Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחזת זוית

kookoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4.5" לשימוש ביתי, בעיקר עבודות עץ.

האחת בוש GWS 7-115 720W עם ידית אחיזה רגילה ומגיעה עם דיסק יהלום מתנה. 320 ש"ח.

השנייה בוש GWS 9-115 900W עם ידית בולמת זעזועים, ללא דיסק. 385 ש"ח.

בשתיהן אחריות לשנה ע"י לדיקו. מה עדיף?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם haranza - כמעט ואין שימושים למשחזת זווית לעבודה עם עץ (בעיקר לעיבוד גס מאוד של קערות). גם דיסק היהלום בכלל לא מתאים לעץ, אלא לאבן. באופן כללי משחזת זווית היא כלי לאבן ולמתכת.

בכל מקרה, בין שני הכלים, הייתי הולך על הזול יותר. רוב הדיסקים לחיתוך קיימים גם בעוביים דקים יחסית, כך שאין יתרון גדול למנוע החזק יותר.

פורסם

בת'כלס אני מחפש מוליטיטול שיתאים לכל צורך שעלול להתעורר. משחזת זוית בהנף החלפת דיסק מתאימה לעבודות מתכת, שיש, קרמיקה, אבן ועץ. אני מבין שהתוצאה לא תהיה אידיאלית כמו ממכשיר יעודי אבל משחזת כחולה של בוש עם סט דיסקים תעלה פחות מכל מסור עץ ייעודי כחול של בוש.

סינית מפחידה אותי, לפני כעשור משחזת שולחן סינית התפוצצה אצל חבר. אחלה בחלה של צלקות.

פורסם

מולטיטול הם כלים שהתוצאה שלהם לרוב תהיה נחותה מכלי ייעודי. יש לך צורך מייידי לעבודה דחופה? אולי אחד מהפורום יוכל להשאיל לך. מאיפה אתה?

פורסם
בת'כלס אני מחפש מוליטיטול שיתאים לכל צורך שעלול להתעורר. משחזת זוית בהנף החלפת דיסק מתאימה לעבודות מתכת, שיש, קרמיקה, אבן ועץ. אני מבין שהתוצאה לא תהיה אידיאלית כמו ממכשיר יעודי אבל משחזת כחולה של בוש עם סט דיסקים תעלה פחות מכל מסור עץ ייעודי כחול של בוש.

סינית מפחידה אותי, לפני כעשור משחזת שולחן סינית התפוצצה אצל חבר. אחלה בחלה של צלקות.

אם המטרה היא ניסור עץ ממש ממש לא מומלץ , משחזת זוית היא כלי מסוכן בפני עצמו ולשימוש ניסור עץ הוא מסוכן עוד יותר .

פורסם (נערך)

איך משחזת עם דיסק לעץ מסכנת אותי כשאני מנסר פלטת עץ או mdf?

לפני מספר ימים שכן השתמש במשחזת עם דיסק עץ בשביל לגזום ענפים של עץ.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

ושכן שלי נשאר נכה אחרי שנפל עליו עץ במקום להזמין כורת ב600 שקל. לא כל אחד מומחה וזה ממש לא כלי מתאים למשימה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למסור עץ עגול יש הגנה על המשתמש שלא קיימת במשחזת זוית . אם משחזת הזוית תהדף אחורה מסיבה כלשהיא ותפגע בך אתה תפצע באופן קשה ככל הנראה .

זה שהשכן עשה את זה לא הופך את זה לחכם במיוחד.

בין כלי העבודה שלי יש לי גם משחזת זוית של בוש, לא אחלום להשתמש בה לחיתוך עץ.

פורסם

kookoo, השכן שלך אוהב שוקולד בטיסות? המעשה שלו לא מעיד על שפע תבונה. מה גם שעומק חיתוך מירבי של משחזת זווית הוא מאוד נמוך. תעשה קצת כושר ותנסר ידנית.

פורסם

נכון, עומק חיתוך לא גדול אז הוא ניגש לכל ענף ממספר זוויות. הצורך העיקרי שלי זה חיתוך פלטות עץ וmdf, אני מקשה לשמור על קו ישר עם מסור ידני.

תסבירו לי בבקשה איזה אקסטרא הגנה אני מקבל ממסור עגול ייעודי לעומת משחזת.

פורסם

מחזק את התגובה מעלי ובנוסף למה שנכתב, יש לו מנגנון השומר על הזוית בין המסור לעץ (יש כאלה ש 90 מעלות וכאלה הניתנים לכיוון)

בכל אופן מומלץ גם בכלי זה ללמוד את דרך העבודה הנכונה כדי להמנע מפציעות.

פורסם (נערך)

מה יש לך, אם יותר קל לך בתחום הרכב אז אתה מתלבט עם לקנות קטנוע 150 סמ"ק או 500 סמ"ק כדי לנסוע עם המשפחה לצפון.

אני במקרה גם מסגר וגם נגר, אתה לא בכיוון.

אל תשווה בין מסור סקיל לדיסק 4.5.

זה לשני תחומים שונים, שימושים שונים, סל"ד שונה וכו'

רוצה לחתוך פלטות עץ קנה או מסור סקיל לחיתוחים ישרים או ג׳קסו לחיתוחים קטנים שאין גישה , רדיוסים וחיתוכים שאתה רוצה שיצוא ישרים אבל בסוף זה יצא עקום.

או שתבוא ואחתוך לך על הקרייזיק.

גם אני לא אוהב כלים סינים ובטח לא כלים כמו דיסק חיתוך.

לעומת זאת ג׳קסו אתה יכול לדעתי לקנות סיני זול, הוא עדיין זבל שלא היתי קונה אבל הוא לפחות לא מסוכן כמו שאר הכלים

עריכה אחרונה על ידי פלג_

• תוכן חדש...