Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עשיתי לרכב התקנה של מערכת אלפין (סאב,מגבר ,וקומפוננטים).

הדגם של הקומפים הוא alpine spg 17-cs

כאלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768003

 

שומעים ממש טוב לפי דעתי, אני יודע שאלו לא קומפים ברמה הגבוהה ביותר שיש אבל זה מספיק לדעתי.

הבעיה מתחילה בווליום הגבוהה וזה קורה רק בחלק מהשירים (אני שומע את כל הז'אנרים), הטוויטרים ממש צורמים לי ולא מצליחים לנגן את הסאונד כמו שצריך.

 

*ראיתי שבתוך הקרוס יש מין אופציה לשחק עם הדציבלים של הטוויטר, כרגע הם על 0db.

ויש גם 3db- וגם 6db-

אולי כדאי להחליף לדציבל אחר? אם כן איזה?

 

*מצאתי את הסרטון הזה ביוטיוב:

 

בערך בשניה 0:40 הוא מתחיל להסביר על אופציה שיש בתוך הקרוס,שאפשר לחתוך את החוט בפנים ולהתחבר לחיבור שנמצא בפנים, לא ממש הצלחתי להבין, אולי לשם אני צריך לחבר את הטוויטרים?

 

*אם אין דרך שבה אוכל לסדר את הסאונד הצורם כי הטוויטרים פשוט לא ברמה מספיקה האם יש אופציה לקנות טוויטר יותר איכותי ולחבר אותו לקרוס הקיים שיש לי כרגע?

 

ממש תודה למי שיכול לעזור, וערב טוב :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

 

פורסם

כן, אתה יכול לנסות להנחית עם הג'אמפר את הטוויטרים. נסה וגלה מה נשמע לך יותר טוב.

 

בסרטון הוא מדבר על האפשרות לעבור לתצורת בי-אמפ (טוויטר ומידבאס מקבלים כל אחד ערוץ הגברה נפרד) ע"י חיתוך החוטים וחיבור שונה.

 

תתחיל מענין ההנחתה שהקרוס מאפשר.

שלב הבא יהיה לנסות להסיט פיזית את הטוויטרים כך שיהיו מופנים פחות ישירות כלפיך.

פורסם

וואו ממש תודה על המהירות של התגובה.

*יש משמעות בין עוצמת הטרבל בדאבל דין על הטווירטים?

*ככל שהדציבל בקרוס נמוך יותר כך הסאוד של הטוויטר פוחת?

*סתם כדי להשכיל, האם ישנה אפשרות של לקנות טויטר מחברה אחרת ולחבר לקרוס? על איזה נתונים צריך להסתכל כדי שזה יתאים במידה ואפשר?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

 

פורסם

- אם התדר ש"עוצמת הטרבל" משפיעה עליו בדאבל דין נופל תחת טווח התדרים של הטוויטרים, אז וודאי שתהיה השפעה. אבל זה יתנהג יותר כמו איקוולייזר עם הנחתה ברוחב פס מצומצם לדעתי ולא הנחתה כללית של העוצמה לאורך טווח התדרים שהטוויטר עובד בו.

 

- כן. כאמור, אין שום בעיה להתנסות לבד בענין זה. דאג שהמערכת תהיה כבויה בעת שאתה משנה את מיקום הג'אמפר.

 

- עקרונית כן, אבל התוצאה לא תהיה בהכרח טובה יותר.

התנגדות שונה תוביל לנקודת חיתוך שונה והיענות שונה גם מצד המגבר. בהתאם צריך לוודא שהוא בנוי לעבוד בתחום התדרים הרלוונטי.

מבחינת הספק ספיגה מוצהר, כנראה שלא תהיה בעיה, אבל זה עוד משהו לשים לב אליו למשל.

×
×
  • תוכן חדש...