Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עפר, אני מקבל את זה שאתה מתנגד לתפיסה שלי, אבל אתה זה אתה. יש פה אנשים שלא מקבלים שום דבר אחר ומנסים לגרום לאנשים להבין שהתפיסה שלהם היא הנכונה ולא להיפך, ואז ינסו להטמיע את דעתם אצל מי שלא חושב כמותם.

זה מגוחך שאתה אומר את זה.

מה שמשתקף מכל הדיון הזה, הוא שה"צד שלי" אומר - שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בלי לפגוע באחר.

וה"צד שלך" אומר - מה שאתה עושה פוגע בי, למרות שהוא לא ענייני.

אף אחד לא מנסה לשנות את התפיסה שלך, את אורחות החיים שלך, את האמונות שלך, את הרצונות שלך.

אלא רק שתקבל את אלו שלהם.

אתה מבין שהטענה היא שחלק מהאוכלוסיה הדתית/שמרנית בארץ כופה את עצמה על השאר?

אז כל מה שמנסים להגיד פה, זה חלאס.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין שום ספק ש "ואהבת לרעך כמוך" זה הבסיס. אמרתי כמה פעמים, אין לי ולו בעיה הקטנה ביותר עם האנשים. הסטיה היא הבעיה.

האדם הוא בסדר, רק הנטיות שלו לא?

אדם הוא סכום מעשיו. לא האובייקט שנקרא "אדם". כי זה לא אומר כלום.

אם אתה מגדיר אוכלוסיה על סמך ה"סטיות" שלה, אתה מעלים את האנשים, ושם בתור כותרת "הומו". "סוטה". ואז אין לך אדם מולך, אלא רק סוטה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רומן טען בשרשור הפוליטי, בצדק, שאי אפשר להחיל את הרציונל המערבי על העולם המערבי.

מהנסיון שלי, גם אי אפשר להחיל את הרציונל המדעי, חילוני בדיון עם דתיים ובמיוחד לא עם חוזרים בתשובה.

חבל על המילים שנכתבות פה..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רועי, איך סטיה יכולה להיות בעיה אם אפילו אתה טוען שלהם אין חלק בה, שכן היא קרתה לאור העובדה שהמרכזנית של מרכז גלגול הנשמות ניתבה נשמה לא בכיוון? מילא זה, הרי אם גלגול הנשמות מגיע מלמעלה, אין כל דרך להתנגד לו, ולכן כל הרעיון של "ריפוי" ו"תיקון" הסטיה והחזרת הומואים/לסביות "למוטב" נדון לכישלון מלכתחילה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה מגוחך שאתה אומר את זה.

מה שמשתקף מכל הדיון הזה, הוא שה"צד שלי" אומר - שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בלי לפגוע באחר.

וה"צד שלך" אומר - מה שאתה עושה פוגע בי, למרות שהוא לא ענייני.

אף אחד לא מנסה לשנות את התפיסה שלך, את אורחות החיים שלך, את האמונות שלך, את הרצונות שלך.

אלא רק שתקבל את אלו שלהם.

אתה מבין שהטענה היא שחלק מהאוכלוסיה הדתית/שמרנית בארץ כופה את עצמה על השאר?

אז כל מה שמנסים להגיד פה, זה חלאס.

החלק הוא חלק קטן, שעושה הרבה מאוד רעש פוליטי וגם מצליח בזה. אם יוקם רעש פוליטי חזק מאוד על ידי התימנים, ייחשפו הפרוטוקולים של חטיפת ילדי תימן מהר מאוד מהמצופה. הכל הוא פונקציה של רעש פוליטי.

האדם הוא בסדר, רק הנטיות שלו לא?

אדם הוא סכום מעשיו. לא האובייקט שנקרא "אדם". כי זה לא אומר כלום.

אם אתה מגדיר אוכלוסיה על סמך ה"סטיות" שלה, אתה מעלים את האנשים, ושם בתור כותרת "הומו". "סוטה". ואז אין לך אדם מולך, אלא רק סוטה.

רועי, איך סטיה יכולה להיות בעיה אם אפילו אתה טוען שלהם אין חלק בה, שכן היא קרתה לאור העובדה שהמרכזנית של מרכז גלגול הנשמות ניתבה נשמה לא בכיוון? מילא זה, הרי אם גלגול הנשמות מגיע מלמעלה, אין כל דרך להתנגד לו, ולכן כל הרעיון של "ריפוי" ו"תיקון" הסטיה והחזרת הומואים/לסביות "למוטב" נדון לכישלון מלכתחילה?

