Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אותו, לא זוכר כמה וואט, עשה אצלי כמה עבודות חציבה ובנתיים מחזיק יפה.

יחסית למחיר שלו (קניתי במבצע ב 300, המתן מדי פעם יש מבצעים בהום סנטר או אייס), כבר החזיר את ההשקעה מבחינתי.

נרכש לאחר דיון ארוך של חובבי DIY שההמלצה בו הייתה שכל עוד אתה לא איש מקצוע והשימוש הוא בייתי מדי פעם, זה אמור להספיק. יש שם אנשים עם כלים סינים שמחזיקים יפה. מצד שני רכשתי מקדחה פשוטה סינית (ועוד בחו"ל) שהתפרקה אחרי כמה שימושים, אז יש ויש, ספציפית לגבי המוצר הזה, הוא סבבה.

פורסם

גם לי יש אותו וגם אני שילמתי 300. גם אצלי מחזיק אפילו קידוח באבן חיפוי והמכשיר החזיר את עצמו.

יש לו גם פוטר למקדחים רגילים, אבל לא יצא לי להשתמש בו.

פורסם

עניין של מזל.

אפשר לקנות פטישון עלום שם, לעשות איתו כמה חורים ב 20 שנה והכל בסדר.

מצד שני - הוא יכול לשבוק גם בעבודה השניה או אפילו הראשונה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא הייתי קונה בוש ירוק (סדרה בייתית), שמעתי מלא מאוכזבים ממנה וטוענים שהיא לא שונה מהסינים. מדובר כמובן על סחורה שנמכרת בזמן האחרון, סביר להניח שמכשירים שנקנו בעבר הרחוק הם טובים ומחזיקים ויחזיקו עוד הרבה.

פורסם

הכל יחסי. מול סיני מדבקה (בערך באותו מחיר), אני חושב שהבוש עדיף.

היה לי בוש ירוק דומה והוצאתי לו את המיץ בהחלט הרבה מעבר למה שיכול להחשב כשימוש ביתי, והוא עמד בזה בגבורה, עד שלבסוף המנוע שלו התפוצץ. החליף אותו בוש כחול "אמיתי".

:turn-l:
פורסם

ב- 600 ש"ח אפשר לקנות מקיטה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873242

ואת הטורנדו הזה גם לי יש כי היה מבצע בהום סנטר או אייס ומכרו אותו ב- 230 ש"ח, אז לא התאפקתי וקניתי, שיהיה.

לטעמי הוא עובד לא רע. אבל יש לו קטע מעצבן, שהחלפת המקדחים לא סימפטית.

קשה להכניס מקדחים, בפטישונים אחרים שיש לי או שעבדתי איתם לא נתקלתי בבעיה כזו.

פורסם

@train זה הדגם הישן של המקיטה בגלל זה הוא נמכר בהנחה.

שם הדגם החחדש הוא: Makita HR2300J בחול עד הבית ב 960 שח.

פורסם

יש לי פטישון של מקיטה 24ממ שרכשתי ב700 שקל יחד עם סט מקדחים של מקיטה.

לפני כן יצא לי לעשות כמה חורים עם פטישונים סינים ולדעתי ההבדל ניכר. משמעותית נוח וכיף יותר לעבוד עם המקיטה.

הכלי קל יותר, קומפקטי יותר, חזק יותר, רועש פחות ומחזיר פחות רתע. שלא לדבר על המקדחים שאוכלים הכל בלי מלח.

לשימוש ביתי זה כלי שרוכשים פעם אחת לכל החיים.. לאחר לא מעט התלבטויות והתיעצות עם חברים חובבי DIY, בחרתי להשקיע פעם אחת בכלי רציני ואני לא מצטער על כך לרגע..

יום טוב גם לך

פורסם

הכל שאלה של תדירות ואופן השימוש. אם פעם בהרבה זמן צריכים לעשות איזה חור, או לקדוח כמה דברים,

וזו לא עבודה גדולה מידי, אז חבל סתם לזרוק כסף על כלי שלא תוציא את היכולות שלו לפועל. ואז כלי פשוט

יעשה את העבודה. לי יש בבית מקדחה שקניתי בהום סנטר במבצע של שקל וחצי לפני איזה 15 שנה.

מאז היא עובדת בלי שום בעיה, וכבר עברתי כמה דירות, והשאלתי אותה לחברים, והיא עדיין כמו חדשה.

אבל, וזה אבל גדול, היא אף פעם לא שימשה לעבודות גדולות או אינטנסיביות מידי.

• תוכן חדש...