Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw polo 1.2 tsi 2011

Eitan Rozenzvit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי את העזרה שלכם לגבי קניית רכב, חשבתי על הפולו 1.2 TS1 מצאתי אחת עם ק"מ נמוך עם תיבת DSG

מה אומרים על הרכב? או שעדיף לקחת את הרכב עם גיר אחר או שבכלל עדיף ללכת על רכב אחר אולי על האיביזה

התקציב שלי 50-55 אלף שקל

פורסם

מנסיון שלי עם אותו הרכב אותו מודל רכב כיף ואיכותי. לרכב הוחלפו בזמנו המצמדים ושרשרת ומותחן. אני על 47,000 ק"מ. בנתיים ללא כל בעיות נוספות. נכון שיש רכבים זולים יותר אבל בטח לא איכותים. למי שכן נהנה מרכב איכותי אז אני ממליץ.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הבנתי שהעלויות של הרכב מבחינת תיקונים וחלקים ממש יקרים. השאלה כמה יקר ומה ההוצאה הממוצעת על התיקונים, איך הרכב מבחינת דלק נוחות אני בנאדם 1.87 בן 23 חשוב לי שיהיה נוח ושהרכב לא יהיה לי קטן מדי.

יש רכב אחר אולי שאתם ממליצים לי בדרישות שלי? חשוב לי שהרכב גם יראה טוב

פורסם

טיפול קטן 600שח טיפול גדול 2000שח במוסך מורשה... איכות עולה כסף

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...