טל וRK - לאדם יש את האופציה לשנות את עצמו. אם אדם קיבל נשמה של אישה הוא יכול להתנגד לכך ולשנות עצמו (ולתקן, אבל לא ניכנס לזה, כי אני לא שולט בזה ב-100% ואני עלול להטעות). אם הוא לא מעוניין, זה כמו שמן - צריך לרדת במשקל אבל לא רוצה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ההשוואה שלך לא נכונה.

נטייה מינית היא דבר מולד. כמו צבע שיער.

אם אני אצבע את השיער שלי לירוק, זה לא אומר שהשיער שלי ירוק... רק שאני דביל.

באותה מידה, גם גבר הומו יכול לשכב עם נשים - רק שזה לא יהפוך אותו לסטרייט. זה רק יצביע על כך שהוא אדם מאוד מפוחד, ומהר מאוד יהפוך לאדם מאוד מתוסכל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יכול להיות, ויכול להיות שלא. אני לא יודע מה ההשפעות וההשלכות הפסיכולוגיות של דבר כזה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לא יודע מחד, טוען שאפשר לשנות מאידך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה סוקל הומואים? נשים נואפות?

ממש לא! המציאות השתנתה, וכך גם ההלכה מתאימה את עצמה לרוח התקופה. . גדולי ישראל מתווים את הדרך.

התגובה הזו מזכירה לי את ההיסטריה של השמאל על הרב קרים לפני אישור מינויו לרבצ"ר בגלל שפרסם איזו תשובה תיאורטית על אונס נשים גויות במלחמה.

הם לא השכילו להבין שזה רק תיאורטי ולא יישומי במציאות הנוכחית.

.

מקור האיסור הוא בספר ויקרא "וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִוא" (ויקרא, י"ח, כ"ב). ועונשו המקראי מפורש בהמשך "וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם" (ויקרא, כ', י"ג).

אז אולי גדולי ישראל יתעשתו ויפסקו שמדובר בנשמות תועות אולי תוהות וזה בסדר. 10% זו לא סטיה זו חריגה מהנורמה, מיליונית האחוז זוהי סטיה.

תשובת הרב היא מטומטמת בכל סיטואציה , הן המעשית והן התיאורטית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רומן ביקשתי מספר פעמים

תעשה למרכזנית שימוע כדת וכדין ושלח אותה הבייתה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא יודע מחד, טוען שאפשר לשנות מאידך.

זה ברור שאפשר לשנות. הדרך לא ידועה לי. כי הרי אני יכול לשנות את אורכו של מוט ברזל. השאלה איך אני עושה את זה - בעזרת דיסק עם הנזק הנמוך ביותר, או עם מסור שישאיר סימנים רבים.

לגבי ישה - תשובת הרב אולי מטומטמת בעיניך, אבל מבוססת בעיני כי היא מתיישבת עם התפיסה שלי.

צריך גם קרם אני מאמין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לשנות מישהו אחר רק כי אורח החיים שלו לא מתאים לך? זה ממש מרושע, אתה לא חושב?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה ברור שאפשר לשנות. הדרך לא ידועה לי. כי הרי אני יכול לשנות את אורכו של מוט ברזל. השאלה איך אני עושה את זה - בעזרת דיסק עם הנזק הנמוך ביותר, או עם מסור שישאיר סימנים רבים.

פה אתה מתעלם מכך שמוט ברזל אפשר לקצר, אבל אי אפשר להאריך. האם לגבי דידך החזרת הומו "למוטב" היא קיצור דווקא? דווקא מעקרונות הדת נדמה שההיפך יהיה נכון. את מי תרתך למוט כדי לשפר את דרכו? ואיך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רועי

בוא תסביר לי איך מכשירים אונס על פי התפיסה שלך ושל הרב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
למה לשנות מישהו אחר רק כי אורח החיים שלו לא מתאים לך? זה ממש מרושע, אתה לא חושב?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

דעתי היא שזה גרוע יותר לחיות במציאות שונה מהנורמה. שוב, זו דעתי כסטרייט, כדתי.

רועי

בוא תסביר לי איך מכשירים אונס על פי התפיסה שלך ושל הרב

אין לי מושג. לא נכנסתי לסוגיה הזו.

צריך גם קרם אני מאמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...