Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ דגמי הצמיגים המומלצים, הזולים ביותר, הינם פאלקן ZE914 או קלבר דינקסר HP3 או גודייר איגל ספורט.

באתר שצירפתי קודם, המחירים באזור ירושלים גבוהים יותר מבמקומות אחרים וקצת חיפוש בפורום מעלה שזו "בעיה מוכרת" ואולי שווה לקנות במקום אחר אם מזדמן או להיות מוכנים להתמקח על המחיר (ובכל אופן, מצאתי המלצות לגבי "צמיגי אורון", "דודי/אייל נאסה" למשל).

יתכנו צמיגים נוספים מחברות בת של חברות מובילות שאינם מופיעים ביד2צמיגים אבל יספקו את הסחורה, בדר"כ בעלות נמוכה יותר. יחד עם זאת יש להיזהר מסופרלטיבים שיתן בעל מקצוע זה או אחר לצמיגים מחברות פחות מוכרות.

הייתי ממליץ אולי שבן הזוג יתלווה אליך או שיגש בעצמו עם הרכב לביצוע ההחלפה, כדי למזער את הסיכוי לשינוי גישת הצמיגאי מתוקף היותך אישה (עצוב, אבל ככה זה בתחום הרכב). בכל מקרה, יש להקפיד שתאריך הצמיגים שנרכשים הוא בטווח השנה (4 ספרות בהטבעה אובלית המייצגות מספר השבוע והשנה, אצלך בתמונות נראה 2410 שמייצג שבוע 24 לשנת 2010).

אגב, דיון ארוך שהתפתח בעקבות מבצע דומה של אוטודיפו - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577132

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתנצל מראש על ההערה המגדרית, אבל בקשי מבן זוגך להתקשר לצמיגי אנטון ביפו 03-6828584 ולבקש הצעת מחיר לצמיגים במידה הנדרשת לאוטו שלך.

כפי שאמרו החברים כאן, הצמיגים שלך גמורים ומסוכנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יפו?

זה אומר שצריך לנסוע על צמיגים גמורים מירושלים ליפו + מחיר הדלק.

אני מציע להתקשר לצמיגי רונדו ולבקש הצעת מחיר לצמיגים מחברות הבאות:

Falken

Kleber

Toyo

Kumho

Hankook

כמובן, לא הכל יש להם במלאי במידה שלך ,ואולי צריך להזמין.

https://undo.co.il/he/place/1790/צמיגי%20רונדו/?gclid=CIzyqJyRh8sCFfAy0wodwOcEUw

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היא מירושלים?

קבלי ביטול!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב הזה צריך להגיע בגרירה לפנצ'ריה ולבצע החלפה של כל הצמיגים ובדיקה של הצמיג הרזרבי .

אסור לך לנהוג ברכב גם לא 5 דקות.

כל צמיג חדש גם אם הוא סיני עדיף על המצב העכשווי- סכנה לך ולנוסעים איתך ברכב.

SEAT IBIZA 1200 TSI SPORT- 2012

פורסם

הגזמת,אפילו על צמיגים בני 6 גמורים אפשר לנסוע רק צריך לדעת איך.

לא לכולם יש תקציב באותו הרגע לנסוע ולקנות צמיגים שלא לדבר על כך אנשים שעובדים למחייה.

פורסם (נערך)

"אפשר לנסוע" גם על החישוק. אפשר לנסוע

(עם צמיגים רגילים). אפשר לנסוע מתוך שינה. כל עוד המנוע מוריד כוח לגלגלים - לנסוע אפשר.

השאלה היא האם ניתן לנסוע בבטחה. צמיגים בני שש, ובפרט כאלו שסדוקים עם העצם (או עד רשת הפלדה) ועם קרעים עמוקים וחריצים שחוקים - אין לנסוע עליהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מעריך שהיא הפנימה את המסר טוב,אין צורך להמשיך "לגעור" בה

גם ככה מדובר באישה קשת יום שפעלה מחוסר ידיעה "בעזרת" המכונאי שלה - שהייתי נותן לו בעיטה.

פורסם

אני לא גוער בפותחת השרשור.

אני גוער במחשבה של מרק (ושל הרבה נהגים), שאם אפשר (פיזית) לנסוע, או אם מצליחים לנסוע, אז זה בסדר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא התכוונתי אליך (שלחנו ביחד) רק להלך הרוח הכללי. אני מעריך שהיא הפנימה את המעשה החמור

והסיכון שהיא לקחת על עצמה ובני ביתה. מקווה שהיא תעשה את הדבר הנכון כבר היום.

נא עדכני אותנו שנדע שהכול בסדר. וסעי בזהירות.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לא שאפשר לנסוע איתם עוד שלוש חודש אלא אפשר לנסוע איתם לפחות כמה ימים על מנת לעשות סקר שוק בין פנצ'ריות שיביאו לה את המחיר הטוב ביותר.

הפחדה של גרירה היא לא במקום לדעתי.

• תוכן חדש...