Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלת על בלאי אמיתי. לדעתי - סטופ-לוס ויאללה רכב אחר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוגע למזגן - שקר. מדובר בקבל או חיישן שמתקלקל, בדומה לפוקוס (ע״פ תיאור התקלה) ועלות החלפתו היא מאות בודדות של שקלים. אבל בגדול נראה שאתה לא צריך להתקדם הלאה, אלא חייב. בהצלחה בהמשך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לא יודע עד כמה שקר, כשמדליקים מזגן, אז המנוע מתחיל לקרטע, ונכבה, אז אכן נשמע כאילו המדחס תפוס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עדכון.

כמו שרשמתי השירשור אחר, לפני כשלושה חודשים הלך למונדאו גיר. פתאום באמצע נסיעה התחילו קירטועים ורעידות בעצירה.

שמתי גיר מפירוק, בעלות 3700 ש"ח.

ביררתי לגבי כבל גז, שבגללו הדוושה קשה, והתברר שהמחיר הכי נמוך זה 700 שקל. הוחלט להשאיר ככה.

היום התחילה תופעה חדשה. בבוקר, תדלקתי את האוטו, וביציאה מתחנת דלק אני מדליק מזגן, ושום דבר לא קורה, יוצא חום.

בבדיקה של חשמלאי הסתבר שהמדחס תפוס. עלות תיקון: חלק 1800, עבודה אני מאמין שיהיה עוד 400-500.

איכשהו בדרך האוטו גם הפסיק להתניע, הסתבר שהלך מצבר.

האוטו הזה מתחיל להזכיר דייהו נובירה.

שאלה. האם לתקן, או שעדיף למכור לפירוק, שיתנו כמה שיתנו, לקחת הלוואה, ולהתקדם לאוטו יותר נורמלי?

המסקנה שלי מכל הסיפור - כלל שלושת הF:

Do not buy French, Fiat and Ford

אני למדתי שאת האוטו הזה מעיפים בשניה שהוא מתחיל לעשות בעיות.

הוא נפלא עד שהוא מתחיל לעשות בעיות. לי יש גם מונדאו 2007 כבר שנתיים וברוך ה' עד עכשיו שום דבר חוץ מחיישן חמצן.

אבל כמו שידוע הייתה לי גם 2002 ובשניה שהתחילה התקלה הראשונה כל שבועיים הרכב היה מושבת.

אני מתכוון להעיף את ה-2007 גם בתקלה הראשונה.

להעיף ומהר

פורסם

אני נמצא בדיוק באותה הדילמה. יש לי מונדאו 2005 שהיא מדהימה כשהיא תקינה אבל מתחילה לעשות יותר מדי בעיות. הרכב אצלי שלוש וחצי שנים וכבר החלפתי פעמיים אלטרנטור. בחודשיים האחרונים פעמיים עלה על גרר. נחכה חודשיים שלושה עד לסיום התואר ונחליט מה עושים איתה

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
ממזר מה ק"מ?

146000

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באסה לשמוע שהרכב לא מספק את הסחורה. בפירוק תקבל על הרכב כמה אלפים בודדים במקרה הטוב. אם תסדר את המזגן תצליח למכור את זה למישהו. אולי לא ב20k, אבל לא בהפסד כזה גדול.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כרגע אני מאוד מרוצה מהרכב, וביחס למחיר שלו הוא נותן תמורה מצויינת. את 90% מהירידת ערך הוא ספג, ומכאן נשאר רק לנסוע עד שיגיע להשבתה.

אומנם האחרים כבר קברו את המנודאו כמעט בפה אחד, אבל לדעתי אחרי יישור קו רציני שעשית לו כדאי לשקול גם את האפשרות של לתקן ולמשוך איתו עוד.

מצבר יכול להגמר גם ברכב בן שנה, כבל גז אולי להשאיר כמו שהוא (רק אתה יכול להגיד עד כמה זה קריטי או לא), ומדחס אולי לחפש איך אפשר להוזיל עלויות.

סה"כ נשמע שאתה מרוצה ממנו (מלבד נושא האמינות) והוא עונה על הצרכים שלך ב100%.

למכור את הרכב לפירוק זה המוצא האחרון ולדעתי הרכב הזה עוד לא שם.

פורסם

נמרוד,כבר ביססנו את העובדה שאתה לא פונקציה כשמדובר בתחוזקת רכב.

לפות"ש אתה כבר עברת כמה רכבים בחיים ובמידה והתקלות האחרונות הם באמת האחרונות שהיו לו שקול שנית את המכירה של הרכב כי הסכומים האלו שאתה קונה רכבים אתה פשוט קונה כל פעם צרות של אחרים.

פורסם

בגלל זה אני שוקל להתקדם לרכב חדש, כנראה קורולה (אני עם רכבים "מעניינים" למיניהם גמרתי).

אני חושש שעם כמה שאני נוסע, רכב ישן אחר פשוט לא יחזיק מעמד.

פורסם
נמרוד,כבר ביססנו את העובדה שאתה לא פונקציה כשמדובר בתחוזקת רכב.

לפות"ש אתה כבר עברת כמה רכבים בחיים ובמידה והתקלות האחרונות הם באמת האחרונות שהיו לו שקול שנית את המכירה של הרכב כי הסכומים האלו שאתה קונה רכבים אתה פשוט קונה כל פעם צרות של אחרים.

שמע, זה שאני מחליף שמן פעם ב30 אלף ולא 20 אלף, לא קשור לכל הבעיות שהיו לי

והתחזוקה ב2002 הרקוב לא שונה מה2007 שלשמחתי שנתיים עושה את העבודה בצורה מעולה ועובד מאוד קשה (עשה מעל 50 אלף ואפילו לא שנתיים אצלי)

פורסם
זה כל 20 או 30 אלף.

זה פעם בשנה או כל 20 אלף ,כנראה שספר רכב שלך נמחק הפעם בשנה.:shock:

קניתי אותו אחרי טיפול במורשה, ובוא נגיד שהבעיות לא התחילו אחרי שנה...

זה אוטו קקה בצורה הכי קשה שיש כשהוא מתחיל לעשות בעיות

תענוג כשלא - אבל כשמתחיל מייד למזבלה הקרובה

יש סיבה שנותנים את האוטו הזה בחינם. אפילו לפונטו אין כזו ירידת ערך.

אבל יש באוטו הזה קסם שקשה לתאר.

מאוד מקווה שהמונדאו החדשה אמינה יותר

פורסם
מאוד מקווה שהמונדאו החדשה אמינה יותר

את זה כנראה כבר מעולם לא אדע.

• תוכן חדש...