Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
SlowRide

אבל זה בדיוק הנקודה, שהאלפיקציה בדיון מונעת ממך את הצורך לבוא ולהעיד.

חוץ מזה אני לא בקיא בחוק יותר מידי, אבל בטח יש מצבים שהם אתה צריך להעיד גם אם היית נוכח בזירת פשע כלשהיא. האם גם במקרה כזה לא תעיד כי "החיים שלך ידפקו"? נניח וראית גנב ששדד בנק ואתה מסוגל לזהות אותו \ את כלי הרכב שלו, לא תעיד?

לא. אני לא מתכוון להעיד בכל מחיר. אם יש לזה השלכות עלי, אז לא תודה. בשביל זה אני משלם מיסים למדינה, כדי שלא אצטרך להתעסק עם חלאות בעצמי.

חוץ מזה, לא כל מי שחונה בחניית נכים הוא עבריין ערס שמנהל מפיה בעולם התחתון. לרוב זה אנשים שעושים מה שבא להם וכל מה שהם יכולים לעשות לך זה לציין בעל פה את המקצוע של אמא שלך.

זה לא משנה מה דרגתו בעולם הפשע. מי שלא אכפת לו לתפוס חניה לנכה כנראה שגם לא אכפת לו להסתכסך על זה עם מישהו אחר.

לא צריך לעשות מכל "עבריין" תנועה - מפיונר עם קשרים בעולם התחתון. אני גם פעם חניתי בחנית נכים, פשוט כי מיהרתי ולא שמתי לב. אם היית מדווח עלי, אני מבטיח לך שהחיים שלך לא היו משתנים פרט לזה שתאבד 2-3 שעות להגיעה למשפט ולהעיד, למרות שזה לא היה מגיעה לזה, כי אני פשוט אשלם את הקנס שמגיעה לי.

אתה חושב שכולם נורמטיבים כמוך, נותנים להם קנס והם הולכים לשלם כמו ילדים טובים כי הם מבינים שזה מגיע להם. פה הבעיה.

מי שלא אכפת לו מנכים ומאף אחד אחר, יודע שיש לו סיכוי להיפטר מהקנס אם יבקש להישפט. הרי מה הסיכויים שהמצלם יטרח להגיע?

אתה יודע מה? אם רוצים שנחייה במדינה שבה הנורמה היא שאזרחים מלשינים אחד על השני לשלטונות, שלפחות יורידו מיסים בצורה משמעותית בגלל חוסר היכולת של המדינה לשרת את האזרחים בעצמה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי אמר שהמצלם יצטרך להגיע למשפט? מפתחי האפליקציה טוענים שהדיווח אנונימי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

חן, אין שום השוואה עם אפליקצייה להלשנה. הלשנה זה דבר מסריח מטבעו וההשלכות של זה תמיד לא טובות.

גם במניעים של אפליקציה הזאת לא נקיים, מישהו רוצה שמישהו אחר יעשה את העבודה בשבילו.

הלשנה זה כמו להסניף דבק מגע, מישהו מסניף את זה וחושב שזה עושה לו טוב. האם זה אומר שכולם צריכים להסניף דבק מגע?

תוכנה זה דבר חכם, אפשר לכייל את זה איך שרוצים. לכן אין בעיה לקבוע איזה תנאים שרוצים ליצירת דו"ח במקרה של חניה בחניית נכים בניגוד לחוק בעזרת מצלמה אוטונומית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי שאלה אחרת, יש בכלל בעיה כללית בארץ עם חניות נכים? אנשים באמת תופסים אותם כל הזמן?

לא נראה לי כל כך הגיוני בהתחשב בקנס הגבוה ובהתחשב בזה שאנשים מאוד רגישים לעניין הזה ומזמינים פקחים על זה די מהר, אבל אולי אני טועה.

פורסם

אפילו יותר טוב! נמנעת ממך הזכות להתעמת עם המאשים. נהדר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
mark_Avn

אבל לא ענית על השאלה שלי: אם תראה בלילה אדם חשוד שמתעסק ברכב ברחוב של הבניין שלך, תגיד לו "שלום" ותלך לישון? או שתקרא למשטרה?

1. אם שילמת לו ולא לקחת קבלה, אזי אתה צריך לדווח גם על עצמך, כי אתה נקודת המוצא של הכסף השחור.

2. הולך רגל לא חייב לעבור בירוק. זה לא בסדר אם הוא עובר באדום לדוגמא, אבל שום דבר לא מונע ממנו לעמוד ליד הרמזור גם אם הוא ירוק.

3. אז תדווח גם עלי, כי אני מסתובב בבית בלי תחתונים וזה בטח פוגע ברגשות של הרבה אנשים.

4. שיתקנו, יש חוק שאוסר?

