Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטימדיה ב C4 Citroen 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האנדרואיד בדרך כלל איטית, כן (תגיד תודה שאין iOS של פעם). באוטו לא כל כך, לפחות המערכת שאני הזמנתי לוקח לה פחות מחצי דקה אני חושב, אולי רבע דקה או 10 ש'. מה שכן מצלמת רוורס נדלקת בכל מקרה לפי שהמערכת עלתה לגמרי.

המערכת שאצלך באמת עולה מהר, ממש 2 שניות בערך, אבל לא מציעה הרבה למי שרוצה הרבה, היא באמת פשוטה למי שלא צריך יותר מלשמוע דיסק, דיבורית ו-GPS שאין צורך לעדכן.

ה-CAN bus הזה אתה יכול לקרוא עליו באינטרנט זה הכי פשוט, ברוב המערכות יש קופסא נפרדת שמתחברת או משהו שמובנה בתוך המערכת עצמה (שככה נראה כאילו היא בנויה לעבוד עם הרכב הספציפי), האדנרואיד בעצמו לבד לא יודע לקרוא את הרכב. יש משהו שנקרא OpenXC לטבלטים.

עריכה אחרונה על ידי LPG
מצלמת רוורס נדלקת בכל מקרה

ט.ל.ח

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, בהמשך לפוסט, אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר את הדיאגרמה של צמת הרדיו של סיטרואן C4 משנת 2012.

דגם הרדיו הוא Continental RD5 L3 CEM 00, הפכתי את הרשת ולא מצאתי דבר.. אולי פה אמצע את הישועה.

תודה לעוזרים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...