Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחמש שנים אשתי קנתה רכב, שבדיעבד הסתבר ששיחקו לו עם הקילומטראז׳ (היא קנתה אותו עם בערך 85 אלף ק״מ, ובטיפול הראשון במוסך היא ראתה שהוא עבר כבר טיפול 120 אלף ק״מ)

עכשיו אנחנו מתכננים למכור את הרכב, ואני לא מתכוון להסתיר את זה מרוכשים פוטנציאליים (אני מפרסם לפי הקילומטראז׳ הגבוה יותר) - אבל אני מניח שמידע כזה עלול להרתיע אנשים, כי זה מכניס מימד כלשהו של חוסר ודאות. איך אני יכול להקטין את חוסר הודאות הזה בנוגע לקילומטראז׳? כלומר, יש דרך לדעתכם שאני יכול להגיע לקילומטראז׳ האמיתי של הרכב ולהציג אותו באופן חד משמעי בפני קונה פוטנציאלי?

תודה!

פורסם

עבר טיפול 120.000 או שקילומטרז' בזמן הטיפול היה 120.000?

זה לא אותו דבר, יכול להיות שעשו טיפול 120 לפי שנים ולא לפי ק"מ.

פורסם

למיטב ידיעתי לא קיימת דרך לדעת באופן מדוייק את הקילומטרז'.

מה שאתה יכול לעשות זה לספר לקונים את מה שקרה ולהראות תיעוד של כל הטיפולים מאז שהרכב בחזקתך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הנסועה השנתית שלי נמוכה מהממוצע, בכל טיפול שנתי אני עושה לפי הספר.

למשל הרכב שלי עוד לא עבר את ה-100K קילומטר וכבר עשה טיפול של 120K קילומטר.

תבדוק את זה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

דור, תבדוק אם מה שהחבר'ה פה אמרו נכון.

אני עשיתי לא מזמן טיפול 30K ברכב עם 20K על הסקאלה, עברו שנתיים.

כל רכב שמטופל נכון ולא נוסע 15K בשנה יהיה בסטטוס דומה.

פורסם

א. כל הכבוד על היושרה

ב. תבדוק את מה שאמרו המגיבים מעליי

ג. במידה וזה נכון, כמה הקילומטרז' הנוכחי? גם אם זה נכון הקילומטרז' לא זוייף ברמה גבוהה כמו 100 אלף קילמוטר ואם טיפלת ברכב בזמן לפי הספר הרכב אז זה לא אמור להיות מאוד משמעותי כמובן שלספר לקונה הפוטינציאלי את המקרה ולהציג את הטיפולים, לפי דעתי הכל יהיה בסדר.

פורסם

ב 90,000 עשיתי טיפול 120,000 כי התנאי לטיפול הוא 12 חודשים או 15,000 הקודם מביניהם.

נחכה שיחזור ויגיד אם במוסך נרשם שהק"מ בעת הטיפול היה 120,000 או לא.

פורסם

אני לא הייתי עם הרכב במוסך אף פעם, אבל להבנתי מה שנרשם במוסך כקילומטראז׳ הוא 120 אלף - כלומר בפעם הראשונה שהיא הביאה את הרכב, האנשים במוסך (מוסך מורשה) הסתכלו במחשב ולא הבינו איך ייתכן שאצלם רשום כבר 120 אלף בעוד הרכב הרבה פחות...

הרכב היום הוא על 119 אלף, ובכל פעם שהיא מביאה את הרכב למוסך הם מחדש לא מבינים איך רשום להם שהוא כבר היה ביותר...

אולי האנשים במוסך מבולבלים כל פעם? קשה לי להאמין... הרי בכל ביקור רושמים קילומטראז׳....

פורסם

אני טיפלתי ב UMI עם רכש שנרכש במשפחה. בטיפול שעל המד היה 127 רשמו בטעות 172 במחשב.

תיקון הנתון יכול להיות רק ע"י היבואן וכו' וכו'. לי זה לא שינה.

הדרך היחידה שלך לבדוק זה לראות היסטורית טיפולים + השוואה של רישיונות רכב ואז תוכל לחבר את הפאזל ולנסות להבין אם מישהו שיחק.

לטעמי ולמרות הרצון שלך להות הוגן להתבסס על מה שאתה אומר ולהבין ששיחקו עם הק"מ זה קצת רחוק.

A3

A4

פורסם

הרישום במוסך יכול להיות טעות אנוש - אני בטעות אמרתי 10k במקום 15 ורשמו 10, במבחן הרישוי השנתי מתעדים את הק"מ בעת ביצוע הטסט תבדוק מול משרד הרישוי

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...