Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין michelin primacy 3 לבין energy saver plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה להחליף את כל הצמיגים בפיגו 308

מידות הצמיג 205/55/r16 קוד מהירות 91v

מיועד בעיקר לנסיעה עירונית ומה שחשוב לי זו אחיזה טובה ויעילות בדלק

מה אתם אומרים איזה מהם לקחת?

מצד אחד אני רואה שהאנרגי הוא חסכני בדלק אבל האחיזה שלו סבירה.

אשמח לדעות ממי שיש ומי שיודע

פורסם

Primacy צמיג ברמה יותר גבוהה.

תמורת ההפרש במחיר תקבל צמיג אוחז, נוח ושקט יותר, אבל ירוק פחות ( עדיין לא צמיג ספורטיבי ). הפרשים בצריכת הדלק לא רציניים. מה גודל התוספת ל primacy3?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההפרש לא משמעותי 30 יותר לצמיג לפרימסי

מה זה אומר צמיג ירוק??

האנרגיי לא יתן לי חסכון בדלק לעומת הפרימסי?

פורסם

מחזק את דעתו של vladclar, האנרג'י לא משהו בכלל, ואני גם לא בטוח כמה הוא באמת תורם לחיסכון בדלק, לדעתי מדובר בהבדל לא משמעותי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

ממה אתה לא מרוצה?

אם קונטי פרמיום לא מספיק טובים, אז אין בכלל התלבטות - תקנה michelin primacy 3.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי בגולף 150 מותקנים מישליין אנרגי פלוס.

בהתחלה גם חשבתי שהם גרועים ורציתי להחליף אותם למשהו יותר אוחז.

עד עכשו עברתי כבר 2500 ק"מ והיו מספר מקרים בודדים שהצלחתי לאתגר את האחיזה שלהם. בעיקר בעליות בכבישים משובשים בזמן לחיצה חזקה על הגז, למשל העליה מנשר לכיוון הירידה לבית אורן.

פורסם

אני עם רבעיה של פרמסי 3 על הלאון ואני מצליח מדי פעם לאתגר אותם ביציאה מהירה מצות או כיכר כשהכביש חלק.

פורסם

איך לעזאזל אנשים מצליחים למדוד אם צמיג חסכוני יותר או פחות? מדובר בהבדלים זניחים, התנודות בצריכת הדלק שנובעות משגיאת המדידה עצמה, תוואי הנסיעה וסגנון הנהיגה הרבה יותר גדולות מאיזשהו הבדל זניח שנובע מהצמיגים. כלל אצבע אומר שהבדל של 10% בהתנגדות לגלגול מתבטא בשיפור של 1-2% בצריכת הדלק. זה אומר שכדי להבחין בזה צריך להיות מסוגל להבחין בין צריכה של 1 ל10, לצריכה של 1 ל 10.2. זה די לא אפשרי בעולם האמיתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא מצליחים למדוד, קונים טריק שיווקי של יצרני צמיגים.

זה כמו עם אקטימל - מפרסמים שיש בו חיידקים בריאים, אבל לא רושמים שהכמות שלהם מזערית בכדי להיות משמעותית.

• תוכן חדש...