Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובב מותג - פיג'ו - 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צ׳טערת, אני לא חושב שנהג משפחתית נידון לשעמום מוחלט

גם עוד נפח מטען ברודסטר זה משהו, אבל זה על גבול הזניח לחלוטין, בשקלול הכדאיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו גם שאלה שלי. אם הפיג'ו נוסעת משמעותית טוב יותר - למה תבחר שוב קיה? בגלל האמינות? הסחירות?

לא בהכרח שיקולי הפותח, או אלו של אשתו, אבל לספורטאז' גם המראה הנכון גם המוניטין, שני אלו חסרים מאוד ב 3008. ובהנתן שהספורטאז' אינו גרוטאה מוטורית והוא לא, סיכוייו מלכתחילה מצויינים בתחרות הזו.

פורסם

אנחנו יודעים מה ההדיוט קונה ולמה. מעניין אותנו למה מישהו שמבין מעדיף את הקיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הפיזו 3008 היא משפחתית מעולה. מתומחרת כמו משפחתית ונותנת מענה מעולה למשפחה שצריכה מרחב אבל לא 7 מקומות.

אני גם מאוד אוהב את העיצוב שלה, בייחוד הפנימי עם הדש המיוחד.

מערכת הסטריאו אכן מיושנת, אבל פרט לכך סה"כ הרכב אחלה.

אני אף פעם לא מבין את סיפורי ה"פתרנו את הבעיה" עם מנועים כאלה ידועים לשמצה.

ב.מ.וו נטשו את המנוע הזה. לדעתי טוב יעשו פיזו או לפחות היבואן המקומי אם יינטשו אותו גם.

הרכב הזה עם הגיר הזה ומנוע אחר (דיזל?) במחיר הזה - היה הצלחה לטעמי.

פורסם

^

מסכים לגמרי.

בשביל ליחד אותו מהעדר אולי אפילו גרסת דיזל ידנית, במחיר תחרותי.

בזמנו הקסארה פיקאסו דיזל ידנית הייתה מאוד מבוקשת, גם כיד שניה ונמכרה לעיתים מעל המחירון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הם נותנים מולטימדיה בחינם כי ברור להם שבלוטות ו USB הם סטנדרט. שקלתי ברצינות, עשיתי נסיעת מבחן ואז קראתי "חוויות" ששותפו כאן בפורום וחשבתי לעצמי שזו אלטרנטיבה רק לליסינג. אבל שם זה יקר מאוד לעומת אאוטלנדר וCX5 וכנראה שגם חברות הליסינג לא רוצות להסתכן

פורסם

נהגתי שעה קלה ב-3008 ומאד נהניתי מהתנהגות הכביש שלה (ואני נוהג ביומיום במכוניות שיודעות להתנהג). ממש לא הרגשה של רכב גדול וגבוה, אם למשל משווים לאאוטלנדר שמתנהגת כמו משאית או ל-CX5 שיותר טובה בהיבט הזה, אבל נחותה לדעתי מה-3008.

פורסם
לאוטו הזה שרבות מעלותיו, אין הרבה סיכוי להצליח במקום שבו מוכרים בערך באותו כסף גם ספורטאז' כזה שנראה כמו מליון דולר ויש לו גם מוניטין שעשוי מפלדה.

אני מתעניין בספורטאג׳, יש לי כבר הצעת מחיר עליו עם מימון והכל. המערכות בטיחות שלו קנו אותי. על ה 3008 לא חשבתי. גם ל 3008 יש מערכת הבקרה האקטיבית לתיקון סטיה מנתיב, מערכת מעון אורות ומערכת בלימת חרום עצמאית? אלה הדברים שמושכים אותי בספורטאז׳

פורסם

ה3008 החדשה נראית וואו , ואני אומר את זה בתור בחור צעיר.

אם נעזוב בצד לרגע את האיכות והביצועים גם ה301,208,2008,3008 והדובדבן של הקצפת 508 מעוצבים בעיצוב צעיר ויפה . לפחוות על פי דעתי.

דרך אגב מחיפוש קצר נמצא כי יש 4008 למשהו יש פרטים עליה ?

פורסם (נערך)
לא בהכרח שיקולי הפותח, או אלו של אשתו, אבל לספורטאז' גם המראה הנכון גם המוניטין, שני אלו חסרים מאוד ב 3008. ובהנתן שהספורטאז' אינו גרוטאה מוטורית והוא לא, סיכוייו מלכתחילה מצויינים בתחרות הזו.

ה- 1600 הוא די כן גרוטאה מוטורית, או לפחות לא רחוק מכך ביחס להשוואה הרלבנטית. למעט מזגן מעולה, במה הוא מצטיין מעבר למוניטין ולמראה, שאינם קשורים לסיווג הגרוטאי? [שאגב הפרונט החדש קצת הורס]

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הדשבורד נראה כמו דשבורד של פז'ו 405 או 306, שדחפו לשם בכח מסך של מחשב דרך, כפתורי בקרת אקלים ופסי ניקל מאליאקספרס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ה3008 החדשה נראית וואו , ואני אומר את זה בתור בחור צעיר.

אם נעזוב בצד לרגע את האיכות והביצועים גם ה301,208,2008,3008 והדובדבן של הקצפת 508 מעוצבים בעיצוב צעיר ויפה . לפחוות על פי דעתי.

דרך אגב מחיפוש קצר נמצא כי יש 4008 למשהו יש פרטים עליה ?

שכנעת אותנו תקנה 301 עיצוב צעיר ו וואו, טוב ההתלבטות קשה כי יש את הדובדבן 508.

פורסם
ה- 1600 הוא די כן גרוטאה מוטורית, או לפחות לא רחוק מכך ביחס להשוואה הרלבנטית. למעט מזגן מעולה, במה הוא מצטיין מעבר למוניטין ולמראה, שאינם קשורים לסיווג הגרוטאי? [שאגב הפרונט החדש קצת הורס]

לא נסחפת בכלל. אולי האוטו לא מדבר לאנינות הטעם שלך, אבל מסתבר שכ 10,000 ישראלים כן מצאו אותו כהולם ומספק את הצרכים שלהם.

הדשבורד נראה כמו דשבורד של פז'ו 405 או 306, שדחפו לשם בכח מסך של מחשב דרך, כפתורי בקרת אקלים ופסי ניקל מאליאקספרס.

הדשבורד ממש לא דומה לדש ב 306 או 405. החומרים איכותיים, העיצוב של הקונסולה המרכזית הוא לכיוון המיניוואני ולא הג'יפוני, ומתרגלים לפינוק הזה מהר מאוד.

מה שאתה קורא כפתורי בקרת האקלים זה כפתורי הכיוונון השונים של התצוגה העילית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לכל מי שמתעניין ב 3008 או ברכב דומה מומלץ לקחת בחשבון ש 3008 MK2 צפויה להיחשף בקרוב.

3be91dd6c5bcf42f8c399a92ca50a41d-jpg.369344

פיג'ו מאד גאה בעיצוב הפנימי המהפכני, דור שלישי ל i-Cockpit שהזדרזו לשחרר טיזרים שמראים את העיצוב הפנימי כבר עכשיו,

ואפילו נתנו לעיתונאים לשבת ולהתרשם.

http://www.topgear.com/car-news/peek-inside-new-peugeot-3008

http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/next-generation-peugeot-i-cockpit-launch-new-3008

לקינוח אפילו העלו סרטון.

• תוכן חדש...