Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בן 22, עברתי טסט לפני כמה ימים :) ומכוון לרכוש רכב עד לסוף המלווה בוקר(בעוד שלושה חודשים) כדי לנסוע לעבודה ובחזרה. אחרי שיגמר המלווה לגמרי אני אוסיף נסיעות בערב והכל.. לא יותר מידי, אני לא צופה נסיעות ארוכות.

 

לנושא - בהתחלה חשבתי לקחת משהו זול העיקר שיתגלגל מנק A לנק B בערך 5-10 אלף שקל, אבל במחשב שניה, יש לי עבודה מסודרת, אני לא מתכנן ללמוד בעתיד הקרוב ולא רואה הוצאות גדולות נוספות - למה שלא אקח משהו ברמה אחת מעל שאוכל להנות יותר? בכל מקרה אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא - אבל התקציב החדש שחשבתי עליו הוא בערך כפול - משמע בסביבות ה20-25, אם משהו ממש מעניין אפשר להגיע ל30.

 

אני לא אוהב לעשות החלטות פזיזות, ויש לי עוד 3 חודשים לחפש ולחשוב - אבל ראיתי היום ביד 2, איביזה 2009, 1.6, אוטומטית, עברה 121 אלף, יד 2, נראת שמורה בתמונות עם מערכת מולטימדיה והגברה וכל הבלאגן מסביב ב20,000 שקל וגם ליד הבית. לפי מה שרשום בלוח "רכב מצב חדש טסט לשנה שלמה נמכר עקב מעבר לחו"ל. צריך להימכר מהר כל הקודם זוכה, רכב שמור ומושלם מתחייב על בדיקה גיר מנוע ושלדה."

 

כמובן שאם אחליט לבדוק אותה, אקח אותה לבדיקה (אסע עם מישהו שמבין) והכל ונראה מה המצב שלה, אבל עדיין נראה לי מוזר.. המחירון לפי הבדיקה שלי 35 (אם אני זוכר נכון), איך גם עם כל הרצון למכור מהר הגענו ל20?

 

בכל מקרה,

אשמח להמלצות שלכם למצב שלי. (שכחתי לציין שאני מחפש רק אוטומט)

 

בנוסף מה דעתכם גם על פיאט בראבו?

 

* כמה שאלות של צעיר - מי נהוג שמשלם עבור הבדיקות הקונה או המוכר? איזה עלויות נוספות וכמה הם בערך יש בעת קניית רכב (העברת בעלות וכו')? כמה בערך יעלה הביטוח (במיוחד על האיביזה שנחשב רכב גניב כמה שאני יודע)? הבן אדם רשם מתחייב על X,Y,Z - מה זה אומר בפועל, אם נגיע לבדיקה ונגלה בעיה באחת מהסעיפים הוא מתחייב לתקן?

 

* רואים שאני חדש בתחום, אל תדאגו, אדאג שיתלווה אלי מישהו שמבין לאורך כל הדרך שלא נעשה פאדיחות :)

 

תודה לכולם, ערב טוב.

 

 

 

פורסם (נערך)

לדעתי האיביזה היא לא הרכב בשבילך. המנוע טוב- לא הכי חזק אבל די אמין, אבל התיבה שמשודכת אליו, ה-DSG7 בשנות ינקותה ועל אחריותה הפגה, אומרת לקחת סיכון, ולדעתי זה פשוט לא משתלם. אולי זה הסיבה למחיר הנמוך, קשה לי להאמין שבעל הרכב יחסית חצי ממחיר הרכב שלו (אבל אני לא שולל את זה). קח בחשבון שהביטוחים לאיביזה (במיוחד לנהגים חדשים) יקרים מאוד.

e66131b9d947f83bc4e76695dc095c4b.jpg

הבראבו עדיפה עליה- מנוע טורבן חזק, תיבה אמינה, תא נוסעים ואבזור לא רעים בכלל וחסכונית. שים לב שיש לה תיבה רובוטית חד מצמדית- כמו רכב ידני אבל בכל עניין העברות ההילוכים שולט הרכב ולא הנהג, דבר שנותן חוויה דומה לנסיעה ברכב ידני (ובעיקר חבטות בזמן העברת הילוך). יש כאלה שלא סובלים את זה, יש כאלה שלא איכפת להם ויש כאלו שרואים בה תיבה אוטומטית שהכי קרובה לידנית בתפעול שלה. תעשה נסיעת מבחן ותראה לאיפה אתה משתייך.

 

איזה רכב אתה צריך? משפחתית? סופר מיני?

מה הדרישות שלך מהרכב- (אמינות, צריכת דלק, מרווח, אחזקה זולה, בטיחות)- יעזור אם תדרג מהחשוב אל הפחות.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם (נערך)

תודה על התשובה ידידי,

בעיה בתיבה לא יהיה אפשר להבחן בבדיקה? או שבעיות כאלו פשוט מגיעות ביום בהיר אחד?

 

לגבי השאלה שלך,

מאמין שאני צריך סופר מיני, לא מחפש משהו יותר גדול.

אמינות - מאוד חשוב לי, אין לי זמן או כוח למוסכים.

אבזור פנימי - מאוד חשוב לי היופי בסלון של הרכב, אפילו יותר מחיצוני - אז זה סעיף שיכול לפסול רכבים מבחינתי.

צריכת דלק - פחות רלוונטי, אבל כמובן שרצוי כמה שפחות. (מדובר ב100-200 שקל לפה ולשם בחודש נכון?)

בטיחות - לא deal breaker - אם אני עתיד למות בדרכים אז אני אמות גם ברכב משוריין, בחיים לא הבנתי את המבחני ריסוק האלו, אם אכנס בקיר שום דבר לא יעזור לי.

מרווח - ממש לא רלוונטי, יהיה נחמד אם האנשים שמאחורה לא ירגישו כמו סרדינים אבל לא באמת אכפת לי

 

בעיקר אמינות ואבזור פנימי לפי מה שאני למדתי מעצמי כרגע.

 

-------------------

 

לא רלוונטית האיביזה אני לא מוצא את המודעה, יכול להיות שמכר או התחרט :)

 

אז בכללי אשמח לשמוע על המלצות בטווח המחירים.

עריכה אחרונה על ידי Hello_World
×
×
  • תוכן חדש...