Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאתי את עצמי נאלץ להתפשר, ובמקום חודש שלם באוקטובר יש לי רק שבועיים באוגוסט.

טיול ירח דבש - רוצים בעיקר לנוח אבל גם לשלב איזשהם אטרקציות בין לבין על מנת שלא להשתגע משעמום - מייד עלה לי לראש תאילנד, אבל להבנתי זאת לא העונה. ברחבי הרשת יש כל מני אזכורים לאזורים מסויימים שסטטיסטית יש בהם פחות גשם בעונה הזאת, מישהו ניסה ויודע?

גאורגיה (בטומי) - מישהו היה? יש מה לעשות שם?

יוון, קפריסין - הבנאלי והקרוב, אבל נראה לי אפשר להשתגע שם שבועיים? להבנתי בלרנקה יש מסלול שיכול להיות נחמד בשבילי, אבל יש משהו נוסף?

חשבתי על מקומות נוספים דוגמאת זנזיבר ואיביזה, אבל משום מה הטיסות לשם ארוכות מאלה לתאילנד ו14-15 שעות טיסה עם קונקשנים זה משהו שלא בא בחשבון.

אנחנו פתוחים לרעיונות שונים ומשונים, רק שיהיה במסגרת זמן טיסה סביר ומזג אוויר נוח.

אשמח להמלצתכם.

אלי.

פורסם

ערב טוב

דרום אפריקה?

ים? יש.

ספארי?יש.

כבישי נוף? דרך הגנים,דרך היין-יש ויש.

ערים? יש.

והכל במחירים סופר מתקבלים על הדעת.

אחד הטיולים היפים ביותר שלי.(זה וניו זילנד).

תחשבו על זה.

סלע

פורסם

אפשר ללכת לאופציה הכי בנאלית: היער השחור. צימר באיזה כפר יתן לכם את הנופש והשקט שאתם מחפשים, מצד שני בטווח נהיגה יומית יש אין ספור אתרים שתוכלו להנות בהם. וכל זה במרחק 4 שעות טיסה ובעלויות לא מוגזמות.

תוצאות דומות תוכל למצוא גם באזורים אחרים בגרמניה ובמדינות שכנות כמו אוסטריה או בלגיה (הארדנים), אם כי בבלגיה צפיפות האתרים קצת יותר נמוכה. מצד שני אפשריות גיחות לצרפת\גרמניה\הולנד, בהצאם למקום השהות, תחומי העניין והרצון לנהוג.

מכל מקום - נופש של שבועיים במקום אחד נראה לי שעמום מוחלט, בכל מקרה הייתי מחפש חלוקה ל-2-3 מקומות, לצורך הגיוון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סלע,איך דרום אפריקה מבחינת בטחון? אפשר לטייל לבד או שלא מומלץ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

צפון/צפון-מערב איטליה.

תתחילו עם בטן גב בחופים היפים שנמצאים באיזור. כשימאס לכם, תשכרו רכב ותתחילו לנסוע לכיוון מזרח/צפון-מזרח. תהנו מהנופים המדהימים, האגמים, הכפרים ומהמסעדות המקומיות שבד"כ מציעות אחלה אוכל ורמת שירות של אמאזון.

חזרתי מהאיזור לפני כמה ימים, וזו לא פעם ראשונה שאני מטייל שם. אמנם טיילתי שם בסטטוס רווק, אבל אמרתי לכולם שהם חייבים להביא לשם את הבחורה שלהם. איזור מאוד רומנטי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אמנם הייתי בדרום אפריקה לפני כמה שנים,אבל לא מאמין שמשהו מהותי השתנה.

על יוהנסבורג יש סיפורים שבערב לא רצוי להסתובב,מקסימום מונית ממקום למקום.

אנחנו דילגנו עליה,לכן לא אוכל לאמר משהו מיידע אישי.

בכל הייתר (קרוגר פארק,דרבן,פורט אליזבט,קייפטאון),לא הרגשנו אי נוחות.

כמובן שתמיד מומלץ לפקוח עיניים.זה נכון בכל מקום.

חוץ מזה,ארץ נהדרת לטיול,לקחת בחשבון שהם נוהגים הפוך

סלע

• תוכן חדש...