Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שעברה כמעט שנה עם הפאביה, אני שוקל לפזול לצדדים ולהחליפה ברכב ספורטיבי.

אין לי מילה רעה לומר על הפאביה (פשוט מדהימה! אמינה מאוד ונוסעת מעולה - רק מה, מנוע שמגיע למיצוי מהר מאוד).

התקציב עומד על כ-50K,

אני מחפש אטמוספרית (לא בא לי להתעסק עם טורבואים וכו'),

ספורטיבית מגניבה ואמינה,

אוטומאטית תהייה מעולה מבחינתי (הפקקים בבוקר גומרים אותי)

עדיף לא מאוד עתיקה (2008 זה דיי לימיט תחתון מבחינתי.. אלא אם כן מישהו יגיד ש-205GTI שנת 88 אמינה ואז נשכח את מה שאמרתי ..).

בכל אופן,

אשמח להצעות.

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

לא יודע אם זה הכיוון שלך, אבל כמה אופציות שעולות לי בראש- פאביה ספורט 1.6, גולף/A3/לאון 2.0FSI, פוקוס 2.0 דור קודם, מאזדה3 ספיריט שמורה (ועדיף לדעתי מהדור השני עם גיר 5 הילוכים).

פורסם

את היאריס של איתמר אני מכיר, הייתה לי בעבר TS אך היא לא עומדת בסטנדרטים שהצבתי לעצמי כרכב מטרה.

היאריס נחמדה, אבל רחוקה מלהיות רכב ספורט. כמו גם פאביה ספורט 1.6 וכו'.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הסיאט לא בדיוק אמינות, ובגרסאות הFR הישנות מדובר בידניות. אני במקומך הייתי מתפשר יחסית על כח, והולך על ספיריט דור 1.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתי מחפש סובארו B3 מנוע 2000 ידנית. מגיעה עם הנעה כפולה, באזור ה9.5 שניות למאה (יצרן), רמת האמינות טובה ממה שיצא לי לבדוק כשהתעניינתי ברכב והיא אפילו תשאיר לך עודף. מה שכן צריך להתאמץ כדי למצוא אחת.

אם תחליט בסופו של דבר ללכת על אוטומט אז אני מצטרף להצעה על מאזדה ספיריט דור 1.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...