ההבדל בין המקרים הוא ההבדל בין דיווח לאכיפה. אם אתה מתקשר ומגיע פקח שזו העבודה שלו ובסמכותו לתת דו"ח, אז סבבה. לא יתכן מצב שאזרח יהיה חלק מרשויות האכיפה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה לא צריך להתעמת עם הנאשם. יש לך תמונה של הרכב שלך עובר על החוק.

זהו.

פורסם
יש לי רעיון לפתרון של חניית נכים: לשים מצלמות שמזהות מספרים, אם המספר רשום על נכה במשרד התחבורה - אין קנס, המספר לא רשום על נכה, נשלח אוטומטית קנס. קל ופשוט, בלי הלשנה ובלי מעורבות אנושית. כמו מצלמות על נתיב התחבורה הציבורית.

אין שום בעיה לשים טיימר. אם המצלמה רואה את הרכב בחניית נכים למשך יותר מ30 שניות - קנס.

או! חיכיתי לתשובה הזו.

זה מראה שלא צריך למהר לקטול רעיונות. שווה לתת לאפליקציה שבנידון השרשור הזדמנות. מקסימום לא יעבוד. זו לא מבצע פלישה צבאי...

כנראה שצבי מרמז למצלמה כמו מצלמת רמזור , רק במקום שמצלמת בצומת מצלמת במקום של חניית נכים.

מצלמה כזו תעבור את כל מדורי הגיהינום עד שתוכשר מבחינה משפטית להוציא תמונה שתוכל לשמש כראיה יחידה במשפט כנגד הנאשם.

מה זה קשור לאפליקציה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נאשם

אני מבקש לחקור את מי שצילם אותי כדי להפריך את עדותו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצלמה כזו תעבור את כל מדורי הגיהינום עד שתוכשר מבחינה משפטית להוציא תמונה שתוכל לשמש כראיה יחידה במשפט כנגד הנאשם.

מה זה קשור לאפליקציה?

זו רק דוגמה.

אני מבין את ההסתייגויות מן הרעיון "להלשין" על משתמשי הדרך האחרים ואף שותף להסתייגויות אלו, אך באותה נשימה אני בעד לנסות כל דבר שעשוי לשפר את המצב בדרכים, ואני מעריך את היוזמה.

אף אחד לא חוצה כאן את הרוביקון, ולא מרשת את הכבישים במצלמות מהירות יקרות. כולו אפליקציה. לא יעבוד - לא נורא...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש בכמה מקומות בארץ אכיפה אוטומטית של מצלמות (לא רק מהירות / רמזור - גם חניה / עצירה ברחובות אסורים) - מדובר במערכת אוטונומית שמפיקה דוחות באופן אוטומטי - מה ההבדל בין זה לבין צילום על ידי אזרח?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
כנראה שצבי מרמז למצלמה כמו מצלמת רמזור , רק במקום שמצלמת בצומת מצלמת במקום של חניית נכים.

מה זה קשור לאפליקציה?

ז

אף אחד לא חוצה כאן את הרוביקון, ולא מרשת את הכבישים במצלמות מהירות יקרות. כולו אפליקציה. לא יעבוד - לא נורא...

יש בכמה מקומות בארץ אכיפה אוטומטית של מצלמות (לא רק מהירות / רמזור - גם חניה / עצירה ברחובות אסורים) - מדובר במערכת אוטונומית שמפיקה דוחות באופן אוטומטי - מה ההבדל בין זה לבין צילום על ידי אזרח?

חוצים גם חוצים.

אלה מצלמות שעוברות גיהינום עד שמוכשרות לבצע את עבודתם , הם נבדקות כל תקופה לוודא את תקינותם , האאא

והם מופעלות על ידי גורמי אכיפה מוסמכים.

וגם אחרי כל אלה

אני בתור נאשם יכול לבקש להעיד את אותו אחד שהסיק מהתמונה שנעשתה עבירה, לראות מתי המצלמה עברה ביקורת , וכו' וכו'.

חברים מדובר בעבירה פלילית!! לא כמו רצח, אבל אמות המידה די זהות.

ושאלתי כאן או בשרשור המקביל בעקבות האימרה , לך לחפש את הכסף

מה האינטרס הכלכלי של אותה חברה "שייצרה" את האפליקציה הזו בסופו של יום?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האינטרס? כנראה כסף מפרסומות שיהיו באפליקציה. כולם יורידו את זה כי כולם רוצים להיות שוטרים ושופטים מהסמארטפון אז על הדרך ידחפו להם כמה פרסומות גוגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האאא

לא אחוזים מהדוחות

נרגעתי

לא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כל עוד אני מקבל אחוזים מכל עבירה שאני מצלם אחרת זה סתם הלשנה.:lol:

מה נסגר איתכם שהחלטתם לעשות את העבודה של המשטרה?

אתם באמת לא רואים את ההבדל בין מצלמת אייפון למצלמת שמופעלת ע"י הרשויות?

אתם באמת לא רואים את השלכות של תרבות הלשנה?

• תוכן חדש...