Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 620 מהשנים 94-97 - איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני זקוק לעוד פרטים על הרובר 620, 623, בשנים 94 -97

אני מבין שלא הרבה מכירים אם מישהו מכיר מקרוב אני נורא אודה לו ..

בעיקר אני רוצה לדעת למה מחירון נמוך ולמה אין ביקוש ? ( אם מתברר שמנוע וגיר של ההונדה אקורד )

אם יש בעיות ספציפיות ברכב וגם התנהגות כביש ,היגוי , ונוחות . ושוב אלף תודות מראש .אחלה פורום.

פורסם

תלוי איזה דגם של ה 620 האם זה ה SI או ה TI,

ידוע שה TI הוא טיל 204(BHP אם איני טועה),נוחות ואיכות גימור טובה בהחלט.

הבעיה היא אחזקה, מכירה ובטיחות

כשאתה קונה רכב טורבו תברר מתי החליפו לו אותו אם בכלל ,ידוע להחליף כל 5 - 6 שנים בערך , אלא אם כן בעל הרכב נהג לפי הספר שזה לחכות דקה בסיבובי סרק מרגע ההתנעה ואז לנסוע ולחכות דקה בסיבובי סרק לפני שמכבים אותו - אני לא מאמין שיש לכולם סבלנות לזה.

בנוסף, במבחני הריסוק קיבל הרכב כוכב וחצי. - ההגה ניכנס בנהג בתאונה חזיתית ומנגנון הפתיחה בדלתות נפגם. - מסיבה זאת ירדתי מרעיון קניית הרכב הזה.

בקשר ל SI פחות בעיות בגלל הטורבו אך עדיין, טיפולים יקרים, שכירות ובטיחות

מקווה שעזרתי

אסף

album_pic.php?pic_id=971
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מסכים עם כל מילה שלך, רק שכל זה תקף כל עוד אתה לא במוסך או מנסה למכור אותה (אז אתה תקלל את היום שקנית רובר) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מעלה שרשור כה ישן

אך מישהו יודע במקרה איזה הנעה יש לרובר 620 טורבו ? (כלומר , אחורית \קדמית\כפולה)

תודה מראש

פורסם

להתרחק כמו מאש , כן חולקת אותם חלקים כמו האקורד.

נסיעת מבחן שלי באחת כזאת הסתימה כמעט בתאונה , הרובר לא יודעת לעצור , יותר מידי כוח בלי יכולת בלימה.

רוב הרוברים טורבו מקומבנות מפה ועד הודעה חדשה מבחינת חשמל הרכב. אנשים פשוט לא יודעים לעבוד על הרכב במוסכים אז הם מאלתרים. כן , ראיתי 4 רובר 600 טורבו , ובכולם היו קומבינות חשמל.

כן , הרכב חזק מאוד ועיצוב הפנים משביע רצון ,אבל השכירות בשוק היד שניה כ"כ גרועה כשבדקתי אחת מהן עוד לפני שהתמקחתי על המחיר המוכר החליט שהוא יורד ב1500 שקל , בלי שדיברתי בכלל.

לא מומלץ בעליל.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...