Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה תן בראש. פרק לשכנים את הבלטות מהמכות שלו.

מוכרים אותם בארץ באזור ה 900 נו אמרתי אובר קיל לא.

פורסם

אני רוצה לקנות באמזון גרמניה את המוצר הבא : Einhell TH-RH 900/1 900 W Rotary Hammer Drill

המחיר שיוצא לי הוא 530 ש"ח כולל משלוח .

לא הבנתי עם איזה חברת שילוח הם שולחים את המוצר לארץ ? , האם אני צריך לשלם לחברת השילוח עוד כסף ? .

האם המחיר 530 כולל מע"מ שאני צריך לשלם עבור המוצר ? .

תודה ויום נעים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המחיר כולל הכל עד הבית אתה לא משלם כלום מעבר למה שכתוב. אתה משלם את המס בקופה המחיר הוא סופי.

שלם באירו ולא בדולרים כך תחסוך עמלת המרה.

הם שולחים עם חברת שילוח לך זה ממש לא משנה בד"כ מגיע עם UPS.

פורסם

לפני שמזמינים שווה לשים לב לחיסרון בולט של הEinhell TH-RH 900

אין אפשרות להיפוך כיוון סיבוב ואין אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב.

כלומר הכלי הוא פטישון נטו. היכולות שלו בתור מקדחה מוגבלות ובתור מברגה לא קיימות כלל.

בשימוש ביתי הרבה פעמים נוח לרכז כמה יכולות באותו כלי.

הפטישון שיש לי של מקיטה הוא מעט חלש מהEinhell המדובר (24ממ במקום 26) אבל הוא בעל אפשרות להיפוך כיוון ושליטה על מהירות הסיבוב בהדק מה שמאפשר לי להשתמש בו לכל סוגי הקידוחים וגם בתור מברגה.

יום טוב גם לך

פורסם

אם אני מבין נכון ל - Einhell באפשרות קידוח אין שליטה על מהירות הסיבוב , האם הבנתי נכון ? .

למה אני צריך את האפשרות שיסתובב נגד כיוון השעון , לא ישמש אותי בתור מברגה .

השימוש שלי לקדוח חורים בבית ולחצוב במידת הצורך , האם הכלי הנ"ל יהיה אופטימלי מבחינת עלות/תועלת ? .

פורסם

אם אתה מחפש פטישון של "הבזול" קניתי לא מזמן דרך האתר של הום סנטר ב220 שח. פטישון של וולף.

חצבתי איתו משהו כמו 3 מטר אורך בלי קושי כלשהו.

נכון שאי אפשר להשוות אותו לפטישון מקצועי אבל בשביל עבודה חד פעמית...

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם
אם אני מבין נכון ל - Einhell באפשרות קידוח אין שליטה על מהירות הסיבוב , האם הבנתי נכון ? .

הבנת נכון

למה אני צריך את האפשרות שיסתובב נגד כיוון השעון , לא ישמש אותי בתור מברגה .

כרצונך, לי זה מאוד נוח שאני יכול מיד לאחר הקידוח לתקוע באותו הכלי ביט והנה יש לי מברגה ביד

השימוש שלי לקדוח חורים בבית ולחצוב במידת הצורך , האם הכלי הנ"ל יהיה אופטימלי מבחינת עלות/תועלת ?

בשביל לקדוח ולחצוב הכלי מעולה, כאמור בתוספת קטנה אתה יכול לקבל כלי של מקיטה עם ערך מוסף ואחראיות מקומית, כרצונך.

12345

יום טוב גם לך

פורסם

הוזמן מאמזון

Einhell TH-RH 900 , נחכה שיגיע עוד שבועיים ונראה מה הכלי עם היכולות על הנייר שווה בשטח ואעדכן בהתאם .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן לגבי הביצועים של ה- Einhell 900 - הכלי חזק מאוד לטעמי ונותן תמורה מלאה לכסף , אומנם אין שליטה על מהירות הסיבוב או היפוך כיוון אך עדין משתלם לדעתי .

ערבבתי איתו 50 ק"ג מלט , שומשום , חול ומים והוא "אוכל" את בקלות .

בדקתי את הכוח שלו בחציבה בסלעים , הוא חוצב בצורה חזקה .

פורסם

זה הפטישון שרכשתי לפני אי אילו שנים לעבודות הזגגות שעשיתי כעצמאי.

עובד היטב לשימוש ביתי, יעמוד גם בשימוש אינטנסיבי יותר.

שווה לחכות למבצע, אחת לכמה חודשים נמכר באייס והום סנטר סביב 250 ש"ח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...