יורדת ירידה ארוכה וחדה

עצרה בצד והתקשרה

היגעתי אליהה

מיכל מים רדיאטור מלא

אין סימני נזילה או בריחת מים

נהגתי על הפביה כ 7 קמ כולל עליה חדה עם מזגן , הכל בסדר

היבואן הקמצן לא פינק את הפביה במד חום מנוע אלה נורת אזהרה

מחר אני אמור לנהוג לאילת ומתלבט

יש רעיונות

תודה למשיבים

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

האם יש גם נורה כחולה שדולקת בזמן שהמנוע קר?

מה הסיכוי שזו הנורה שבעצם נדלקה (רכב בהילוך שמתגלגל בירידה למעשה לא צורך דלק והמנוע מתקרר מזרימת האוויר)?

פורסם

נורת קור מנוע דולקצ בהנעה עד שמתחמם

ונכון , בירידה האוטו שורף מינימום דלק לא שהיתה עליה

לכן אני בסרט

פורסם

shlomi

"היבואן הקמצן" לא תכנן את הרכב, אלה היצרן. ואין לי כוונות להגן עליו. כשצריך, אין הנחות.

אתה זוכר אם המאוורר עבד כשזה קרה?

תנסה לעמוד במקום עם מנוע דולק, עד שהמאוורר עובד ומפסיק לבד, תוך כדי לשים לב למנורה ולמפלס נוזל הקירור במיכל.

יש מצב גם שהיונית האחראית על מפלס הנוזל במיכל, גוססת.

פורסם

היבואן הקמצן השאיר את לוח השעונים המפורט בצ'כיה ולכן הוא האשם בדבר הזה - היצרן ייצר את הרכב עם אפשרות ללוח מפורט עם מד חום מנוע.

פות"ש - חבר מתאם OBD2 וכך תוכל לראות את נתוני חום המנוע ע"ג מסך הסמארטפון בזמן אמת - טמפ' מנוע תקינה היא בערך 90°C.

פורסם

אכן

במידה והיבואן היה משלם עוד כמה יורו אז היה יושב מד חום בפביה

אודה לפירוט בדבר ה obd2

בנוגע למאוורר אכן הוא עובד

בזמן הנורה שדלקה אישתי נהגה

פורסם
אכן

במידה והיבואן היה משלם עוד כמה יורו אז היה יושב מד חום בפביה

אודה לפירוט בדבר ה obd2

בנוגע למאוורר אכן הוא עובד

בזמן הנורה שדלקה אישתי נהגה

הבעיה היא, שאם היבואן היה משלם עוד כמה יורו, אז גם הלקוח היה משלם עוד מלא יורואים.

אני דווקא חושד בחיישן שנמצא במיכל נוזל הקרור.

פורסם

לא חוסכים במד חום מנוע, שיחסכו במשהו אחר.

מתאם ODB2 הוא רכיב שמתחבר לשקע האבחון ברכב, ודרך אפליקציית "טורק" בסמארטפון ניתן להתחבר למחשב הרכב ולקרוא טמפ' מנוע מדויקת באופן דיגיטלי.

פורסם

חברים שלום

פתרון התקלה בפביה:

בעצם לא היתה תקלה

בימין מכסה המנוע קיים מיכל עיבוי קיים בו חיישן המיים היו סנטימטר מתחת למינימום למרות שבמיכל היו מים אדומים הוספתי מים ירוקים של פרסטון עד סנטימטר מעל המקסימום בתיקווה שלא הזקתי

תודה למשיבים

איפה ניתן לירכוש את ה obd2 וכיצד מתחברים למחשב המנוע והאים החיבור למחשב קבוע וניתן לדגום טמפרטורה תוך כדי נסיעה?

פורסם

נשמע לי מוזר, יש לי אותו רכב רק 2013. גם לי היו מים מתחת למינימום ולא דלקה לי אף נורה.

היית צריך למלא נוזל G12 + או G12++ או G13. לא מומלץ לערבב נוזל קירור רגיל עם G12.

אם יש לך מספיק שמן ויש לך מים והמאוורר עובד (גם אם מתחת למינימום) עדיין יש מספיק אמצעים כדי לפזר חום בצורה יעילה מהמנוע.

תחבר לטורק כמו שרשמו לך מעלה ותראה את טווח הטמפרטורה בזמן עבודה עם עומס- זה נע בין 88 מעלות עד 92 בנסיעה ועד 95 מעלות (בעמידה מזגן על מקסימום) ברכב הזה, מניסיון וצפייה בנתונים באופן שוטף ברכב שלי במגוון סוגים של נסיעות ומאמצים.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...