Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגדרה של A45 פשוטה- מכונית מעולה למי שרוצה AMG ומוכן להתפשר בערך על כל מה ש-AMG מייצגת.

עדיף 135M.

ביתר הדגמים גרסאות M חוטפות חזק בראש מ-AMG.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על טעם ועל ריח.

לדעתי אפשר בהחלט לקרוא לו מצועצע, ראוותני, IN YA FACE, מוגזם ועוד שלל תארים אבל מכוער? לדעתי לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפרופורציות שלו לא נכונות.

הוא נראה כמו ביצה משופרת.

הוא צריך גג נמוך יותר או פרונט ארוך יותר.

זה בצורה כללית, לפני שנכנסתי לשאר ה"אלמנטים" העיצוביים.

בכל מקרה, כמו שנאמר, על טעם ועל ריח.

פורסם

זאת זוית צילום, הפרופורציות שלו זהות לאלה של הסיביק האצבק, הית קורא לה רכב מכוער?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מודע לעניין הפרופורציות הזהות של אחותה הרגילה.

כם היא מכוערת לטעמי.

הדגם הראשון בסגנון הזה היה מעניין, אפילו נראה טוב, כאשר המשיכו למתיחת פנים שכללה את הפנסים האחוריים שמדמות גידול הרכב לטעמי חצה את הגבול לעבר המכוער.

פורסם (נערך)

לדעתי מכוער זה אנדרסטייטמנט.

בעוד שהפרונט סבבה, הצד שלה לא משהו, אבל העכוז.... היו לוקחים מהנדס שישים תבנית גבס על חנה לסלאו וידביק את זה עם מסקינטייפ לשלדת הרכב, וזה היה נראה טוב יותר.

כמו שנאמר: לא הייתי נוגע בה עם מדיד צבע, אלוהים נתן לה פרונט אבל התחת זה חלום בלהות, אפילו הסיוויק המפורסמת מהשרשור ההוא נראית פתאום כאילו שיברו אותה בטעם.

גאד דאם.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
הפרופורציות שלו לא נכונות.

הוא נראה כמו ביצה משופרת.

הוא צריך גג נמוך יותר או פרונט ארוך יותר.

זה בצורה כללית, לפני שנכנסתי לשאר ה"אלמנטים" העיצוביים.

בכל מקרה, כמו שנאמר, על טעם ועל ריח.

בדיוק.

שלא נדבר על המחיר. חיים בסרט...

בדיוק כמו שהיה עם ה-R הקודמת שרצו עליה 240 ובסוף מכרו יחידות בודדות ב-200.

אל מול מאות גולף GTI. התסריט חוזר על עצמו.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם ה-STI וגם ה-EVO תמיד נראו כמו משהו שעבר שיפור אצל איזה טינאייג'ר בחניה. זו התפיסה של היפנים לאיך להבדיל גרסא רגילה לגרסא ספורטיבית.

אני דווקא אהבתי.

פורסם
על טעם ועל ריח.

לדעתי אפשר בהחלט לקרוא לו מצועצע, ראוותני, IN YA FACE, מוגזם ועוד שלל תארים אבל מכוער? לדעתי לא.

בוא נסתפק ב'נסיכת הכפר'.

מה שנקרא, נותן לה ראשון, לא רוצה שני :evil:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

איזה אדם בוגר שמכבד את עצמו יקנה רכב כזה בדיוק? המראה הזה מוחצן בצורה דוחה (התמונה של הקונספט האדומה בעמ' הראשון מטעה, מילא באמת היתה נראית ככה מאחורה), לא הייתי מתקרב לדבר הזה גם אם היה עולה 200 אש"ח, בטח לא כשהיא עולה 70-80 אלף מעל הקופרה בעלת הביצועים הזהים, חשבתי שלפחות עם 310 כ"ס היא תרד בתאוצה מאזור ה-5 שניות.

**נא להמנע מהערות גזעניות**

זאת זוית צילום, הפרופורציות שלו זהות לאלה של הסיביק האצבק, הית קורא לה רכב מכוער?

לא, אבל כשמוסיפים לרכב הזה את כל התוספות המוגזמות האלה הוא נהיה מכוער.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...