Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

1. האם לנסיעה יומיומית של כ 3-4 ק"מ וסופ"ש נסיעות ארוכות ובתקווה מהנות.

מומלץ אטמוספרי או טורבו ?

הבנתי שנסיעות קצרות פוגעות בטורבו !?

2. אם טורבו ואיטלקיה - אז עדיף ללכת על ה T-JET מבחינת אמינות ?

3. אני מסתפק ב 110/120 כ"ס. המלצה עד 50K ?

אני רוצה ג'וליטה , אבל יקר לי. והמיטו קטן מדי. המלצה על משהו אחר . הדגשים אמינות וכיף.

ידני או רובוטי (בכל מקרה אני מעביר הילוכים גם ברובוטי - מקווה שזה לא הורס לזוגתי את תיבת ההילוכים! יש לה פיאט 500)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי tz2002
פורסם

בתקציב הזה אתה מכוון לבראבו, איטלקיה טורבו ואין יותר מידי בעיות, מומלץ לחפש אחת אחרי קלאץ כי העסק מגיע לסביבות 4,000 שח

אגב, התיבה בבראבו מוצלחת יותר מב500, גם בהרגשה וגם באמינות, ויש 6 הילוכים

עברתי לסקייטבורד

פורסם

המיטו לא כל כך צפופה מאחורה, נשמע שהיא תתאים לך אולי תבדוק אותה פיזית ולא על פי תמונות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

איו ויש בעיה תלוי בנהג..

במידה ולא תלחצו על הרכב בתחילת הנסיעה עד הגעה לחום מנוע נכון, אין בעיה.

בדקות הראשונות סעו רגיל ברכב , כמו ברכב עם מנוע אטמוספרי.

אחרי שהמנוע הגיע לחום תקין , לחצתם קצת בכייף - בסיום הנסיעה ב 2-3 דקות האחרונות, סעו רגיל.

ללא קשר לק"מ - בצעו טיפול אחת לשנה ובשמנים נכונים בתקן..

כך כי אם במידה ובאמת כלל הנסיעות יהיו 3-4 ק"מ, צריך לחשוב..

אבל במידה ויש תוספת נסיעות - הכייף במנועים הללו הוא סוף השבוע או נסיעות מחוץ לעיר, שם מורגש ההבדל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...