Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רושמים 110K אפשר להבין את זה כ 110 אלף . לא הגיוני שאתם נוסעים כל יום ( גם לא בשנה ).

הרישום הכנון הוא km. אם מדובר באלפי הרי שלפי כללי SI ק"מ זה Mm, אבל אף פעם לא ראיתי שימוש בסימון זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט מחפש רכב קצת יותר גדול או נאמר "חזק" מה I10 הידנית הקודמת.

בהחלט בעייתי שהתקציב מוגבל לאזור ה 30-33K.

לגבי הקליאו - אני חושב עליה מחדש ותוהה האם היא תהיה רלוונטית בכלל מבחינת הסכום/שנתון/קילומטרז שאוכל למצוא אותה. והאם יש הבדל מהותי בין המנוע 1.2 לעומת ה 0.9 טורבו? (איזה מהם עדיף? לא רק מבחינת הכוח אלא גם בחיסכון)

פורסם
הרישום הכנון הוא km. אם מדובר באלפי הרי שלפי כללי SI ק"מ זה Mm, אבל אף פעם לא ראיתי שימוש בסימון זה.

אתה מכיר משחק "מונופול"? אבל את החדש, עם מחשבון אלקטרוני ( כדי להקל על כל מי שהחסיר שיעורי חשבון ). במחשבון הזה צריך ללחוץ על M כדי לשלם במיליונים או על K כדי לשלם באלפים.[emoji3]

גם בפורום שלנו נפוץ לרשום K במקום האלפים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא חושב שתצליח למצוא קליאו 0.9 בתקציב שלך במצב נורמלי, למרות שהיא עדיפה בהרבה בכל המובנים על 1.2 ללא טורבו.

קליאו 1.2 רכב חלש ומרגיש חלש (רצית רכב עם כוח ). המנוע קטן עליו. גם בקליאו הישנות היו 75 כ"ס רק במנוע 1.4. אבל אז קליאו היה רכב יותר זריז כי היה גם יותר קל ובכל זאת מנוע יותר גדול נתן יותר כוח.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק, חיפשתי ביד2 ואין שם קליאו דור3 טורבו 0.9.

מצאתי רק 4 וזה היה תחת הקטגוריה של קליאו החדשה והמחירים שם זה 50K וצפונה.

אז אם לא ה 0.9 טורבו הקליאו 1.2 ידנית יורדת מהפרק...?

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה רכב עם כוח , אז כן היא לא תיתן לך כוח , אבל חסכונית היא תהיה.

דור שלישי.

דור רביעי לא נראה לי בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך.

מצד אחד מדובר ברכב אמין, חסכוני, נוח, בטיחותי. וכל זה במחיר נוח. גם הרכב הקודם לא הצטיין תאוצה וכוח. אולי כן תבדוק קליאו כזאת קרובה אליך. תשב ברכב, תבקש לעשות סיבוב כדי להבין במה מדובר.

יכול להיות שזה יספק אותך.

אפשר על אותו העיקרון לבדוק 206+ ידנית או לרדת בשנתון ולשקול הונדה ג'אז דור ראשון 2007-2008 שנכנסת לתקציב או כמעט נכנסת ( ויש בלוח אחת עם נתונים טובים מ 2008 ).

פורסם

הכל עניין של פרספקטיבה, מי שיורד מגולף GTI או אפילו אוקטביה חדשה בהחלט לא יכבד את המנוע הצנוע בקליאו דור 3.

אתה מגיע מרכב שהיו לו 69 / 87 סוסים בהתאם לגרסה, לא "טילים" אפשר לומר, הקליאו 1.2 תרגיש דומה מבחינת ביצועים, בכל השאר (מרווח \ בטיחות \ נוחות נסיעה) היא תהיה עדיפה.

העניין הוא שצריך לדעת על מה להתפשר, אי אפשר גם אמין גם חזק גם חסכוני גם שנתון גבוה גם מצב טוב וגם שיעלה פחות מ40 אלף, יש פה יותר מדי דרישות\סתירות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צודק, מסכים עם כל מה שנאמר. הדבר היחיד על הקליאו שאם אני משווה אותה ל I10 ידנית 2011 היא לא נראית לי חסכונית יותר בדלק וגם התא מטען שלה קטן יותר (אם זכור לי נכון הוא 225 לעומת ה 253 ליטר של ה I10)

בכל אופן, אני אפתח שירשור מסכם של האופציות שעיבדתי אחרי שבוע של מחקר קטן פה וביד-2.

פורסם

היי, תודה על התיקון וההבהרה של הקליאו לעומת ה I10.

פחות משנה לי חסכון של 1/13 לעומת 1/15 נניח, אבל בהפרש הזה הייתי רוצה "להרוויח" ברכב שהוא "קצת יותר" מה I10 ובעיקר אמין מבחינת חלקים וחסכוני בטיפולים שלו בגלל הנסיעות הארוכות שיגררו בלאי וודאי.

השאלה היא אם הקליאו דור 3 1.2 ידנית באמת עונה על כך?

(קצת מבאס שנאמר על ה קליאו 1.2 ידנית שהיא לא ממש סוחבת כי זה מה שעיצבן אותי ב I10 בנסיעה לאילת שבקושי הרכב עלה בין הילוך שני לשלישי. מצד שני לא נוסע לאילת כל יום אז אולי אפשר לחיות עם זה)

פורסם

מבחינת ביצועים אני חושב שהרכבים שווי ערך.

מבחינת מרווח לקליאו יש יתרון ברור.

מדבריך משתמע שהיונדאי הייתה יקרה לאחזקה?

יונדאי נחשבת לאחת החברות עם החלפים הכי זולים (פרט אולי לפיאט) ועם מבחר של חלקים תחליפיים עקב כיכובה בתחום הליסינג.

אני לא בטוח שהקליאו תהיה זולה יותר לאחזקה בעיקר בגלל עלות החלפת טיימינג יחסית יקרה לשוק.

מה לגבי לרדת שנתון וללכת על I20?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקליאו היא קטגוריה אחת מעל הi10, זה "יותר רכב", בטח בהשוואה ל i10 הקודמת שלא הייתה מוצלחת במיוחד בשום דבר למעט מחיר לציי רכב. (משהו שאי אפשר להגיד על הi10 הנוכחית, רכב שונה לחלוטין מרמת הבורג, אבל זה לדיון אחר)

אין משהו בקליאו 1.2 דור3 שיתקלקל, במיוחד בידנית.

מנוע עתיק ופשוט, גיר ידני, כל עוד לא התעסקו בו כל מני חאפרים הרכב אמור להיות אמין כמו הi10 לכל הפחות.

אם לדבר ספציפית על הרכב של benj - הקילומטרז' נמוך להחריד והרכב מטופל במוסכי היבואן (לכאורה, כן? זה כבר עבודה שלך לבדוק, במקרה ותלך על האופציה הזאת), אין סיבה שתיכנס למוסכים על תקלות בשנים הקרובות (וגם הרחוקות) כל עוד תטפל בה כראוי.

אני מחזיק ברכב שזהה מכאנית לקליאו דור3, עם אותו מנוע צנום נפח. לי זה מספיק בשלב הזה של החיים.

"לא סוחב"? נכון, יש רכבים "סוחבים" יותר, יש גם כאלה שפחות, זה משהו שאפשר לחיות איתו.

עובדתית יש מאות אלפי רכבי מיני על כבישי הארץ, רובם עם 60 עד 69 כ"ס, וואלה נוסעים, גם לאילת מגיעים, גם את העליות של פרויד הם עולים איכשהו.

לקליאו יש 75כ"ס, ככה שהיא באותו המגרש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...