Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי אותו אחרי טיפול במורשה, ובוא נגיד שהבעיות לא התחילו אחרי שנה...

זה אוטו קקה בצורה הכי קשה שיש כשהוא מתחיל לעשות בעיות

תענוג כשלא - אבל כשמתחיל מייד למזבלה הקרובה

יש סיבה שנותנים את האוטו הזה בחינם. אפילו לפונטו אין כזו ירידת ערך.

אבל יש באוטו הזה קסם שקשה לתאר.

מאוד מקווה שהמונדאו החדשה אמינה יותר

אתה מתחיל להזכיר פאן בוייז של vag עם התירוץ העלוב שלהם לגיר המתקלקל.

תחליט רכב טוב או לא טוב.

שמן ממזר אני מבין שהצעות לפיאט בארבו זה big no no?

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד הפעם הבאה. רכב אמין ומשעמם מוחלף ברכב משעמם פחות אך לא אמין וכך בתורות. הבעיה היא שהמונדיאו לא באמת מספיק מהנה בשביל לפצות. פשוט טעות בשיקול דעת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
את זה כנראה כבר מעולם לא אדע.

מאוד מקווה!

אתה מתחיל להזכיר פאן בוייז של vag עם התירוץ העלוב שלהם לגיר המתקלקל.

תחליט רכב טוב או לא טוב.

אוטו מעולה כשעובד

חזק נוח בטוח מהנה! היגוי מטורף

אבל ברגע שמתחיל לעשות בעיות הם לא נפסקות

זה לא רכב שהייתי ממליץ להחזיק אחרי גיל 8 בוא נגיד

עד הפעם הבאה. רכב אמין ומשעמם מוחלף ברכב משעמם פחות אך לא אמין וכך בתורות. הבעיה היא שהמונדיאו לא באמת מספיק מהנה בשביל לפצות. פשוט טעות בשיקול דעת.

המונדאו מהנה בטירוף, יש לה היגוי מטורף גם בעחס לרכבים שאמורים להיות רכבי ספורט

פורסם

שלדה מטורפת זה 106 ראלי, אנשים פשוט לא זוכרים מרוב הזמן שחלף.

מונדיאו תקינה, עם משולשים,בוקסות, קפיצים ובולמים חדשים תהיה מהנה. תראה לי אחד שישמור אותה במצב הזה או אחד שאשכרה ישקיע בחלקים האלה.

ההשקעות האלה שמורות לרוב להוט האצ'ים או לסדאנים כמו E46/E36 או אלפא 156.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן.

כנ"ל תוצרת צרפת, גרמניה, איטליה, פורד, שברולט, קרייזלר, וכנראה שכל דבר שהוא לא טויוטה או הונדה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלדה מטורפת זה 106 ראלי, אנשים פשוט לא זוכרים מרוב הזמן שחלף.

מונדיאו תקינה, עם משולשים,בוקסות, קפיצים ובולמים חדשים תהיה מהנה. תראה לי אחד שישמור אותה במצב הזה או אחד שאשכרה ישקיע בחלקים האלה.

ההשקעות האלה שמורות לרוב להוט האצ'ים או לסדאנים כמו E46/E36 או אלפא 156.

לי הייתה מונדאו גמורה (בולמים \ קפיצים \ משולשים ומה שאתה רוצה) וגמרתי בכל סיבוב ועיקול

אכן.

כנ"ל תוצרת צרפת, גרמניה, איטליה, פורד, שברולט, קרייזלר, וכנראה שכל דבר שהוא לא טויוטה או הונדה.

מה רע ביונדאי?

פורסם

אם גמרת בכל סיבוב, מציע לך לעבוד על להחזיק יותר [emoji6]

או רכב טוב באמת, לפרופורציות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממזרצ'ק הגעתי לפוסט הזה עקב השרשור שלך על הקורולה, ממש סיקרן אותי איך מלרכוש רכב ב20K שספג מקסימום ירידת ערך עברת באופן כ"כ חד לרכישת רכב A-->B בתקציב גדול פי 6 שיספוג מקסימום ירידת הערך, "החלפת המקומות" הזו נראתה לי תמוהה...

