Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים להונדה סיוויק 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגם goodyear?

אני אישית לא הייתי קונה את הדגם הספציפי הזה של dunlop ( כמו הדגמים האחרים של המותג אשר מיוצרים במדינות אקזוטיות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה דגם goodyear?

אני אישית לא הייתי קונה את הדגם הספציפי הזה של dunlop ( כמו הדגמים האחרים של המותג אשר מיוצרים במדינות אקזוטיות ).

קיבלתי הצעה על Goodyear efficient grip performance ב 340 ש"ח...

פורסם

זה הדגם המומלץ של goodyear.

תחליט אתה מה לקנות, goodyear או fulda.

בכל זאת יש הפרש במחיר.

בעתיד, אם תצטרך למצוא צמיג זהה ( פנצ'ר שאי אפשר לתקן למשל ) יהיה הרבה יותר פשוט למצוא goodyear.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה לכל העוזרים

החלטתי ללכת על

Goodyear efficient grip performance

נשאר רק למצאו מקום טוב ולהתקין

ההצעה הכי זולה עליהם קיבלתי ברשת צק אם...האם למישהו יש ניסיון איתם?

עריכה אחרונה על ידי drodin
פורסם
אז בהצלחה.

סע בדרכים טובות.

שאלה נוספת... הם אמרו לי שהדגים הזה מיוצר בטורקיה... זה בסדר?

פורסם

למה לא? הצמיג אותו צמיג.

גם רנו פלואנס מיוצרת בגרמניה, ולא שמעתי תלונות על איכות ההרכבה או שמישהו נשאר עם המתג של המזגן בידד אחרי ששינה את מהירות המפוח (דבר שקורה ב-205).

פורסם

בטח התכוונת שפלואנס,מיוצרת בטורקיה ( קל להתבלבל כי בגרמניה יש הרבה טורקים ).

לעניין הצמיגים - קורולות 2008 - 2010 הגיעו לארץ עם צמיגים goodyear excellence המיוצרים בטורקיה, ואלה היו צמיגים מעולים. יצרן בסדר גודל כזה מייצר בהרבה מדינות, ומספק צמיגים מהמדינה הקרובה ליעד ההספקה.

פורסם
בטח התכוונת שפלואנס,מיוצרת בטורקיה ( קל להתבלבל כי בגרמניה יש הרבה טורקים ).

לעניין הצמיגים - קורולות 2008 - 2010 הגיעו לארץ עם צמיגים goodyear excellence המיוצרים בטורקיה, ואלה היו צמיגים מעולים. יצרן בסדר גודל כזה מייצר בהרבה מדינות, ומספק צמיגים מהמדינה הקרובה ליעד ההספקה.

אחדד קצת את השאלה. נאמר לי שיש את הצמיגים בדגם הזה שמיוצרים בטורקיה ויש שמיוצרים בפולין.... הדגם הפולני עולה יקר יותר ב 40 ש"ח לצמיג....האם יש הבדל בין לקנות דגם טורקי או פולני ולשלם יותר?

פורסם

לא חושב. ההבדל בעלות עבורנו נובע למיטב הבנתי מכך שהצמיגים התורכיים (במיוחד כיום עדיף הכתיב תורכיה על "טורקיה") מיוצרים כאן בשכונה ולא צריכים להביא אותם מאותו מרחק כמו את הצמיגים הפולניים, ומשכך הם הנפוצים כאן.

מעבר לכך שמדובר על אותם צמיגים, תורכיה היא מדינה עם תעשיה מאוד איכותית: החל במכוניות, עבור בצמיגים וכלה במטוסי קרב. אין סיבה לשים את התוצרת התורכית באותה קופת "שרצים" עם תוצרת של המזרח הרחוק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...