Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאז שיצרני הרכב עברו מצביעה בצבע על בסיס פטרוליום לצבע על בסיס מים משיקולי איכות סביבה ובריאות, כל המכוניות רגישות יותר לשריטות ופגיעות אבנים בדרך. זו אחת הסיבות שהיצרנים משקיעים יותר בהגנה מחלודה וצבע בסיס.

מרבית הצבעים בארץ ממשיכים להשתמש בצבע רכב על בסיס פטרוליום שאסור לשימוש בתעשייה משיקולי עלות וזו גם אחת הסיבות לשינויים בגוון.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהכי חסר לי כאן זו תגובה של לובינסקי.

רבאק, אם אתם חלק מהפורום רק כדי למכור ואחר כך שהלקוחות ילכו לחפש אז אתם גורמים לעצמכם יותר נזק מתועלת. כמו שאתם יודעים לקפוץ כשאיש המכירות עושה שטויות היית אמורים לקפוץ יותר מהר להודעות כאלה כדי לתת מענה לאדם ששילם ממיטב כספו עבור רכב שלכם. ההתנהלות הזו רק מחזקת אצלי (ואני מניח שגם אצל אחרים) שהברדק והיחס שאנשים נתקלים בהם באולמות התצוגה הם לא מקרה אלא תרבות ארגונית ששמה קצוץ על הלקוח איפה שאפשר לעשות זאת בלי להיתפס.

504, בכל מקרה לפי התיקון שיציעו דרוש פיצוי לירידת ערך לפי חוות דעת שמאי. לצביעה ל מכסה מנוע ברכב חדש יש השפעה מסחרית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מאז שיצרני הרכב עברו מצביעה בצבע על בסיס פטרוליום לצבע על בסיס מים משיקולי איכות סביבה ובריאות, כל המכוניות רגישות יותר לשריטות ופגיעות אבנים בדרך. זו אחת הסיבות שהיצרנים משקיעים יותר בהגנה מחלודה וצבע בסיס.

מרבית הצבעים בארץ ממשיכים להשתמש בצבע רכב על בסיס פטרוליום שאסור לשימוש בתעשייה משיקולי עלות וזו גם אחת הסיבות לשינויים בגוון.

היום עוברים יותר ויותר לצביעה אבקתית שהיא הרבה יותר איכותית.

פורסם
יש לאשתו של הבוס שלי, צבע אדום מזעזע, כנף ימין הצבע דוהה, נראה כאילו הייתה שם תאונה וצבעו לא טוב(הוא לא עבר תאונה), לא סתם מוכרים בזול

הרכב נמכר בערך במחיר של הג'וק באנגליה, המחיר סביר יחסית לגודל, לקטגוריה ולרמת האבזור (רק בארץ התמחור שלו חריג).

ד"א - אין קשר ישיר בין מחיר המכונית ואמינותו ואני גם חושש שאין ממש קשר בין המחיר ורמת בקרת האיכות. אחרת איך יכול להיות שדאצ'יה מובילה מדדי אמינות באנגליה בעוד שבנטלי מזדנבת אי שם מאחור?

יחד עם זאת, בעיות שצצות בכל רכב הן מעצבנות ויצרן/יבואן רציניים צריכים לבדוק אם לא מדובר בפגם יצור סדרתי, לדווח על הבעיה למפעל ולפתור את הבעיות ברמה האישית.

פורסם

קיבלתי גם פניה בה"פ מצוות לובינסקי.

אשמח לעדכן לאן הדברים הולכים.

רבאק, אם אתם חלק מהפורום רק כדי למכור ואחר כך שהלקוחות ילכו לחפש אז אתם גורמים לעצמכם יותר נזק מתועלת.

רבאק. תקרא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, בדקתי שוב ואני לא רואה תגובה שלהם כאן. אתה יכול לתת קישור להראות לי איפה פספסתי?

פורסם

.

מה אתה מחפש, תגובה פומבית?

זה נראה לך סביר שענייניו הפרטיים של לקוח ינוהלו כאן, בשרשור ?!

יש יוזר מסחרי בפורום, אז פתאום כל ארחי פרחי בפורום יכול לדרוש (לדרוש!) תגובה פומבית, בכל עניין שעלה והוא קרא אותו?

אתה מצפה לתגובה מלובינסקי?

סליחה, אבל מי אתה ומה אתה בכל העניין הזה?!

אם פותח השרשור יירצה - ישתף.

תאמין לי, מעניין אותי יותר ממך מה קורה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן. אני מחפש תגובה פומבית ליחס לתקלה. לא ללקוח אלא לבעיה.

אני מצפה שהם יואילו בטובם להתייצב בפומבי ולהגיד מה על לקוח שנתקל בבעיה כזו לעשות ולמי לפנות בדיוק כמו שיודעים לדון ולהגיב בבעיות פרטיות מול מרכזי המכירה.

פורסם

אז פתאום כל ארחי פרחי בפורום יכול לדרוש (לדרוש!) תגובה פומבית, בכל עניין שעלה.

בבקשה אל תכניס אותי לעיניין.

אני מצפה שהם יואילו בטובם להתייצב בפומבי ולהגיד מה על לקוח שנתקל בבעיה כזו לעשות ולמי לפנות בדיוק כמו שיודעים לדון ולהגיב בבעיות פרטיות מול מרכזי המכירה.

אתה רציני ?

אתה באמת מצפה שהיוזר המסחרי שלהם יגיב על כל בעיה טכנית שעלתה, ומן הסתם גם יועלו בעתיד כאן ?!

נו באמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מצפה מיוזר מסחרי להגיב במה שנוגע למותג שלו.

