Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/technation/1.2908052

מהכתבה:

כולם פקחים: אפליקציה חדשה שמאפשרת דיווח אנונימי בווידאו על עבירות חנייה במקום המיועד לנכים נחשפה הבוקר (ה') בוועידת הנגישות של ישראל. המיזם קייפסטר (Capester), שכבר החל לפעול בפיילוט בעיר כפר סבא, עתיד לשמש גם עבור עוולות אזרחיות נוספות, בהן חסימת מדרכות, חסימת מעברי חציה ונתיבי תחבורה וחניה כפולה. הסטארט-אפ הוקם על ידי היזמים אוהד מייזליש, שלומי מטיכן ודותן המר, והושקעו בו 2.5 מיליון דולר מקבוצת BRM ו-OurCrowd First. פעילות הסטארט-אפ החלה באמצע שנת 2014, אולם החברה הוקמה רשמית בתחילת 2015. כיום עובדים בחברה 10 עובדים במשרדים בפתח תקווה.

קייפסטר היא פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת צילום וידאו, אך גם מוודאת את האותנטיות של הסרטונים באופן הקביל בבית משפט, לטענת היזמים. האפליקציה פועלת כך שהאזרח מדווח באנונימיות באמצעות צילום ווידאו במכשיר הסלולר, והאפליקציה מעבירה את המידע לטיפול הרשויות המקומיות, שמחליטות האם יש טעם בהגשת קנס, שיכול להגיע לסכום של 1,000 שקל, לא כולל עלויות גרירה.

מה אתם חושבים? יצליח דבר כזה?

מישהו מתכוון להשתמש?

אני אישית חושב שהמשטרה לא יכולה לאכוף כל עבירה, ומברך אפליקציה כזו.

לראיה אפשר להציץ בשרשור "רק על הקווים"

כאן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי זה לא יעבוד טוב במידה והדיווח יהיה בחינם.מי יתקין סתם אפליקציה ויתחיל לעשות עבודה של פקחים.

מי בכלל בודק כל פעם האם רכב חונה בחניה של נכים שהוא שייך לנכה או לא ?

עוד דבר מטופש : כולם פקחים,כולם שוטרים,כולם מנהלים וראשי ממשלה...

פורסם (נערך)

היום שם המשחק הוא "כלכלה חברתית". אנשים רבים ישמחו לעשות בהתנדבות עבודה של פקחים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אפליקציה שכל מטרתה להכניס כסף ולא דווקא לפתור בעיות. לראיה הם בחרו בעברה שהקנס בגינה הוא 1000 ש"ח ובעתיד (מתי ?) יכול גם על עבירות אחרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין איך זה ישפיע על החברה. לשינוי זה כנראה יגרום, אבל לא בטוח שהוא יהיה חיובי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תרבות נהיגה? קצת הגזמת.

תרבות נהיגה לא זקוקה לאפליקציה בה יוכלו "להעניש" לא-נכים שחונים בחניית נכים. במילים אחרות - אם אותן נבלות יחנו כחוק רק בגלל שיחששו מהאפליקציה, זה לא נקרא תרבות נהיגה.

The older you get, the better you used to be

פורסם
מעניין איך זה ישפיע על החברה. לשינוי זה כנראה יגרום, אבל לא בטוח שהוא יהיה חיובי.

די ידוע איך זה ישפיע. מספיק להזכר בתקופה של סטאלין בברה"מ. תרבות ההלשנה מעולם לא הביאה איתה שום דבר טוב לציבור ולתרבות. אף אדם מערבי נורמאלי לא ירצה לגור בארץ בה הלשנה זה דבר מקובל. זה אף פעם לא יהיה רק הלשנה, בטח ובטח לא רק על הכבישים. מהר מאוד לא ישאר זכר לדמוקרטיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני הייתי מצלם בהחלט,מקווה שהפיילוט יגלוש לעוד הרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מאמין שבכל עיר יש מקום מרכזי בעייתי כמו גוש הרצל-בנימין-וייצמן בנתניה שבו כל היום דושבאגים משביתים את התנועה בגלל שדחוף להם לקנות סיגריות בדיוק עכשיו.

האפליקציה הזאת היא צעד בכיוון הנכון, ברגע שאנשים יבינו שיש מאות פקחים ולא בודדים בכל עיר - אולי יפסיקו להתנהג כאילו הכביש שלהם. אולי לא.

ברוסיה יש פרויקט דומה שנקרא StopXAM, שם המטרה היא יותר שיימינג ופחות קנסות כספיים אבל עדיין התוצאות מדברות בעד עצמן, אכיפה חברתית לגמרי עובדת.

וזה בארץ שלכל אחד יש מקל בייסבול\נק"ל באוטו ושום בעיה לשלוף אותו באמצע הרחוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה שאני לא מבין בSTOPXAM איך מותר להם להדביק את המדבקות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני לא יודע לגבי התוצאות של זה ברוסיה, אבל הפטנט קיים גם אצל שכנתה, סין. שם גם הצורך חמור בהרבה מאשר כאן.

נתונים מסודרים עדיין אין לגבי אפקטיביות. אני בספק אגב אם יש נתונים כאלו, או אם בכלל יהיו, גם לגבי רוסיה.

מה שכן יש בינתיים זה העללה על משתמשי דרך אחרים והדחתם לדבר עבירה כדי לקבל את התמריץ הכספי שמוצע לכל "מלשין".

אף על פי כן, אני תמיד בעד להיות אופטימי ולנסות. מקסימום - לא יעבוד.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה שאני לא מבין בSTOPXAM איך מותר להם להדביק את המדבקות?

אף אחד לא אמר שמותר להם, אבל הם לא מדביקים סתם לכל אחד

לאנשים אין טעם להתלונן על זה שהדביקו להם כי

1) זה יורד בקלות

2) ישאלו אותם "למה הדביקו לך?" -"כי חניתי כמו אידיוט על המדרכה" =קנס

3) לשוטרים בכלל לא אכפת מהמדבקות, הם מתעניינים בעבריינים הרבה יותר, ואפשר לראות את זה בעשרות סרטונים שמגיע שוטר ופשוט אומר "נו אז מה שהדביקו לך?, בוא בוא, שתוק ותקבל קנס כמו גדול"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממש גרוע אך אינו מפתיע לראות את זה כאן, אני כבר רואה איך ערסים ניגשים אלייך עם טענות ומאיימים שבמידה ולא תשלם להם ידווחו עלייך, תרבות נהיגה טובה זה לא יביא מכל צד שתסתכלו על זה, יותר פחד ומצבי עימות לא נעימים בטוח כן, גם אם זה יעשה באופן "עיוור" זה עוד יותר גרוע, אנחנו בני אדם לפעמים טועים, אז לחשוש מכל דבר שכל אהבל יכול לדווח עלייך, במדינה מתוקנת זה לא יעבור וגם לא יוצא מלכתחילה, כאן זה יכול לעבור כי זה מכניס עוד כסף למדינה..החינוך מתחיל מפנים, מההורים, מהבית ספר, מהסביבה, מהאנשים.. לא מכלי עינוי נוסף לנהגים בכבישים.

• תוכן חדש...