Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיביזה אין 5 שנות אחריות, האיביזה מכונית מיושנת יותר (אותו דגם שעבר כמה מתיחות פנים), אני לא הייתי רוכש עדיין רכב עם DSG7. אומרים שתיקנו את הבעיה אבל אתן לאחרים להיות שפני ניסיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני חושב ברצינות על רכישה לאור ההורדה. רק דבר אחד מאד מפריע לי שרשמו בכתבה :

"בצד החובה : פעולה לא תמיד חלקה של המנוע בעת עמידה או זחילה איטית במיוחד.

זה די מטריד, מישהו חווה את הענין הזה?

גם נושא המזגן שרשמו פה לא מעודד...

תודה.

פעולתו של מנוע קטן מומנט (במצב זחילה אין גדישה) ודל צלינדרים בסל"ד תת-קרקעי היא מחוספסת. טבעי לחלוטין!

ממש לא דיל ברייקר, אין מה להיבהל. :)

:idea:
פורסם

ועדיין יש לי הרגשה שהיא תמכור יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
משהו טוב עובר על לובינסקי.

כל הרכבים הוזלו:

C1 הוזלה ל53 אלף ש"ח, למעשה אם אינני טועה זאת מכונית המיני הכי זולה כרגע (להוציא עסקאות יד שניה 0 ק"מ). התמורה למחיר לא רעה, הרכב מאובזר לא רע יחסית לקטגוריה.

C4 הוזלה ל110 אלף ש"ח, המחיר הכי נמוך בקטגוריית המשפחתיות. גם אם לא מדובר במכונית המצטיינת של הקטגוריה זה עדיין מחיר טוב יחסית למשפחתית.

208 הוזלה ל83 אלף ש"ח, מה שהופך אותה לסופר מיני האוטומטית הכי זולה. לדעתי בין המכוניות הטובות בקטגוריה, שילוב מנוע וגיר מצוין, נוחה, 5 שנות אחריות. כל המתחרות האוטומטיות עולות 20 אלף ש"ח יותר ממנה ואף יותר מזה.

קקטוס הוזל ל86 אלף ש"ח.

מעניין מה עובר על לובינסקי. נתקעו עם מלאי? החליטו לשבור את השוק?

בהחלט נראה שעובר עליהם משהו טוב/נכון אבל תמיד ישאר על מה לקטר.

הם מתחילים, כך נראה, ליבא את ה-C4 פיקאסו הרגילה (קצרה, 5 מקומות) אבל משום מה רק בגרסת הדיזל עם המנוע היקר (2.0 ליטר 150 כ"ס) וב-175,000 ש"ח. לא רואה איך הם יצליחו למכור אותה במחיר הזה. מדוע לא לבחור ליבא אותה עם מנוע הדיזל החלש יותר, 1.6 120 כ"ס או עם מנוע הבנזין או לחילופין ללכת על גרסאות עם גיר ידני ומחיר בהתאמה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אל תדאג, תכף תגיע תגובה שזה בגלל שסיטרואן זה "זבל צרפתי" או משהו בסגנון והם לא מצליחים למכור. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תנסו לעשות טריידאין עם סיטרואן C4 - או שחותכים לכם 50 אחוז ממחירון או שבכלל עושים לכם קישטה קישטה עם היד לפני שנכנסתם למשרד.

היבואן הזה הורס ללקוחות הפרטיים שלו את השוק.

פורסם

תמיר, תודה גם ליצחק לוי שדואג לשמר את המחירון של היפניות ולשוק הישראלי הסטיגמתי שמעריץ את טויוטה והונדה כאילו מדובר מינימום בפורשה ובוגאטי. השוק בארץ פשוט מזעזע.

פורסם
לאיביזה אין 5 שנות אחריות, האיביזה מכונית מיושנת יותר (אותו דגם שעבר כמה מתיחות פנים), אני לא הייתי רוכש עדיין רכב עם DSG7. אומרים שתיקנו את הבעיה אבל אתן לאחרים להיות שפני ניסיון.

גם ל208 אין חמש שנות אחריות:

לעניין האחריות - האחריות היא:

1. שנתיים ללא הגבלת ק"מ

או

2. שלוש שנים או 100,000 ק"מ הנמוך מביניהם.

למען הדוגמא - אם בשנתיים עברתם 120,000 ק"מ - אתם מכוסים.

אם עברתם את השנתיים, ולא עברתם 100,000 ק"מ - אתם מכוסים גם בשנה השלישית.

(הודעה מלאה כאן)

לוי יצחק דווקא מפרגן במחירון לC4 לעומת מצבן האמיתי בשוק. אולי ההפחתה המשמעותית במחיר הרכישה תקזז את ירידת הערך האמיתית של מי שירכוש אותה כחדשה מהיבואן (קונה בזול מוכר בזול).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבעיות בטרייד ויד2 של הC4 נובעות מהC4 הישנה שהייתה.. איך לאמר בעדינות - פח.

