Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא של אישתי, גיר אוט', 1500 סמ"ק, אבזור Invite.

ק"מ עומד על 40,000~.

האם הכמויות אכן הגיוניות?

האם לא מקובל לספק הנחה (מכל סוג שהוא) בטיפולים ללקוח חוזר?

Scan2.jpg

פורסם

שלוש שעות עבודה לטיפול?:eek::eek::eek:

ולמה נדרשה סריקה ממוחשבת בעלות של 0.4 שעות עבודה?

לגבי ההנחה, לרוב אם לא תבקש, לא תקבל.

פורסם

הכמויות נכונות,המחירים יקרים כהרגלו של מוסך מורשה,הסריקת תקלות נועדה לראות שאין תקלות שעליהן המחשב מדווח,ההנחה הייתה יכולה להגיע אם היית מתמקח,אולי על הסריקה שבטיפול כזה גדול צריכה להיות ללא עלות.

Miata ND2

פורסם

שמע זה פשוט הזוי מה שקורה פה...3000 ש"ח על טיפול סטנדרטי לרכב...כל הכבוד לך.

כל החלקים פה אמורים לעלות 700 ש"ח +-

עבודה בכל מוסך אחר לא בטוח שהייתה עולה לך יותר מ 400 ש"ח.

פורסם

בתאכלס מחיר מופרז, תמיד אפשר לצאת בחצי מהמחיר הנ"ל ואפילו לבחור את סוג השמן מנוע המתאים איכותי יותר ממה ששמים במורשה שאין לי מושג מהו (כמובן שיהיה בתקן היצרן) ושמן גיר שסביר להניח דחפו דקסרון 3.

אני מאז שנכנסתי לפורום הנ"ל למדתי ששמן מנוע וחלק מהחלפים אני קונה בעצמי ומביא למורשה, לא נתקלתי עדיין במישהו שסירב להשתמש בחלפים שהבאתי - כמובן מקוריים / תואמי מקור בלבד.

Opel Adam S 2017

פורסם

ללקוח חוזר במוסך יש מחיר "מיוחד"

שאלתך היא יחסית לטיפול שקיבלת במוסך . בוא נשאל - לאיזה מחיר ציפית?

אם מבקשים הנחה בתואנה שאתה לקוח מתמיד לדעתי תקבל.

לא תמיד נותנים הנחה מראש מבלי לבקש

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

וואוו....זה מה שיש לומר.

לקוח כמוך זה פשוט מטעמים למוסך! ועכשיו בנימה רצינית יותר - כואב הלב! אתה שילמת פה באמת מחיר יקר. רק להבא קח הצעת מחיר לפני ביצוע ואז תבוא לשאול ולא אחרי כי כבר מאוחר. רכב שנתון כזה היית קונה את החלפים בעצמך סופר מקוריים ומבצע את העבודה בעזרת אנשי הפורום שלא מעט היו ששים חיש מהר לעזור לך. שורה תחתונה היית חוסך יותר מ 1000-1500 שח בשקט.

פורסם

רגע, אז מורשה זה יקר יותר?

סתם, בצחוק.

למרות המחיר הלא-נעים, אני מעריך את אישתי שדואגת לקחת את הרכב שלה לטיפולים בזמן, לא מובן מאליו.

עכשיו צריך עזרה נוספת מכם, למצוא מוסך מומלץ באזור כפ"ס :)

פורסם

250 ש"ח עבור שמן - איזה? אני מקווה משהו מהשורה הראשונה.

120 ש"ח עבור בדיקה ממוחשבת? מילא אם לא היה מתבצע הטיפול.

900 ש"ח עבור עבודה? בטיפול דומה מאוד זה עלה לי 400 ש"ח.

היה קפה ומאפה לפחות?

תכתוב עליהם ביקורת לטוב ולרע, תדאג לעלות חשבונית - http://www.d.co.il/20669260/28275

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...