Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ (*^&*^*^*^*) אוטוטו בפתח, ימים חמים מאוד כבר עכשיו ואי אפשר לנסוע ביום ללא מזגן.

אני נוהג בעבודה על מיצובישי לנסר וכמובן הטויוטה האישית שלי.

תשמעו, בלתי נסבל לנסוע בשתיהן עם מזגן. אמנם בלנסר יש תחושה שהיא יותר זריזה אך כשאני מגיע לקורולה הלנסר מרגישה יותר כבדה.

מה שמעצבן זה שבשתיהן צריך לעבור את ה3000 ולהתקרב ל4000 סל"ד, בלנסר לפעמים כדאי להאיץ ממש חזק צריך להגיע ל5000+.

כמובן שמכבים את המזגן אפשר להגיד שמדובר במכוניות יחסית זריזות.

בעיה קשה.:roll:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל זה אחרי שהוכחנו שקורולה זה רכב מירוץ עם גנים של מזראטי?! :lol:

מה השאלה? מה מטרת השירשור?

יום טוב גם לך

פורסם

לא, זה לא.

מרגישים את זה בדוושת הגז.

כמובן שאתם תגידו שאלו רכבים שנועדו כדי לנסוע מנקודה אחת לשנייה, אבל זה בלתי נסבל, לא הגיוני שמנוע 1.6 מתעייף ממזגן כל כך.

לא בהכרח אומר שזה בעיה, כי המזגנים האלו עם רצועות שלוקחות כח , אבל עדיין. לראות פג'ו 107 טסה בקיץ זה מוזר.

השאלה שלי האם מנועים חדשים עם מזגן שהרצועות מניעות אותו גם ככה מושפעות?

יגאל, חלמתי עליך משום מה.:roll:

פורסם

ברכב עם מנוע 1.6 אין סיבה שתרגיש ירידה קיצונית בכח אלא אם כן המנוע כבר לא מה שהיה ואיבד המון סוסים מכל מיני סיבות.

ברכבים עם מנועים קטנים. הטיפ היחידי שיש לי בתחילת נסיעה לכבות המזגן. שם מורגש בעיקר חולשת המנוע..

פורסם

אושריקו, מה הבעיה?

האם אתה לא מצליח להגיע למהירות שיוט סבירה? האם אתה לא מסוגל להשתלב בתנועה מהירה בבטחה וללא הפרעה? האם אינך מצליח להשלים עקיפות בזריזות ובבטחה? האם זמן ההגעה שלך ליעד מתארך בצורה ניכרת?

עוד לא נתקלתי ברכב, כולל רכבים עם יחסי הספק-משקל גרועים בהרבה מהקורולה שלך, שבהם תגובת הדוושה ועוצמת המנוע היו הגורם המגביל לזמן הגעתי ליעד או ליכולת שלי לנסוע בתנועה.

רק צריך לדעת לנהוג בהתאם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אפשר להאיץ כמו שצריך בשתי הרכבים אבל זה לא חזק יחסית ל1.6.

אני לא רואה שרכבים אחרים מתאמצים ככה.

אם אני נוסע בלילה עם הטויוטה בלי מזגן אז אין ספק שמרגישים שיש לה כח (יחסית).

ההבדל פשוט עצום ביום+מזגן.

לגבי הלנסר , המצב שם עוד יותר גרוע אבל היא נוסעת היטב מ80-90 ומעלה.

קצת מוזר לי שרכבי 1.6 ככה מתקשים עם מזגן, אבל שיהיה.

מצד שני, אמא שלי עם מזגן ביונדאי I20 שלה גם טוענת שהיא לא זזה בעלייה.

פורסם

גם לי שהייתה קורולה 98' וותיקה עם כ - 250,000 ק"מ ומכלולים מקוריים הורגשה השפעת המזגן, אם כי לא באופן מהותי. כשרציתי למזער זאת פשוט השתמשתי בידית ההילוכים למצב 2 או O/D דלוק. המנוע של הטויוטה נותן כח רב יחסית בסל"דים גבוהים (3.5-5.5) ואז השפעת המזגן זניחה. כמובן הדבר מלווה ברעש וצריכת דלק מרובה.

בהמשך עברתי לרנו טורבו דיזל ישנה אך חזקה (100 כ"ס אוטומטית). בהפעלת המזגן אין שום השפעה על סחיבת הרכב עקב טבע מנוע הדיזל והמומנט הרב (20 קג"מ ב - 2000 סל"ד). הבעייה היחידה שהמזגן מקפיא מדי...

21-june-cars 001.jpg21-june-cars 003x.jpgIMG_20150116_134440.jpgIMG_20150116_134452.jpg

פורסם

הבחור מהחתימה שלי בכבודו ובעצמו :D.

זה כל הקטע, שאני לא אוהב להאיץ לכזה סל"ד, בין השאר כי היא בקושי עוברת את ה4000 סל"ד, וגם אז יש תחושה שהתאוצה על הפנים עם מזגן.

מצד שני במישור לחלוטין המצב סביר.

בלנסר זה גיהינום כי אני נוהג חצי יום איתה רצוף.

אז בנוסף לבעיית השמש המזיקה גם לרכב , גם למנוע שצריך מזגן ואז בורחים סוסים... בשביל מה יש קיץ?

סתם שאלה, אתה רואה משהו עם החלון הכהה שעשית? זה נראה כאילו בחרת בפילם סיני.:-(

• תוכן חדש...