Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי אנחנו ממשיכים להתפתח ומתנתקים מהצורך הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בגלל שיש כבר יותר מדי אנשים בעולם:

http://io9.gizmodo.com/how-rats-turned-their-private-paradise-into-a-terrifyin-1687584457

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי. זה בכל מקרה תהליך שלוקח מאות/אלפי שנים. קטונתי מלהבין בו לעומק. רק משתף את מה שסיפרה לי סטודנטית נחמדה לאנתרופולגיה ואנטומיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שבוע פגשתי את החבר... אני דוגמן של קלווין קליין בהשוואה אליו.

מראה חיצוני זה לא מדד .

יש יותר משתנים במשיכה של אשה לגבר מאשר בשל גבר לאשה.

פורסם

למצוא בת זוג זה כמו למצוא עבודה -

אם תגיש קו"ח דרך האינטרנט, סיכוייך קלושים.

אם תגיש קו"ח דרך חבר/ה מהחברה, הסיכויים עלו פלאים.

בנוגע למראה - זה לא שאלה של איך אתה נראה אלא שאלה של איך אתה מצטייר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אצל נשים זה הפוך. רק אחרי שאתם ביחד נהיה אכפת לה מהמראה שלך, פתאום היא מתחילה לדבר איתך על דיאטות, קונה לך כל מיני דברים שבחיים לא היית לובש, מציקה לך לגדל זקן/להתגלח וכל מיני דברים כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למי שמוכן להחשף בפומבי, השבוע אשתי נתקלה בפוסט פייסבוק, של רווק בן 41, שמחפש זוגיות.

הבחור קיבל מלא פניות, שעכשיו הוא צריך לסנן ולמיין...

אפילו חברה של אשתי, רווקה ביישנית, ישבה וכתבה לו פניה אישית...

אחרי יומיים הוא העלה פוסט, שהוא מתנצל שלא יוכל לעזור לכולן, כי הוא קיבל מאות פניות.

https://www.facebook.com/hershko.eyal

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

^

אחרי גיל 30, העץ שרוב הבחורות תיפסו עליו בגילאי ה 20 שלהן, מתחיל לאט לאט לקרוס והן נחשפות למצאיות כמו שהיא, ולא כמו שהיא הייתה ניראת להן איי שם, מראש העץ עליו הן ישבו שנים.

כן, אני מתנסה ואני מגעיל. אבל ככה זה עובד, לפחות בארץ.

פורסם

מאיפה הבאתם את זה שבשביל בחורות מראה פחות חשוב? בתור ניסוי תנסו לצאת פעם עם מישהו שנראה ממש ממש טוב, תראו איך הוא יכול לדבר שטויות גמורות ובחורות ישארו מרותקות אליו, לא משנה מה יגיד. ככה זה, בתור התחלה מראה חיצוני זה הכל.

פורסם

תאכלס למה לבאס. מכוערים שחיים בסרט שהמראה לא חשוב מביאים לפעמים בזכות הבורות/ביטחון. בכלל הsweet spot לדעתי זה להראות יותר טוב ממה שאתה חושב שאתה נראה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
על הסיגריה\קפה של אחרי ;-)

נקמתי בשם כולנו והבהרתי לה שיש לי חברה. חוץ מזה לא בא לי להסתובב עם אפליקצית איתור באייפון כמו בשרשור השכן lol

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...