Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי כרגע יצא לפנסיה והוא מחפש משפחטומטית בסביבות ה70-8- אלף שח. הציעו לו בליסינג אסטרה 2013 עם 80 אלף שהוא נורא התלהב ממנה. העניין הוא שזה מנוע טורבו. השאלה היא אם יש סיכון שהמגדש ישבוק/יתקלקל פתאום? ובאופן כללי איך האסטרה מבחינת אחזקה/אמינות לעומת קורולה או קוריאניות למיניהן מאותו שנתון. חלק מהנסיעות שלו זה מגוש דן לירושליים פעמיים בחודש בערך. אז צריך רכב שגם יסחוב טוב. תודה

פורסם

כל רכב עם מנוע 1600 מודרני עושה את העלייה של ירושלים בלי בעיה.

במידה והוא לא עושה הרבה ק"מ בשנה למה לקנות דיזל?

המווע 1.4 טורבו של GM יעשה את העבודה.

פורסם

לגבי מחירי ביטוח. זה נכון שבאופן כללי מחירי הביטוח של הונדה סיוויק או קורולה לדוגמא הרבה יותר יקר ממשפחת הקוריאניות כמו פורטה סיד ויונדאי? כמה בערך פלוס מינוס יעלה ביטוח מקיף לסיוויק או קורולה?

פורסם

לדעתי בביטוח יונדאי וטויוטה הכי זולים. הכי יקרים הם הונדה פולסווגן סקודה וגם מזדה לא מהזולים

תעשה בדיקה בWOBI

פורסם

מה המשמעות למידע שהרכב מיועד לפנסיונר? האם זה אומר שהעדפה לרכב קצת יותר גבוה לטובת כניסה/ יציאה נוחה?

אם כן, סוזוקי קרוסאובר או , אם התקציב לא מספיק, הדגם הקודם - sx4 האצ'בק יספקו את הסחורה, ללא חששות מחוסר אמינות של מנועי טורבו.

אני אישית חושב שאופל אסטרה רכב מוצלח מאוד, ואם אביך התלהב ממנו, ותנאי העיסקה נוחים ומתאימים לו, שיילך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מצטרף ל-vladclar. נעזוב את הדגם הספציפי (למרות שיש לי גם SX4 מהדור הקודם וגם מהדור החדש הקרוי קרוסאובר, ומרוצה מהן, ומדובר בדגמים הנחשבים אמינים מאד) יש כאן נקודה חשובה, והיא התאמת הרכב לצרכי המשתמש. בגיל המבוגר אנשים פחות גמישים ולכן הרכב הגבוה יהיה יותר נוח לכניסה וליציאה. צריך גם לודא שהמושבים נוחים לנסיעה של שעה-שעתיים, שיש מספיק מקום בתא המטען, שהאבזור ברכב מתאים לצרכיו וכמובן שעלויות האחזקה מתאימות ליכולתו. בהחלט ממליץ לבחון דגמי רכב יותר גבוהים, מסוג הקרוסאובר או ג'יפון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך להגזים, הבנאדם לא קשיש בן 80.. סה"כ בן 67. יש לי דודה בת 77 שמסתדרת יפה מאוד עם הגובה של טויוטה קורולה החדשה ועוד גברים אמורים להיות יותר חזקים. תלוי בבנאדם.. גם רוב המשפחתיות (חוץ מהונדה סיוויק) לא נמוכות כל כך. לדעתי אין שום בעיה עם רכב משפחתי, על מנת לקנות רכב גבוה יותר צריך לחרוג מהתקציב ורק בשביל גובה מגוחך של 2 ס"מ יותר.

פורסם

יש בני 40 שקשה להם להרים את משקל גופם ממושב הנהג והם מעדיפים רכב גבוה, ויש בני 70 שרצים פעם בשבוע 10 קילומטרים ( אני אישית מכיר מישהו בן 71 שמשתתף בתחרויות - גם ריצות וגם עליה במדרגות קניות עזריאלי ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar - בוא אספר לך משהו. אבא שלי היה רוחץ את הליאנה עם דליים עד גיל 91. לא הצלחתי לשכנע אותו לשלם 20 ש"ח בתחנת שטיפה בשרות עצמי. הוא ראה את ריצת הרכב כפעילות גופנית, ובגיל שלו הוא בהחלט צדק. אני מכיר לא מעט אנשים פעילים מאד בגילאי 70-80, וגם 90.

לגבי גובה הרכב - זה עניין של גמישות. נכון ש-67 הוא ה-57 החדש, אבל, בכל זאת, אנשים לא נעשים יותר גמישים עם השנים. והרכב לא נרכש לשבועיים אלא לכמה שנים, בגיל הזה אני מניח שלפחות 5 ואולי 10. כאשר היו לי כמה ארועים של כאב גב הרגשתי באופן משמעותי את ההבדל בין הסויפט ל-SX4, ואני צעיר מאביך ב-9 שנים.

ד"א - גם הבנים שלי, במחצית הראשונה של שנות ה-20 שלהם, מעדיפים את ה-SX4 והקרוסאובר הגבוהות על פני הסויפט. יותר מזה - העדיפו את ה-SX4 על פני המאזדה 3 מדור שני שהיתה לנו, כאשר היו 5 שנים יותר צעירים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרוסאובר ו sx4 לצעירים? במקום מאזדה 3?

זה לא cool

פורסם

אתה רואה - גם בדור הצעיר יש אנשים פרקטיים. ואני מדבר רק על הנוחות. לטפס בחיפה עם מאזדה 3 1.6 ליטר זה סיוט. הדבר הטוב היחיד ברכב הזה היה היותו רכב ליסינג, חסך לי כמה עשרות אלפי ש"ח בביטוח נהגים חדשים (והליסינג היה מגולם כך שההפסד בצד השני מינימלי).

פורסם

האסטרה אכן עדיפה על הקורולה בכל פרמטר . כמו שאמרו : עדיין יושבים נמוך אם זה מה שהוא רוצה : שיקנה . מקסימום מוכרים אחרי שכבר אי אפשר להנות והגב כואב.

• תוכן חדש...