כמו שהוא מכוון במקרה של בעיות מול הסוכנויות כך הוא צריך לכוון במקרה של בעיות מול השירות. לא להיכנס לנושא הטכני אבל כן לנושא הבירוקרטי.

כל זה בהסתייגות אחת: אם כל תפקיד היוזר זה לדחוף לגולשים רכבים חדשים אני לוקח את דבריי בחזרה.

עריכה: אני לא דורש שום דבר. אני אומר שזה חסר לי כאן. הם לא חייבים לי כלום ושיעשו מה שהם רוצים. מכאן שכל אחד יחליט אם גם לו זה חסר ומה הוא עושה עם המחסור הזה.

פורסם

למה לובינסיקי צריכים "להתייצב פומבית" על כל בעיה שיש ללקוח כזה או אחר?

זה נראה לך סביר שכל לקוח שפותח כאן שרשור יקבל התייחסות אישית ופומבית...

סלח לי, איבדת כל קשר להתנהלות סבירה...

מה השלב הבא, דובר פורום לכל יבואן?!

אנחנו אולי הפורום הגדול בארץ, אבל וואללה... עפת על עצמך ועל כולנו.

אתה מפרסם הודעה פומבית על כל תקלה שקורית למוצר שאתה מוכר אצל לקוח?

מדווח עליה בפייסבוק? באתר מקצועי? בפורום של בעלי מקצוע? שולח הודעה לכל הלקוחות?

פורסם (נערך)

לא אבל כשלקוח שלי מעלה טענה לגבי מוצר שלי בפומבי אני מתייחס לנוהל הפנייה ומנחה אותו למי לפנות באיתו הפורום. את הסקת המסקנות מהתקלה ויידוע לקוחות שעלולים להיתקל באותו הכשל אני עושה לבד ומיידע את מי שצריך אבל ההתיחסות לזה שהעלה פומבית היא פומבית.

אני חוזר שוב. לא חסרה התייחסות טכנית אלא בירוקרטית.

עריכה: אני מתכוון להודעה בסגנון שלום x, אנא פנה למוסך y הקרוב אליך או למוסך אחר שיש בו מחלקת z. שם יבדקו את הרכב ובהתאם לממצאים יטפלו ברכב לשביעות רצונך המלאה. במידה ויתעוררו שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלינו דרך האתר או בטלפון 123456789

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

אז אתה לא מנהל את כל התהליך מול הלקוח באופן פומבי?!

מעניין למה.

עכשיו, כמה לקוחות יש לך וכמה ללובינסקי?

אני חוזר שוב, לתבוע התייחסות כזו מצד מישהו לא רלוונטי לעניין זה הזוי.

לצפות להתייחסות אישית ופומבית על כל דבר שעולה בפורום - זה הזוי.

למה שלא תכתוב למנהל שירות הלקוחות של החברה ותתבע התייחסות, כי אתה משתמש בפורום וקראת הודעה...

אתה יודע, אם בעניין כמו בעיית ה-DSG, היכן שהיו עשרות פניות והודעות, באים ומצפים להתייחסות רשמית... נו!

אפשר להבין.

איזה מאן דהוא מדווח בפורום שיש לו אולי בעייה בצביעה, זה בטיפול... והנה לובינסקי צריכים כבר לשחרר בשבילך תגובה רשמית, ובזמן... אמרתי: עפת על עצמך.

פורסם

רבאק, אם אתם חלק מהפורום רק כדי למכור ואחר כך שהלקוחות ילכו לחפש אז אתם גורמים לעצמכם יותר נזק מתועלת. כמו שאתם יודעים לקפוץ כשאיש המכירות עושה שטויות היית אמורים לקפוץ יותר מהר להודעות כאלה כדי לתת מענה לאדם ששילם ממיטב כספו עבור רכב שלכם. ההתנהלות הזו רק מחזקת אצלי (ואני מניח שגם אצל אחרים) שהברדק והיחס שאנשים נתקלים בהם באולמות התצוגה הם לא מקרה אלא תרבות ארגונית ששמה קצוץ על הלקוח איפה שאפשר לעשות זאת בלי להיתפס.

504, בכל מקרה לפי התיקון שיציעו דרוש פיצוי לירידת ערך לפי חוות דעת שמאי. לצביעה ל מכסה מנוע ברכב חדש יש השפעה מסחרית.

מנין באה לך השטנה הזו? אף בעל עסק לא חייב לנהל את ההתדיינות עם לקוחותיו מעל גבי פורום ציבורי פתוח. למיטב הבנתי, אף אחד מהמתלוננים עדיין לא ניגש למוסך יבואן על מנת להציג את בעיותיו, לתת להם אפשרות לבדוק ולהציע פיתרון, סביר להניח גם פיצוי.

לא מצליח להבין את הגישה המקומית שלנו לרוץ לספר לחבר׳ה. אם מי שיש לו בעיה ירצה להעלות כאן את היחס, הטיפול והפיצוי שקיבל, הוא עצמו יעשה זאת ולא בעל העסק. בעל העסק בוודאי גם לא יכנס איתך או שכמותך להתדיינות על מה שלא בבעלותך ולא נובע מבעייה שלך. דחילאק, תרגיעו את השיימינג.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני לא מדבר על התייחסות טכנית או לטיפול בבעיה. אני מדבר על התייחסות בירוקרטית שאומרת תפנה ל x ומשם נוכל לטפל. בדיוק כמו שעושה כל עסק שנתקל בתלונה פומבית.

איפה אמרתי שצריך לנהל את הדיון כאן או לענות אם נתקלו בבעיות כגלה בקקטוסים או לא?

• תוכן חדש...