Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - למכירה: ג'טה רוצחתתתת 1111

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרטי מהיר ועצבני מעולם לא ניסו להיות ריאליסטים. מדובר בסרטי קיץ עם חתיכים, חתיכות, מכוניות ואקשן. מדובר בבידור בלבד וזה מה שרוב הקהל מחפש - להעביר כמה שעות בכיף.

אמרת את הדבר הכי מדוייק שיש :)

קובי

:-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם כל הסרטים היו מציאותיים להחריד הם היו משעממים ומדכאים. אני לא חובב סרטי מהיר ועצבני, לדעתי הם מוגזמים מדי ולוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות, אבל למי אכפת? אנשים הולכים לקולנוע כדי להנות ולא כדי להתעצבן.

ובקשר לג'טה, מכוערת ומגוחכת בדיוק כמו אלה שמתחפשים לstormtroopers ונראים מגוחכים ומפגרים אבל נהנים מכל רגע. אני בעד.

במיוחד בשבילך, טראבאנט שמפוררת ונעלמת אי-שם באופק ל RS4.

רק שחוץ מהבודי פיברגלס בצורת טארבנט, שום דבר בה לא טארבנט.

מתי כבר יעשו כזה דבר עם סוסיתא ויקראו לו שמשון הגיבור?!

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני עוד לא למדתי (ואני גם לא רוצה) איך לכבות את המוח.

מה לעשות , כנראה יש לי סטנדרטים גבוהים , אני רוצה שסרט על מכוניות יהיה קשור למכוניות ולא לחלליות (כי אני לא מכיר אף רכב שמתנהג כמו אלו בסרט) :roll: .

הרציונל הזה יותר מידי מוכר לי, כבודו במקרה יקה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הכי רחוק שאני יכול לדמיין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...