Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי... אחרי 5.5 שנים [גולף GTI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!!!

הייתה לחבר כזו וכשהוא טס לחו"ל נאלצתי לשמור לו עליה...

לסיכום: רכב מהיר עם התנהגות שמזכירה פרייבט, המון אחיזה + המון תת היגוי על המגבלות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש אחת בצבע כחול של מישהו מחוץ לעיר ולא תושב העיר בצבע כחול מטאלי . בעל הרכב סביב שנות ה 60 לחייו והוא חתיכת מתנשא שמוק .

לפני כחודש ראיתי אותו בתחנת דלק וששאלתי אותו שאלה וחצי על הרכב והוא עיקם לי את הפרצוף וניפנף אותי כאילו מי אני ומאיפה לי כסף בכלל לרכוש רכב שכזה ומה אני בגלל מדבר איתו או שואל אותו שאלות.

אני רק מחכה להזדמנות לפגוש אותו שוב רק בשביל לתקוע לו אצבע משולשת בפנים.

נקמה... ומה תרוויח מכך? :) בכל אופן, תתחדש ותהפוך את התמונות

פורסם

תתחדש, אין ספק שהרכב בהמה אך עם זאת הדגם הזה לא ברור לי.

לקחו a3, הגביהו אותה ועשו ממנה ג'יפון.

עכשיו לקחו את הג'יפון, הנמיכו חזרה, ניפחו בכוח והחזירו חזרה לסוג של a3.

למה לא לקנות פשוט rs3?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב תשובןת.

הייתי שלול שנה וחצי נכון ללפני שלוש שנים (אני עם רישיון כבר 3 שנים)

לא עניין של נקמה אלא עניין של זלזול שלא צריך להתרחש בטח לא בצורה שבה התרחש המיפגש בינינו.

שמדברים עלי מגובה של בניין 20 קומות אני מתעצבן. בטח ובטח בלי סיבה הגיונית ובטח על 2 שאלות קצרות וענייניות שעליהן הוא הגיב באופן פלצני ויהיר. אני לא סובל אנשים כאלה.

ולמה לא rs3 ? ... כי זו חייה אחרת לגמרי. החוויה היא דבר שאי אפשר להסביר. ונסעתי על s3 לצורך העניין.

ורציתי גיפון עם יכולות של רכב ספורט וזה מה שקיבלתי.

פורסם

טוב קצת על ההתנסות הראשונית עם הרכב, לאחר יומיים נסיעה.

אין דברים כאלה! , רבותיי מנוע 2.5 ליטר עם מערכת הפליטה וכו וכו..... יוצרים כאן את המנוע הכי מדליק בעולם!

הרכב פשוט בועט בלי סוף, פשוט לא בא לרדת מהרכב !

עזבו שלא ציינתי שהרכב עם 120+ אלף בתוספות שחלקן מגוכחות אבל זה מה יש מצמפיון הגרזנים.

סתם לדוג , גאנט 19 ל 20 אינץ מתומחר בכמעט 30,000 ש״ח, הזוי.

ויש עוד אי אלו תוספות ברכב שלא אפרט כאן.

הרכב הוא השילוב המושלם בין גובה ונהיגה מנהלתית לבין רכב ספורט הארדקור שנותן את הכיף בחיים שרק לו חיכיתי כל חיי, ובקצרה בגילוי נאות - כן ה 0-100 עם פניה וחצי בתוך העיר עושה לי את זה הרבה יותר מלסגור סקלה.

ולסיכום , המצאה גאונית מבית אאודי , רכב חזק שאין לו מתחרים בשוק - ולא gla45 נופלת בדבר הכי חשוב וזה עיצוב פנים ! מה שאאודי יודעים לעשות הרבה יותר טוב וגם בעוד כמה פרמטרים אבל נדלג.

רכב שנותן פתרון למשפחה צעירה עם 4 נפשות מבחינת מרחב , הנאה ספורטיבית ברמה גבוהה , ואיכות נסיעה עם חתך 35 וגאנט 20 שהרבה יותר טובה מהנסיעה שהייתה לי עם הגולף gti שלי עם גאנט 17 .

מומלץ וממכר ! הסאונד ....

פורסם

תתחדש!

יצא לי לנהוג אותו כמה פעמים. הסאונד משגע והתענוג צרוף.

תהנה!

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אם אתה לא מפרט אז בשביל מה השרשור?

בשביל להשוויץ בתמונות הפוכות?

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...