Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי לנסוע לצמיגיה קרובה לטובת החלפת הצמיגים אפשר.

לנסוע במשך מספר ימים למספר יעדים במרחקים שונים לטובת "סקר שוק" מוטב לעשות בדרך אחרת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב לציין, שבתמונה שרואים את הצמיג + הטמבון האחורי אני לא מזהה פה רנו לגונה.

בנוסף, בתמונה עם החור אני לא מבין איך יש שם אוויר בכלל - רואים דרך החור את הדופן הפנימית של הצד השני!!!

מתנצל מראש אם אני טועה, אבל יש לי ספקות לגבי אמיתות השרשור הזה.

פורסם

עדכון - בשעה טובה התחדשתי !

שלחתי את בן זוגי להחליף היום את הצמיגים השחוקים במסגרת המבצע של יום אחד הוזלה באוטו דיפו.

הרכב חזר עם זוג צמיגים חדשים ממותג DELINTE DH2. אפילו מצאתי עליהם מידע מלא שבחים באינטרנט :

http://delintetires.com/tires/dh2/

לאחר שיעורי בית שעשיתי ביקשתי שיוודא תאריך ייצור לא ישן. הצמיגים שקיבל היו 4815. הוא סיפר שבהתחלה ניסו לשכנע אותו לקנות זוג מישלנים ב- 950 ש"ח. הוא התעקש ולקח את הדלינטה - זוג ב - 350 ! הוא אומר שמרגישים שהאוטו נוסע יותר טוב.

מצרפת תמונות מהפרשה.

IMG_20160219_130003.jpgIMG_20160223_100815.jpgIMG_20160223_100842.jpgIMG_20160223_103034.jpgIMG_20160223_104326.jpgIMG_20160223_105110.jpg

פורסם

ברור שבאתר של החברה יהיו שבחים. :roll:

וכמעט כל צמיג חדש ירגיש יותר טוב בהתחלה.

נו מילא. זה עדין עדיף מהמצב לפני ההחלפה ויש לקוות שהצמיגים הם מאצווה טובה ושאולי יפתיעו לטובה לאורך תקופת השירות שלהם.

הבעיה עם צמיגים ממותגים כאלו היא שלא יודעים על מה נופלים, וגם אם הצמיג תקין, מרחקי בלימה או יכולת תמרון איתם בשעת הצורך עשויים להיות ברמה נמוכה יחסית.

בכל אופן, תני להם כמה מאות ק"מ של נהיגה עדינה מהרגיל, בעיקר על כביש רטוב כדי לשפשף מעליהם שכבת הגנה ולתת להם "להתיישב" במקום. הקפידי על בדיקת לחץ אוויר לפחות אחת לשבועיים (לחצים מומלצים במדבקה ברכב הם כשהצמיג קר, אם את אחרי נסיעה תוסיפי עד כ-10% מהמומלץ), ובכל מקרה בהקשר זה עדיף מעט לחץ עודף על פני תת לחץ.

לגבי התמחור של צמיגים אחרים באוטו-דיפו שאינם במבצע (ומוצרים בכלל), אין ספק שהם יקרנים.

ספציפית לגבי מישלין, אפשר לרכוש בשוק הפתוח צמיגים ירוקים מדגם אנרג'י החל מכ-350 ש"ח לצמיג או צמיגי נוחות מדגם פרימסי החל מכ-400 ש"ח לצמיג.

וכן, גם אני אשאל את השאלה המתבקשת, מה לגבי שני הצמיגים הנוספים?!

פורסם

נתחיל מזה שעשית צעד מבורך שהיה אמור להיעשות מזמן.

רק חבל שחצי עבוד. תחלפי גם את שני הצמיגים הנותרים -ייתן לך שקט וביטחון לבני הבית

וגם תרגישי את זה באופן הנהיגה/יציבות.

רק לא הבנתי למה לא להוסיף עוד 150 ש"ח לזוג כדי לרכוש צמיגים ראויים/איכותיים/בטיחותיים?

פשוט אין צמיג איכותי במחיר של 175 ש"ח לצמיג. חבל שלא עשית עבודה עד הסוף.

סעי בדרכים טובות.

פורסם
נתחיל מזה שעשית צעד מבורך שהיה אמור להיעשות מזמן.

רק חבל שחצי עבוד. תחלפי גם את שני הצמיגים הנותרים -ייתן לך שקט וביטחון לבני הבית

וגם תרגישי את זה באופן הנהיגה/יציבות.

רק לא הבנתי למה לא להוסיף עוד 150 ש"ח לזוג כדי לרכוש צמיגים ראויים/איכותיים/בטיחותיים?

פשוט אין צמיג איכותי במחיר של 175 ש"ח לצמיג. חבל שלא עשית עבודה עד הסוף.

סעי בדרכים טובות.

סיכמת מעולה +1

קובי

:-)

• תוכן חדש...