...

המסקנה שלי מכל הסיפור - כלל שלושת הF:

Do not buy French, Fiat and Ford

אני חושב שהמקרה שלך ממש מעניין, 'טראומה' עקב המצאות בקיצון א' גרמה לך לשנות פאזה לנק' קיצון ב', בדרך דילגת על כל האמצע. הציטוטים הנ"ל מתאימים יותר לחמותי מאשר לחובב רכב (אין כאן כוונה להעליב, הטיה סטיגמתית נכונה בד"כ להדיוטות בתחום).

קיצר מקרה מעניין.

בהצלחה עם הרכב הבא, אני חושב שאחרי העצבים שעברת עם המונדאו בהחלט מגיעות לך כמה שנים של שקט(!)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הטיה סטיגמתית נכונה בד"כ להדיוטות בתחום).

סטיגמות לא באו משום מקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תכלס מה שממזרשמן עושה זה לעבור מנובירה לאאוטלנדר בלי לעצור בFRV באמצע.

זה לא שאין לזה תקדים..

(למרות שגם לי המהלך נראה קצת קיצוני, אבל היי, לא אני צריך לשלם על הא̶א̶ו̶ט̶ל̶נ̶ד̶ר̶ קורולה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באו מדגמי עבר. מדי פעם נופלים על לימון גם בהווה, אבל זה לא מייצג. בעצמך אמרת שיש לך ניסיון עם פוקוס שמפגינה אמינות מופתית. קניית רכב זה עניין של מזל בין היתר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עריכה: בתגובה לממזר-

ברור, אך סטיגמות אינן אקסיומות, וזמן הריענון שלהן מאוד ארוך. בדיוק כאן נמצא ההבדל בין מי שהולך לפי סטיגמה ומי שבודק נתונים.

חמותי לצורך העניין, הסבירה לי יפה מאוד שפיאט זה רכב לא אמין שיעשה לי הרבה תקלות, אתה רוצה לנחש מי מאיתנו היה יותר במוסכים - אני עם צמד פיאטים או היא עם ואגית אחת?

רוצה לנחש מי שילם יותר על אחזקת רכב, אני עם אותו הצמד או חמי עם הונדה אחת?

כל מקרה לגופו, מי שנותן למקרה פרטי לעצב כליל את הדעה שלו ולהעביר אותה מקצה אחד לקצה שני, לדעתי לא עושה החלטה מושכלת.

אגב, אני לא בא לקטול אותך חלילה. להיפך. דווקא בגלל שאני רואה בך כחובב רכב עם פזמ בפורום קצת מבאס לראות את הדגרגציה לכיוון דעה כ"כ פשטנית.

וכוכבית אחרונה ודי, אני לרגע (!!!) לא מנסה לשכנע שאיטלקיות / פיאט זה טוב, אני מציג את המקרה הפרטי שלי, שהיה יכול להיות עם כל יצרן / ארץ-מוצא אחרת. שלא ישתמע שאני מסנגר על יצרן, כי המטרה היא לסנגר על *גישה*: data-driven decisions

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סטיגמות לא באו משום מקום.

מצד שני, לא הגעת למונדיאו סתם, אלא אחרי שנמאס לך לנסוע על מקרר אמין וזהו. על הציר בין X ל-Y יש הרבה מרווח, שווה לך לחפש בו.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור תקנה וולוו ב6000 שקל. הכי טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המונדאו שהייתה לך ידועה כרכב בעייתי. מעולם לא הרגישה לי כמו רכב טוב, בייחוד נושא איכות החומרים - האוטו מתפרק, הגומיות מתפוררות, וזה באוטו בן 6.

אני יכול להבטיח לך (בלי לקחת אחריות) שהמונדאו שהחליפה אותה כבר הרבה פחות זוועתית (ולדעתי מהווה תמונה מעולה למחיר), נוחה מאוד ובנויה היטב, רק חבל שהיא בולעת דלק בלי תקנה.

• תוכן חדש...