Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חוץ מעליות וירידות (בלימת מנוע ) אני לא משתמש בו. מכיוון שהוא גורם לרכב להיות טיפה יותר זריז, יש מניעה להשתמש בזה נגיד לעקיפות או סתם לתאוצה מהירה כשצריך?

לפני כמה ימים הפלעתי את זה סתם במהירות 80-90 והרכב נכנס למוד כמו קיק דאון והטורים קפצו, לא מרגיש נעים לרכב אז ביטלתי.

שוב, אני לא מדבר על ירידות או עליות אלא במישור .תודה רבה וחג שמח!

אם זה משנה, הגיר עבר 280K.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מה שזה עושה זה לבטל את ההילוך הרביעי. הרכב הוריד לשלישי כשלחצת על זה אז הטורים עלו בהתאם למהירות.

זה יעיל לשימוש בעקיפה במקום ללחוץ קיק על הדוושה ובעליות קשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז בגדול , בשביל עקיפות מדי פעם (נגיד, ביום חמים+מזגן ועומס) אין בעיה להפעיל את זה ?

מרק, צריכת דלק פחות חשובה מאשר סתם בלאי לגיר בטח בחום הזה ועם 280K.

פורסם

הבלאי הוא יותר למנוע ופחות לגיר.

המטרה העיקרית של הכפתור היא לתת בלימת מנוע ולמנוע מהרכב לעלות סתם לרביעי בעליות.

אם תתן קיק-דאון הההשפעה תהיה זהה עד טובה יותר, כי אם אתה נניח ב 60 קמ"ש בקיק הרכב ירד לשני ואילו דרך הכפתור אתה תהיה רק בשלישי.

פורסם

זה משמש לשני דברים :

1. לביטול ההילוך האחרון (וע"י כך, להעלות טורים ולהאיץ)

2. לבלימה. כשאתה מתקרב לרמזור לחיצה עליו למעשה מורידה הילוך .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

שני הדברים שרשמת לא נכונים.

1. בשביל להאיץ, תן גז. תיבת הילוכים תוריד הילוך או שניים או תישאר באותו הילוך בהתאם למידת הלחיצה על הגז.

2. בשביל לבלום לפני רמזור, לחץ על דוושת הבלם.

ב O/D Off תשתמש בירידה ארוכה כדי לצמצם שימוש בבלמים. או בנסיעה בכביש עם הרבה שינויי פרופיל, כדי למנוע חילוף מיותר מהילוך 3 ל 4 וחזרה.

פורסם

הבנתי...תודה!

אכן בירידות אני משתמש בה או לחלופין מעביר ל2 ששם המנוע נהיה ממש עגלה ואין כל צורך להשתמש בברקסים אבל זה מיותר כי לא כל הירידות הן ים המלח.

פורסם

מה שאושריקו עושה זה מפעיל O\D OFF,

הילוך רביעי ברכבים הנ"ל זה הילוך שיוט ז"א OVER DRIVE(אין לי מושג למה ספציפית הילוך שיוט נקרא O\D באנגלית).

וגם לי היו 2 קורולות (2003 ו2007) והייתי משתמש בזה לבלום את הרכב בירידות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה קוראים לזה Overdrive?

מקור השם הוא ברכבים שבהם ההילוך הרביעי הוא בעל יחס העברה גדול מ1.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...