מצב דומה קורה במגאן, את הקודמת אי אפשר למכור בחינם בעוד החדשה מאוד מבוקשת כמשומשת (דיזל וכו')

לפני כמה שנים אפילו בעלי קורולה היו צריכים להתמודד עם התופעה בגלל הגיר המזעזע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ההורים שלי חוו היטב את התופעה עם הקורולה הרובוטית. רכב שמור ומטופל ללא תאונות נמכר ב11 אלף ש"ח מתחת למחירון!

פורסם
תמיר, תודה גם ליצחק לוי שדואג לשמר את המחירון של היפניות ולשוק הישראלי הסטיגמתי שמעריץ את טויוטה והונדה כאילו מדובר מינימום בפורשה ובוגאטי. השוק בארץ פשוט מזעזע.

זוהי בבואה אחת מיני רבות אין ספור, המעידות כולן על חברה שיש בה כמויות גדולות (מידי) של פרובינציאלים.. (ובכוונה בחרתי בכנוי פרובינציאלים - יש לכך משמעות גיאו-פוליטית קונקרטית עמוקה).

:idea:
פורסם

מה לעשות שהגיר של הקורולה לא היה מוצלח? זו דווקא דוגמה מעולה לחוכמת ההמונים. זה שחתכו את המחירון ברק 11K זה הישג.

אני חושב שהשוק בארץ מתנהג בסדר גמור, אנשים קונים רכבים מוצלחים בקנה מידה של הרוכש הממוצע.

בשנות ה-90 פג'ו וסיטרואן מכרו פה יפה מאוד. מה השתנה? הדבר היחיד שהשתנה זה שהמכוניות נהיו גרועות.

היצע הדגמים הנוכחי הוא כבר תחרותי, ונקווה לטובתם שגם אמין. אם כן בתוך כמה שנים השוק יפנים ויקנה, זה לא יקרה מחר אבל יקרה בסוף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
גם אני חושב ברצינות על רכישה לאור ההורדה. רק דבר אחד מאד מפריע לי שרשמו בכתבה :

"בצד החובה : פעולה לא תמיד חלקה של המנוע בעת עמידה או זחילה איטית במיוחד.

זה די מטריד, מישהו חווה את הענין הזה?

גם נושא המזגן שרשמו פה לא מעודד...

תודה.

גם לי היה החשש הזה לפני החלטה

הרכב כבר עם 7000 קמ אני יכול לומר לך אין שום חספוס. מה שכן המנוע די רועש.

האוטו די מהיר!

וכמו שאמרו כאן כבר אל תצפה לנוחות של סיטרואן....

נ.ב

לא מעניין אותי כל כך סחירות או מחיר (הרכב בליסינג תפעולי)

פורסם
מה לעשות שהגיר של הקורולה לא היה מוצלח? זו דווקא דוגמה מעולה לחוכמת ההמונים. זה שחתכו את המחירון ברק 11K זה הישג.

אני חושב שהשוק בארץ מתנהג בסדר גמור, אנשים קונים רכבים מוצלחים בקנה מידה של הרוכש הממוצע.

בשנות ה-90 פג'ו וסיטרואן מכרו פה יפה מאוד. מה השתנה? הדבר היחיד שהשתנה זה שהמכוניות נהיו גרועות.

היצע הדגמים הנוכחי הוא כבר תחרותי, ונקווה לטובתם שגם אמין. אם כן בתוך כמה שנים השוק יפנים ויקנה, זה לא יקרה מחר אבל יקרה בסוף.

רגע של היסטוריה - ב74 אבא שלי קנה 404 סטיישן חוץ מבעיות הנעה בבוקר קר לא היו בעיות, שהוא מכר אותה ב82 עמדו בתור לקנות (אמיתי הייתי שם).

ב94 נסעתי הרבה על 504 טנדר - לא הצלחנו לשבור אותה בשום צורה...

אמינות הייתה שם.

פורסם
אל תשכח את האיביזה שבאותו המחיר עם איבזור טוב יותר.

זה לא מדויק.

לאיביזה יש בקרת שיוט ומראות מתכוונות חשמלית שאותן אין ב-208.

ל-208 יש מערכת מולטימדיה (אמנם בהתקנה מקומית ולא המקורי) אבל עם USB ו-AUX, השהייה לתאורה החיצונית אחרי כיבוי, 7 כריות אוויר (6 באיביזה) ומובילאיי שאין באיביזה.

אישית אני חושב שמובילאיי זה דרק, ולא אבחר ברכב בגלל תוספת של כרית אוויר לברכיים או תאורה חיצנית כלשהי. אבל אין מצב שאני קונה רכב בלי USB. זה ממש דיל-ברייקר.

• תוכן חדש...