Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנה הארד דיסק חיצוני של 2-3 טרה בייט ותשמור עליו את התמונות, הכי ידידותי.

אני משתמש בגוגל תמונות וגם אם זה שאני מצלם בטלפון בממוצע 4 תמונות בחודש זה חתיכת סיוט שלא ברא השטן למצוא שם דברים. הוא גם מחליט ליצור אלבומים לבד, חלק מהם עם תמונות שאין ביניהן שום קשר בכלל... בקיצור, עזוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש עם גוגל תמונות כבר יותר משנה בתור יופי של גיבוי. האלבומים שהוא יוצר זה באמת מיותר אבל זה לא מוחק לך את התמונת המקור.

צריך להתרגל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתמש בדרופבוקס ובגוגל דרייב (שניהם בתשלום).

כל תכולת ההארד דיסק שלי נמצא בתיקיית הדרופבוקס. את הדרופבוקס אני מסנכרן עם גוגל דרייב.

כך, בכל רגע נתון כל הנתונים שלי הם בכונן הפיזי של המחשב הנייח, בדרופבוקס ובגוגל דרייב. אני לא רואה תרחיש שבו המידע שלי נעלם משלושת המקורות הנ"ל בו זמנית.

יש לי גם גיבוי בהארד דיסק חיצוני אבל אני לא מעדכן אותו לעתים תכופות פשוט כי אין צורך (לדעתי) עם אופן הגיבוי לעיל.

לסנכרון בין התיקיות אני משתמש בתוכנת allwaysync (בתשלום). היא אחלה.

פורסם

אם כבר בגוגל תמונות עסקינן - האם הוא הפסיק לעשות פנורמות? בזמנו (לפני שנתיים בערך) הוא היה מייצר פנורמות מכמה תמונות קרובות והיה עושה את זה בצורה מאוד איכותית, והייתי רוצה שהוא יעשה את זה שוב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אני משתמש בגוגל תמונות וגם אם זה שאני מצלם בטלפון בממוצע 4 תמונות בחודש זה חתיכת סיוט שלא ברא השטן למצוא שם דברים

גוגל תמונות זו עוד דוגמא מובהקת לכיצד אפליקציה צריכה לעבוד מנקודת מבט של מתכנת ולא של משתמש רגיל. פשוט חרא של דבר.

פורסם

השתמשתי בגוגל תמונות במשך תקופה אבל בטלפון הוא חיסל לי סוללה ומילא לי את הכרטיס.

יש לי עשרות אלפי תמונות וגוגל פשוט שמר את כולן ולא איפשר לי למחוק חלק, גם אם רציתי.

בנוסף, הקשקושים של המצגות, התמונות המעוצבות ושאר הדברים שהוא היה מציע לי לייצר מהתמונות - סתם בולשיט.

בשורה התחתונה, היתרון היחיד (והמשמעותי מאוד) שלו הוא שאפשר לעשות חיפוש בתמונות לפי מילות מפתח. במקום לחפש במשך דקות ארוכות או יותר אם הייתי צריך משהו, כמה מילות חיפוש והוא שם.

עדיין - בינתיים מחקתי הכל ואולי אחזיר אחרי שאעשה סדר בתמונות ובסרטונים (אני בתהליכי צמצום. כרגע יש לי 60000 קבצים ובערך 650 ג'יגה - תוצאה של מצלמות עם 20+ מגהפיקסל ושימוש נרחב בגופרו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
השתמשתי בגוגל תמונות במשך תקופה אבל בטלפון הוא חיסל לי סוללה ומילא לי את הכרטיס.

יש לי עשרות אלפי תמונות וגוגל פשוט שמר את כולן ולא איפשר לי למחוק חלק, גם אם רציתי.

בנוסף, הקשקושים של המצגות, התמונות המעוצבות ושאר הדברים שהוא היה מציע לי לייצר מהתמונות - סתם בולשיט.

