Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים בצפייה ישירה [איך? ]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לשני הפלטפורמות אנדרואיד ו ios

המלצות?

פורסם

iOS - אם המכשיר לא פרוץ גורלך נגזר לשירותי תוכן בתשלום כמו נטפליקס והולו.

אם פרוץ - בזמנו הייתה אפליקציה בשם MovieBox שהייתה מצויינת, מניח שעדיין קיימת בצורה כלשהיא.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
KODI

לא בטוח לגבי IOS אבל על אנדרואיד זה עובד מצויין.

סליחה על הבורות. אתה מתכוון להתקין את התוכנה על הנייד שלי ולחבר את הנייד בעזרת מתאם micro usb -hdmi ישירות לטל'?

זה הרעיון?

iOS - אם המכשיר לא פרוץ גורלך נגזר לשירותי תוכן בתשלום כמו נטפליקס והולו.

אם פרוץ - בזמנו הייתה אפליקציה בשם MovieBox שהייתה מצויינת, מניח שעדיין קיימת בצורה כלשהיא.

Sent from my Le Max using Tapatalk

המכשיר לא פרוץ. הוא של אשתי אני סיימתי עם הפריצות האלה ברגע שהעברתי לה אותו וגיליתי את האנדרואיד.

אני מחפש משהו כמו הרעיון למעלה,

פלטפורמה של צפיה ישירה שיושבת על הנייד וכל מה שאני צריך זה לקשר בין הנייד לטל'

קונים סטרימר אנדרואיד ומתקינים KODI :-)

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html

אם תוסיף לעגלה המחיר שלו יורד עוד יותר ל-$40.

מומלץ ביותר.

תודה. אם אני הופך את הנייד לראוטר סטייל נק' גישה אישית וכד', הקודי יקלוט את האינטרנט מהנייד שלי? ההגיון אומר לי כן אבל מעדיף לוודא

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

מעדכן

הורדתי קודי לאנדרואיד הכל עובד מצוין .

Yuri

תודה עזר לי

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

Popcorn time.

רק תצטרך IOS פרוץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שהתקנת קודי ממליץ בחום להתקין את התוסף הזה:

http://www.hometheater.co.il/vt185692.html

זה תוסף שנבנה ע"י בחור ישראלי שמכיל בתוכו מוזיקה, סרטים הכי חדשים, סדרות הכי חדשות וערוצי טלויזיה בצפייה ישירה של עידן+

כמובן של הסרטים עם תרגום ע"י תוסף שיודע להוריד תרגום ולהצמיד אותו בזמן אמת על מה שאתה צופה.

משתמש בזה בחדר על TV BOX עם אנדרואיד ומבסוט על כל שניה.

מוזמן לפנות בפרטי על כל שאלה.

פורסם
Popcorn time.

רק תצטרך IOS פרוץ

וויתרתי על משהו ל IOS. האייפון של אשתי לא סוחב (4)

אחרי שהתקנת קודי ממליץ בחום להתקין את התוסף הזה:

http://www.hometheater.co.il/vt185692.html

זה תוסף שנבנה ע"י בחור ישראלי שמכיל בתוכו מוזיקה, סרטים הכי חדשים, סדרות הכי חדשות וערוצי טלויזיה בצפייה ישירה של עידן+

כמובן של הסרטים עם תרגום ע"י תוסף שיודע להוריד תרגום ולהצמיד אותו בזמן אמת על מה שאתה צופה.

משתמש בזה בחדר על TV BOX עם אנדרואיד ומבסוט על כל שניה.

מוזמן לפנות בפרטי על כל שאלה.

אם לא אכפת לך שאני שואל כאן ולא בפרטי, אולי זה יועיל לחבר אחר שיתעניין,

האם אני יכול להוסיף הרחבה ? ז"א אני משתמש בהרחבה של אבקסיס מה שמדוזה ציין , האם כדי להתקין את ההרחבה שהמלצת עליי להסיר את ההרחבה הקיימת? או שההרחבות נשמרות ואני יכול לבחור כל פעם מתוך רשימה שמצטברת?

תודה !

Kodi + Abeksis

משתמש בה. תודה

שווה לבקר באתר http://www.the-vibe.co.il.

אני התקנתי את הסקין של ZEEV. אחלה סקין!

ודרך הריפו של THE VIBE התקנתי את כל מה שהיה חסר.

בודק את העניין

תודה

פורסם

לדעתי אי אפשר להתקין 2 הרחבות ופשוט לבחור, אני מאמין שכל התקנה של חבילת הרחבות מוחקת קודם את כל הפרטים של הקודי.

מה שכן אתה יכול לנסות לעשות זה להתקין את אחת החבילות ואז באופן ידני להתקין את ההרחבות שיש בחבילה השניה. לא מכיר את ההרחבה של אבקסיס אבל במה שאני משתמש פשוט לא חסר כלום

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לפי מה שאני יודע (ורואה), Abeksis כולל בתוכו את ההרחבה של TheWiz ולכן אין צורך להתקין אותה בנפרד.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

התקנתי את הריפו של אבקסיס.. וואו! הבדל משמעותי לעומת הריפו של TheWiz הרגיל, הוא כולל בתוכו את TheWiz והמון שכלולים נוספים, מה שכן הוא גם כולל הרבה שיפורי נוחות שימוש.. בהחלט מומלץ :)

• תוכן חדש...