Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אם לא אבקש להעביר בבקשה.

אני נהג חדש חצי שנה על הכביש, מעל גיל 24, לאחר חיפושים ברשת עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית, כל מה שאני מוצא ישן מידי, או חוקים שתקפים לנהג חדש וצעיר כאחד, רציתי לשאול ולוודא את העניין, מהי מגבלת האלכוהול (אם קיימת בכלל) לנהג חדש מעל גיל 24? אשמח לתשובה, שבת שלום לכולם (:

פורסם (נערך)

http://www.rsa.gov.il/mianachnu/peilut/chakikashfita/Pages/alkoholNehiga.aspx

תרד ל 64ב

דינך במקרה הזה כמו של נהג צעיר ( בניגוד למצב בנושא המלווה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום לכולם, לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אם לא אבקש להעביר בבקשה.

אני נהג חדש חצי שנה על הכביש, מעל גיל 24, לאחר חיפושים ברשת עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית, כל מה שאני מוצא ישן מידי, או חוקים שתקפים לנהג חדש וצעיר כאחד, רציתי לשאול ולוודא את העניין, מהי מגבלת האלכוהול (אם קיימת בכלל) לנהג חדש מעל גיל 24? אשמח לתשובה, שבת שלום לכולם (:

תרשה לי לתת לך עצה הכי טוב בחיים, אם שותים לא נוהגים. שמתחילים לשתות קשה לדעת מתי לעצור.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

קודם כל, תודה על העצה והתשובה, אך עדיין משהו לא ברור לי, רשום, ואני מצטט

״נהגים צעירים, נהגים חדשים ונהגים מקצועיים מוגדרים שיכורים, אם בגופם יש אלכוהול בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם או על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף.״

מה זה אומר בתאכלס? מבחינת אלכוהול? נניח שאני שוקל 94, בן 25, גובה 1.80.

בקשר לשתיה ונהיגה, אני לעולם לא אשתה ואנהג, לא אסכן את עצמי ואחרים, חשבתי שאם מותר לי אולי בקבוק שליש בירה ולאחריו לשתות 2 כוסות מים ואז הכל בסדר, אך אני לא בטוח ואני מעדיף לשאול, אשמח אם תשפכו לי עוד קצת אור בנושא.

פורסם

הכמות המותרת לנהגים חדשים משאירה מקום לתרופות המכילות אלכוהול, לא יותר מזה. שליש בירה/ כוס יין / שוט ויסקי מותר מבחינת החוק אחרי שתסיים נהג חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כפי שהבנת ישנם מספר של סוגי נהגים ( אתה נכלל בינם כנהג חדש ) שהכמות המותרת להם היא נמוכה מאוד ובעצם היא אפס.

לכן אל תתקרב לפקק של הבקבוק אפילו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
הכמות המותרת לנהגים חדשים משאירה מקום לתרופות המכילות אלכוהול, לא יותר מזה. שליש בירה/ כוס יין / שוט ויסקי מותר מבחינת החוק אחרי שתסיים נהג חדש.

המשפט הראשון נכון. כמות האלכוהול המותרת לנהגים חדשים אפסית והיא הדבר הקרוב ביותר למדיניות אפס ביחס לנהיגה בגילופין, שעדיין מתירה מרווח (לגיטימי) לריכוזים זעומים שמקורם בטבע, בתרופות ובמאכלים.

המשפט השני פשטני ולא נכון. כמות האלכוהול נמדדת על פי לשון בחוק - רק בריכוז בדם ובהבל הפה בדיעבד.

מאחר ועל קצב ספיגת ופינוי האלכוהול משפיעים עוד גורמים רבים מעבר למשקל, קשה לכמת את כמות השתיה ה"מותרת" מלכתחילה בכוסות משקה.

התייחסות פשטנית מסוג זה משאירה לציבור הנהגים פתח רחב לנהיגה בגילופין בבלי דעת ומהווה סיכון הן לרשיונם והם לבטיחותם.

מעבר לכך, ברור מעצם קביעת המגבלה השונה לנהגים חדשים ומקצועיים, כי המחוקק מכיר בכך שגם נהיגה בתחום המותר לכלל הנהגים - יש בה משום סיכון משמעותי, ומוטב לרחק ממנה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מניסיוני ומניסיונם של מכרים, גם אנשים מבוגרים ממך עם ותק גדול בנהיגה מתנזרים משתייה לחלוטין כשהם נוהגים. קשה מאוד להעריך מה תהיה התוצאה של בדיקת האלכוהול ולכן לא כדאי להסתכן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קודם כל, תודה על העצה והתשובה, אך עדיין משהו לא ברור לי, רשום, ואני מצטט

״נהגים צעירים, נהגים חדשים ונהגים מקצועיים מוגדרים שיכורים, אם בגופם יש אלכוהול בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם או על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף.״

מה זה אומר בתאכלס? מבחינת אלכוהול? נניח שאני שוקל 94, בן 25, גובה 1.80.

בקשר לשתיה ונהיגה, אני לעולם לא אשתה ואנהג, לא אסכן את עצמי ואחרים, חשבתי שאם מותר לי אולי בקבוק שליש בירה ולאחריו לשתות 2 כוסות מים ואז הכל בסדר, אך אני לא בטוח ואני מעדיף לשאול, אשמח אם תשפכו לי עוד קצת אור בנושא.

אין כאן פרמטר מדוייק לחישוב,

כל מקרה ואדם לגופו.

אלכוהול ישפיע על כל אדם בצורה שונה.

אל תהיה שפן ניסיונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...