בשורה התחתונה, היתרון היחיד (והמשמעותי מאוד) שלו הוא שאפשר לעשות חיפוש בתמונות לפי מילות מפתח. במקום לחפש במשך דקות ארוכות או יותר אם הייתי צריך משהו, כמה מילות חיפוש והוא שם.

עדיין - בינתיים מחקתי הכל ואולי אחזיר אחרי שאעשה סדר בתמונות ובסרטונים (אני בתהליכי צמצום. כרגע יש לי 60000 קבצים ובערך 650 ג'יגה - תוצאה של מצלמות עם 20+ מגהפיקסל ושימוש נרחב בגופרו).

1. אתה יכול להגדיר באפליקציית התמונות שהגיבוי התבצע רק בזמן שהטלפון מחובר למטען.

2. האפליקציה תמונות עברה שידרוג ומאז היא לא מציעה הצעות מגונות.

3. לא הבנתי מה הבעיה למחוק תמונות ? אצלי בנקסוס אין בעיה כזו.

האפליקציה תמונות והגיבוי של גוגל משחררים את המשתמש הפשוט מלהתעסק עם גיבוי ידני וזה אחד היתרונות של האפליקציה.

פורסם
1. אתה יכול להגדיר באפליקציית התמונות שהגיבוי התבצע רק בזמן שהטלפון מחובר למטען.

2. האפליקציה תמונות עברה שידרוג ומאז היא לא מציעה הצעות מגונות.

3. לא הבנתי מה הבעיה למחוק תמונות ? אצלי בנקסוס אין בעיה כזו.

האפליקציה תמונות והגיבוי של גוגל משחררים את המשתמש הפשוט מלהתעסק עם גיבוי ידני וזה אחד היתרונות של האפליקציה.

1. לא הבנתי מה זה קשור למה שכתבתי

2. טוב, לא ניסיתי אותה במשך כמה חודשים

3. לא יודע לגבי הנקסוס אבל הבעיה שלי היא לא מחיקת התמונות מהמכשיר אלא מגוגל תמונות. אפשר לעשות את זה דרך המחשב אבל רק ידנית בסימון קבוצת תמונות ביחד. שוב, אולי שיפרו מאז פעם אחרונה שניסיתי, אבל אני מחכה עד שאסיים לעבור על כל התמונות שלי לפני שאחזור להשתמש בשירותיה הטובים של גוגל :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. מי שחיסל לך את הסוללה זה הגיבוי היישן שהיה חלק מגוגל פלוס לכן כתבתי רצוי לגבות את התמונות כאשר הטלפון מחובר למטען.

עד לפני מספר חודשים גיבוי התמונות היה קשור לגוגל פלוס לכן הכול היה מסובך. היום הגיבוי הינו חלק מאפליקצית התמונות.

שוב פעם אין שום בעיה למחוק תמונה בודדת או כמה תמונות יחדיו גם מגוגל תמונות (ניסיתי עכשיו).

פורסם

אמאזון יצאו במבצע עם הגיבוי ענן החדש שלהם לתמונות, 11 דולר לשנה - מקום בלתי מוגבל.

ומי שמכיר את אמאזון בעולם המחשוב יודע שהם מספר 1. הרבה יותר בטוח לשים אצלהם את התמונות מאשר על כל דרייב חיצוני או פיזי שקיים.

פורסם

אם כבר מדברים על כוננים קשיחים, איזו חברה נחשבת להכי אמינה כרגע? Seagate? שמעתי על סדרות לקויות אצל WD.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם
מחשב נייח שמשמש גיבוי+my cloud תמיד דואג שמה שיש בנייח יהיה גם בענן

טוב הכונן הפנימי בנייח החליט לתקתק אתמול והיום הפסיק לעבוד

מזל שהכול שמור על ה my cloud

המלצות לכונן חדש של 2tb? ׁ(פנימי)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...