Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצוב סלון: בריקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי עניין הבריקים בסלון.אני ואישתי רוצים לעשות שיפוץ בסלון וחשבנו על בריקים, יש 2 אופציות בריקים אמיתיים או טפטים של בריקים, אנחנו מתלבטים מכמה סיבות.1)האם הטפט נראה כמו בריק רגיל, או שיש הבדל משמעותי?בתמונות נראה אותו הדבר השאלה אם יש למישהו שיכול להעיד?2)אני חיפשתי הרבה בריקים ולא מצאתי את הגוון שאנחנו מעוניינים זה אומר שאם נילך על בריקים רגילים נצטרך לקחת לבנים ולצבוע בעצמינו, האם מישהו ניסה לעשות את זה? אם ניקח טפטים מצאתי הרבה שיתאימו לנו.3)אנחנו רוצים את הבריקים לא לקיר שלם אלא לעשות דירוג מלמעלה למטה באלכסון, עם בריקים אמיתיים ניראה לי זה יראה יותר ריאלי מאשר עם טפטים שנצטרך לגזור אותם במקומות מסויימים, יש למישהו ניסיון בעניין?בגדול אני יודע שבריקים רגילים עולים כ 130 ש"ח+מע"מ למטר מרובע +עבודה(מישהו יודע בערך כמה?) זה יהיה יותר יקר מטפט,טפט עולה כ120 ש"ח ל10מ ברוחב 0.5. אני מאמין שעם רזרבה אני צריך כ10 מטר מרובע השאלה אם ההבדל הוא שווה את המחיר.תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

יש הבדל בין בריקים אמיתים לבין טפט זה עולם אחר לגמרי.

כשאני התעניינתי בזה בחנות גדולה במרכז אמרו לי שההתקנה עולה 200 ש"ח למטר מרובע.

יש את אנדרי בריקים שהוא עושה עבודה מצוינת במידה ואתה מעוניין לא יודע עלויות שלו

אבל הוא עושה אחלה עבודה.

http://www.530.co.il/

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יש הבדל בין בריקים אמיתים לבין טפט זה עולם אחר לגמרי.

כשאני התעניינתי בזה בחנות גדולה במרכז אמרו לי שההתקנה עולה 200 ש"ח למטר מרובע.

יש את אנדרי בריקים שהוא עושה עבודה מצוינת במידה ואתה מעוניין לא יודע עלויות שלו

אבל הוא עושה אחלה עבודה.

http://www.530.co.il/

ממליץ. במסגרת עבודתי השוטפת ראיתי לא מעט פרוייקטים של אנדרי.

הבחור מקצוען.

פורסם

לא מבקר את טעמו של פותח השירוש אבל הבריקים האלה כבר יצאו מכל החורים, אין בית אחד שעושה היום שיפוץ ולא משתמש באלמנט הזה.

גם אני כמעט נפלתי בפח אך בסוף החלטתי פשוט ללכת על צבע יחודי ושונה (כתום חזק) משאר הסלון על הקיר המדובר ונראה לי שיצא יותר מגניב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אפשר גם לעשות בקיר אחד צבע עם טקסטורה כמו שיש לטמבור אפקטים.

זה כבר עדיף על מדבקת בריקים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

אופציה נוספת שלא רשמת שאני עשיתי אצלי בבית, היא שליכט אקרילי(שניתן להשיג אותו בכל צבע שרק תבחר ממניפת הצבעים) ואז חריטה של לבנים.

אצלי עשה בחור בשם איציק ארט :

אצלי זאת הייתה איזו עיסקת קומבינציה אז יצא לי משתלם אבל אין מניע לעשות זאת לבד אם יש לך ידיים טובות , זה די פשוט, פח של שליכט יעלה לך באזור ה250 ש"ח וזהו..

התמונות הם מהבית שלי , לפני כ10 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

כואב לכתוב "לבנים"?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כואב לכתוב "לבנים"?

ואז איפה הפוזה?

לנושא: עשיתי "בריקים" לבד בבית של חבר וזה ממש קל, אצלם כשאוכל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אנחנו השתמשנו באריחים עם הבלטות, יצא מוצלח מאוד.

לא אוהבים צבע עם טקסטורה - זה לא נוח לניקוי - אבל בכמה מקומות השתמשנו בצבע "עתיק" (דומני של טמבור) עם תוצאה יפה מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצבך טוב, אני הולך להדביק בריקים על הקיר עם השפכטל אקרילי שלי בסלון, הבריקים הם מפרוק של בית בבלגיה המחיר לאחר שנסענו ליבואן באשדוד עומד על 300 ש"ח למטר.

פורסם

אני חרשתי על כל האינטרנט בכל השפות האפשריות, לא מצאתי דוגמאות לקיר מדורג(באלכסון) מבריקים, מישהו אולי מכיר איפה אפשר לראות דוגמאות?

פורסם

לא מצאת כי זה לא יפה ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שים לב שמי שמבצע את העבודה יןדע לעבוד עם בריקים.

אצל ההורים שלי עשה איזה חאפר, הבריקים היו בין שני אלמנטים מבטון מה שגרם להם לסדקים עקב שינוי טמפ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין דבר יותר מכוער מזיוף שנראה כמו זיוף, אז מאד עדיף שלא לעשות כלום, בטח לא טפט.

אם אתה בכל זאת רוצה לזייף קיר לבנים, תעשה את זה ברמה גבוהה שלא כל ילד יבין שזה בולשיט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...