Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון - מולינקס. יש לנו בלנדר כזה שמחזיק כבר הרבה שנים. אחרים החזיקו פחות, אבל אני כבר לא זוכר באיזה יצרנים מדובר ויתכן גם שהעומס עליהם היה יותר גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זכור לי שבמחסן ביתי יש בלנדר מוט חדש באריזה,

אני אגיע לבית ואצלם לך, אם תתלהב מהתמונה אשלח לך אותו באמצעות דואר ישראל חינם אין כאסף.

אבל חשוב לי לדעת (מסקרנות) מה אתה רוצה למעוך, כי אולי יש מכשיר אחר טוב יותר למשימה.

Gn'f'R

פורסם

קנה אחד פשוט בסביבות ה 100-150 שקל כשהדגש הוא על איכות הבניה. זה מכשיר פשוט ואם ימות עוד שנתיים אז פשוט זורקים וקונים חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צריך לשים לב גם לכוח וגם לנוחיות הניקוי.

עד כמה שאני זוכר היה לי פעם בלנדר מתפרק שדווקא לא החזיק מעמד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם לאורך המוט יש חשיבות? יש מספר בלנדרים של שארפ מהסדרה השחורה שיכולים לעשות את העבודה.

יש חבר פורום עם נציגות באפריקה, שם ניתן להשיגם בזול יותר.

השאלה היא האם תהיי מוכן לחכות שלושה חודשים לבלנדר וזה כבר נושא לשירוש חדש לגמרי, טוב נו, תמיד יש את מחר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הלו - חשבנו שזה שרשור על הלוואות.

פורסם

אם אתה רוצה לפני שבועיים הביאו לי מוט בלנדר מגרמניה של SIEMENS חדש באריזה עלה 25 יורו (אין בעיה לבקש שוב שיביאו לי ). פתחתי עכשיו רק לבדוק שהוא עובד לפני שהגבתי.

אזור מודיעין.

פורסם
~

ירחמיאל, לאור ריבוי התקלות והדילמות הקיומיות שאתה חווה לאחרונה - האם שקלת רילוקיישן?

הא!

הענין הוא שאני מביא לכאן לפורום גם קושיות של בני תמותה אחרים, לא רק שלי :lol:.

ואגב - להיכן מומלץ הרילוקיישן?

• תוכן חדש...