Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חלומי התגשם ואני יכול להרשות לעצמי לקנות אוטו שאני ממש אוהב.

התקציב שלי 60אלף גג

עד לא מזמן הייתי נעול על וולוו C30 2.0 שנת 2010,2011 ואז שמתי לב שג'ולייטה ידנית נכנסת לי לתקציב גם כן

ראיתי כמה רכבים ושניהם נראים לי סבבה, שני הרכבים מיוחדים

קצת מה שמרתיע אותי מוולוו זה עלות התחזוקה, כל טיפול באיזור ה2000,3000שח (לפי קבלות של אנשים)

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום לגבי עלות האחזקה של שני הרכבים ואמינותם ועל מה לשים לב לפני קנייה.

עד עכשיו ראיתי 2 וולוות ואחת נחטפה לפני מול העיניים ושנייה נמכרת ב62.5 אלף אבל לפני טיפול 60אלף ואחרי תאונה קטנה, שפשוף בכנף קדמית וסדר בפנס אבל אחרי טסט.

כמה לדעתך יעלה תיקון הסיפור של הפנס והטיפול 60אלף

ראיתי גם אלפא היום במרגש, 2010 ידנית 90אלף ק''מ אבל עדיין לא ידוע לי היסטוריה של האוטו.

האם להתרחק ממגרש?

המון תודה לעוזרים

פורסם

גם באלפא התחזוקה לא תהייה זולה (יחסית למקבילות).

במגרש - קשה לי להאמין שתמצא מציאות כלשהן (ואם המחיר מפתה - אז יש לזה סיבה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מודע שזו לא מאזדה או יונדאי ;)

במגרש חשבתי לעשות טרייד אין, פיג'ו 207 2008, 88ק''מ+ 40אלף

מחירון של אלפא משוכלל 67

מחירון משוכלל של פיג'ו 33

• תוכן חדש...